2777
2789

من همین جوری زدم خوابم برد صبحش باید میرفتم سرکار نمیدونم چیشده

امشب نی نی سایت و باز کردم

زد ۱۹۹ تا اعلان بعد زدم روتایپیک دیدم ترکیده

تایپیکم راجب اعتقاد آدما راجب اینکه بعد مرگ چی میشه بود 

شما دیشب بودید؟

معلومه همچین تاپیکی میترکه

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم چرت و پرت گفتن ترکید

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

صبح ترکید

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

خب چرا

چون بحث زیاده توش موضوعش یکم جنجالیه موافق و مخالف داره 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
عیب نداره خداروشکر کن که تعلیق نشدی

من تایپیکم راجب مذهب بود 

این همه راجب خیانت و چیز های بد و دوس پسر تایپیک میزارن ایرادی نداره... من که راجب خدا مذهب تایپیک زدم اینکه چیز بدی نیست🥲☹

خدایی بده؟