2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188563 بازدید | 1093 پست

من نزدیک دوماه مریض داری کردم وبعدشم خودم وشوهرمم مریض شدیم همش میگفتم ای خدا کآش ظرف یه بار مصرف میگرفتم وراحت مینداختم دور ولی دوست ندارم تو ظرف یه بار مصرف غذا میخورم حس میکنم مثل خاله بازیه برا مهمون که خدایی زشته 

کار میزبان درست نبوده؟ بله.

می‌تونست فقط لیوان و سفره رو یه بار مصرف بزاره.

اصولاً خانوم خونه خودشم دوست داره از ظرفاش استفاده کنه.

کاری با اون ندارم

روی صحبتم با اون عزیزانیه که فاز روشنفکری و دوست دار محیط زیستی برداشتن

انشاالله که شما هم توی خونه و هم پیکنیک زباله هاتون رو تفکیک میکنید و وقتی می‌رید پیکنیک وسط درختا آتیش روشن نمیکنید جوجه و کباب و برنج بپزید.

انشاالله که با ماشین تک سرنشین بیرون نمیرید و تاجایی که ممکنه از اتوبوس و مترو استفاده میکنید‌‌.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید مثل من زود خسته میشه ومچ دستش درد می کنه

عزیزم ببخشید اومدم تو بحثتون ولی ادم شرایط پذیرایی نداره چرا مهمون دعوت کنه.. مچ دستش خسته میشه انرژی نداره  وقتش کمه حالا هر دلیلی.. دعوت نکنه بهتره این دلخوریام پیش نمیاد

تو خنکی اونور بالشتی، چایی بعدکاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بوی کتابای نویی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی ، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی. تو بوی رنگی؛ تو بوی چوبی؛ تو بوی کتابی؛ تو ترکیب قشنگ خاک و بارونی؛ تو مثل ته دیگ ماکارونی؛ ترکیب خفن نون و پنیر خامه ای و سبزی؛ تو مثل یه آسمون آبی با ابرای تیکه تیکه شده ای؛ تو به اندازه نوازش انگشت رو کلیدای پیانو قشنگی؛ تو مثل یه مسافرت با رفیقایی؛ به اندازه اهنگ مورد علاقم بهم ارامش می‌دی؛ تو مثل هر چی حس خوبه تو زندگی منی، تو همه قشنگی های زندگی واسه منی(لامخاطب)   خلاصه که کاربری غروب سیزده بدرتونم،قبل ترها به دلایل نامشخص تعلیق شدم و به نشانه قهر یک سالی نیومدم سایت  خواستگار ناقص العقلم پادرمیونی کرد و این شد که دوباره عضو شدم  

زن داداش منم تمام وسایل پذیرایش یک بار مصرفه.

حتی سالادش رو میریزه تو فلفل دلمه ای ب همه میگه بعداز خوردن سالاد فلفل رو بخورید اسرافه .

بهش گفتم تو این همه ظرف یک بار مصرف خریدی همه رو میریزی دور وارد طبیعت میکنی تولید زباله کردی حالا ب ما میگی فلفل دلمه ک ب جای ظرف سالادگذاشتی رو ما باید بخوریم ک اسراف نشه؟

ب داداشم گفتم شرمنده دیگه پا توی خونه ت نمیزاریم زن داداش ب زحمت میوفتن باید ظرف بشورن.

لیوان های یک بار مصرف شکسته وسوراخ بود تمام لباس شوهرم لکه شد نوشابه ریخت رو لباسش از خجالت آب شدم آخه منو شوهرم فقط دو نفر بودیم 

من هر جا مهمون باشم کمک میدم ظرفا رو میشورم سفره پهن میکنم .

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
عزیزم کجا بازیافت میشه ظروف یکبار مصرف ؟؟یه سر به محل تخلیه زباله بزنی واقعیت رو میبینی . گلم اینجا ...

عزیزم اگر قرار به بازیافت نباشه ، توی طبیعت رها هم نمیشن.

یا به کوره های آشغال سوزی برده میشه یا بازیافت یا به هر طریق دیگه ای مدیریت و منهدم میشه.

وگرنه با این حجم از استفاده قطعا تا الان رسیده بودن دم خونه هامون.

در مورد فرهنگش درست میگید ولی‌ توی یه جاهایی مثل هیئت ها که پهن کردن و جمع کردنش با خودشونه خیلی به کار میاد

عزیزم ببخشید اومدم تو بحثتون ولی ادم شرایط پذیرایی نداره چرا مهمون دعوت کنه.. مچ دستش خسته میشه انرژ ...

آره منم خیلی کم دعوت می کنم چون نمی تونم مچ دستم به شدت درد می کنه کمی اضافی کار کنم دیگه بریدم 

اينكه ميزبان بى سليقگى كرده كه شكى نيس ولى شمام مشخصه از اون آدماى رو مخ و بد ادا هستى، چطور اون هفت ...

دور همی دوستانه توی قابلمه هم بخوری ایراد نداره ولی توی مهمونی رسمی این.چجور مسخره بازیه

من بودم.میخوردم چون خجالتی ام ولی اسی کار خوبی کرده

خبلی بهش برمیخترده درست رفتار میکرده

مگه توی بیایون بوده همه ظرفاش یکبار مصرف بوده؟

با قاشق یکبار مصرف میشه گوشت تیکه کنی؟

مرغم که لطیفه باز نمیشه با قاشق یکبار مصرف نصفش کرد

حداقل قاشقشو استیل میاورد

اوج بی احترامی بوده

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

بی احترامی ندیدم تو کارشون درستش همینه که لیوان و سفره یه بار مصرف باشه  حداقل برای صرفه جویی ...

شستن ۸تا دونه قاشق انقدراهم اب مصرف نمیکرد

وای موندم چقد ظرف یکبار مصرف طرفدار داره

حالا لیوان و سفره خوبه بشقاب مخصوصا قاشق،؟؟؟؟؟؟؟

بقران خجالت اوره

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

دوستان من با نظر استارتر کاملا موافقم . میزبانی دو بخش داره یکی بحث آشپزی و تدارک میهمانیه یکی هم نحوه سِرو و پذیراییه. اگر میزبانی آشپزی کرده باشه و تدارک خوبی دیده باشه ولی پذیرایی خوبی نکرده باشه حق زحمت خودش رو هم ضایع کرده. خداییش خوردن غذا با قاشق یک بار مصرف واقعاً سخته خودتون یک لحظه تصور کنید. بعدشم درک حال و شرایط میزبان مال وقتیه که شما خودتون سرزده یا اطلاع داده برین خونه طرف شام نه مال وقتی که میزبان خودش دعوت کرده. دعوت رسمی یعنی من از هر لحاظ آماده پذیرایی از مهمونمم. من خودم نزدیک 4 ساله ازدواج کردم پدرمم جهیزیه خیلی سطح بالایی بهم نداد یک دست 18 نفره چینی زرین طرح ریوا پلاتینی بهم داد 

من همیشه با همین سرویس از مهمون پذیرایی میکنم اونا هم بعد شام بلند میشن ظرفارو میشورن من بعد رفتنشون چک میکنم که ظرفی چربی نداشته باشه لک آب روش خشک نشده باشه دفعه بعد جلوه بدی داشته باشه . بعدشم انقدر با زیاده روی تو مصرف یک بار مصرف به طبیعت و جسم خودتون آسیب نزنین. شما میدونین غذای داغ داخل ظرف یکبارمصرف چقدر ضرر داره. 

عزیزم ببخشید اومدم تو بحثتون ولی ادم شرایط پذیرایی نداره چرا مهمون دعوت کنه.. مچ دستش خسته میشه انرژ ...

اینجور ادما تا میرن مهمونی و مرتب پذیرایی میشن خیلی خوبه

میخان جبران کنن دست دردو پا دردو کمر درد میگیرن

و منی ک 6 ملیون دادم ظرفای پذیرایی مهمونم و تکمیل کردم فقط 😐

کاش ی بار مصرف میخریدم😂

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
دور همی دوستانه توی قابلمه هم بخوری ایراد نداره ولی توی مهمونی رسمی این.چجور مسخره بازیه من بودم.می ...

ببين ما تو احترام گذاشتن به مهمون رو دست نداريم سنت خانوادگيه مادرم عاشق مهمون بازيه ظرف ميوه و شكلات خورى نقره ميخره، اخرين مدل ظروف پذيرايى، هميشه مهمونيا مفصل دو نوع غذا حتما يه نوعش چلوگوشت يا كباب كلا عزت و احترام به مهمون برامون خيلى مهمه ولى شده با اينكه مهمونيامون اينطوريه يه جا رفتيم جلومون استانبولى با ماست گذاشتن گفتيم شايد الان تو شرايطيه كم دسته هيچكس هيچى نگفت حتى برادر ١٤ ساله من كه خيلى از اين غذا متنفره و تو تمام عمرش لب نزده يه كوه سالاد ريخت رو غذاش به زور چند لقمه خورد، هيچ رفتارى بدتر از اين نيس كه برى مهمونى به ميزبان و بقيه مهمونا بى احترامى كنى چيزى نخورى، حتى اگ نيمرو تو ظرف يه بار مصرف برات بيارن  

نميگم ظرف پلاستيكى اوكى بوده من خودم جنگ ام راه بيوفته همچين مهمونى نميدم ولى رفتار اين خانوم هم خيلى بد و زننده بوده، اونا كه اينجا نيستن بهشون گوشزد كنيم ولى اين خانوم كه هست بايد آگاه باشه رفتارش بد بوده

و كلا من از آدمايى كه همه چيو به خودشون ميگيرن و ادا در ميارن متنفرم و اصلا دوست ندارم با همچين آدمايى رفت و آمد كنم

و منی ک 6 ملیون دادم ظرفای پذیرایی مهمونم و تکمیل کردم فقط 😐 کاش ی بار مصرف میخریدم😂

خوب کردی عزیزم دنیا دو روزه

مگه حالا ماییم شبو روز مهمون داریم که باقاشق پلاستیکی پذیرایی کنیم؟

سالی ۲_۳ مهمونی بزرگ عیدو تابستون داریم چن تا هم مهمونی کوچیک و بین سالیه که به چشم نمیاد