2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188567 بازدید | 1093 پست
واچه ربطی به بی احترامی داره خب شاید بنده خدا خاسته راحت باشه ازصبح خسته شده ازهمه چی حرف درنیارین ت ...

ولی تین کار خیلی بی ادبی به مهمون من حتی برای خونوادم که انقدددر باهاشون راحتم مهمونی گرفتم خواهرم گفت لیوان یه بار مصرف بیار قبول نکردم تازه رفتم دو دست لیوان خیلی خوشگل و گرونم خریدم واقعا اینکار بی احترامی به مهمونه هر چی ام با طرف راحت باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کاری اولش میتونه عجیب و زشت به نظر بیاد، ولی وقتی جا افتاد دیگه راحت پذیرفته میشه. 

یکی از مشکلات مهمون در مهمانی‌ها کمک در شستن ظروف شام یا ناهار هست. حالا هر چی صاحبخونه تعارف کنه بالاخره آدم معذبه هیچ کار نکنه. 

ایشون هم حتما فکر اینجارو کرده و گفته بعد شام همه ظروف میره سطل زباله و مهمون به وقت گذروندن در آشپزخونه توی پذیرایی میشینه و حال میکنه.

حالا من برم جایی ظرف یبار مصرف باشه میگم خدا خیرش بده.چون اصلا نمیتونم مهمون باشم و بعد غذا ظرف نشورم براهمین ترجیحم یبار مصرف.بنظر من شما هم الکی بهت برخورده.صاحبخونه غذا درست کرده حالا خواسته با ظرف یبار مصرف یا به شما حال بده یا خودش

این خوبه من چند روز پیش دوستم گیر داد که بیا حتما باید بیای و از این حرفا رفتم خونش انقد بیشعور بود ...

حتما میخواس تو بیای براش بشوری😂😂😒

خب احتمالا گفته دوستی باهاش چه اشکال داره دوتا رفیق ک از این حرفا باهم ندارن😐💔

اسی ناراحت نشو. ما قبل کلا برای مهمان حتی دو نفر سفره یکبار مصرف می انداختیم. ظروف را نه. الان همه یکبار مصرف هست بنده خدا نباید کاغذی یا پلاستیکی میومد طرقی می خرید شیک هم هستند. اتفاقا ایده خوبی هست. در عوض همه بعد از شام راحت هستند. دیگه من جمع کنم و اینها نیست بگو لطفا بشقاب هم را وسط بچینید دو طرف سفره را بهم بیار از بالا لوله کن

https://rubika.ir/pardisgalery

ارزانکده لوازم منزل وکادویی پردیس اصفهان ارسال رایگان 

اجناسمون متنوع و قیمتامون خیلی مناسب چون سود کارمون کم خودم هم میارم در خونتون ارسال رایگان

https://rubika.ir/pardisgalery   ارزانکده لوازم منزل وکادویی پردیس اصفهان ارسال رایگان 

وای خواهرشوهر منم اینجوریه تمام ظروف یکبار مصرف میگیره ولی از این یبار مصرفا ک سنگینن پلاستیکه فشرده میشه شست چندبار استفاده کرد اونسری دعوت بودیم ۸۰۰تومن پول بشقاب و لیوان داد

ولی قاشق دیگه میاره

همه رو تو همون سفره جمع میکنه میندازه بیرون

مدلشه

مثلا شام دسر شله زرد بود شام چلو گوشت زعفرانی و زرشک پلو

پذیرایی قبل شامم میوه و شیرینی و شکلات چای و قهوه انواع تنقلات و میوه خشک میگه منکه دست شستن ندارم ناراحت میشم شما ی لقمه میخورین دوساعت برای من ظرف میشورین

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏