2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188567 بازدید | 1093 پست

اينكه ميزبان بى سليقگى كرده كه شكى نيس ولى شمام مشخصه از اون آدماى رو مخ و بد ادا هستى، چطور اون هفت نفر به خودشون نگرفتن و غذا خوردن فقط به شما اوليا مخدره اينقد برخورده من جاى ميزبان يا باقى مهمونا بودم و رفتار زشت تر از رفتار ميزبان شما رو ميديدم از تموم دور هميا خطت ميزدم با اجازه

حضرت علی ع  کار  اشتباه برادر دینی خودت و به ۷۰ روش توجیه کن اگه موفق نشدی مشکل از خودته ...

حرف امام اول حق👌ولی خداییش ظرف یک بارمصرف ظلمه درحقه خودت وطبیعت چندهزارسال طول می کشه تابازیافت بشه..من حتی لیوان تاشومیزارم داخل کیفم بیرون رفتنی ازآب معدنی استفاده نمی کنم عطش برطرف میکنه ولی کنی ضررش بیشترسودشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا از اینکه ادم جایی بره مهمونی بعد بیاد ایراد هاشو بگه خوشم نمیاد 

تهش اینه دیگه خونش نرید یا نه مثل خودش رفتار کنید 

ادم میترسه کسیو بگه بیاد هواسش نباشه یه سوتی  بده بشه نقل مجلس 

و در کل اخلاق پسندیده ای نیست 

کار اون ادم مشخصه خوب نیست ولی میگید که چی ادم نمیدونه دلیل طرف چیه شاید اصلا طرف درست درمون نداشته اینجوری گفته حداقل میگن ظرف هاش یکبار  مصرف بود 

شاید اصلا مریض بوده اون روز یهویی چیزی شده نمیتونسته ظرف بشوره 

کسی چه میدونه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

من بودم بهم ب نمی‌خورد چون احتمالش هست اون خانواده امروز مسافر بوده باشند و دیگ ظرف یه بار مصرف گذاشته امروز خونه تمیز میره مسافرت ولی دارم به این فکر میکنم تو این تاپیک اکثرا گفتید خیلی وقت ظرف یه بار مصرف استفاده میکنید محیط زیست نابود میشه که 

کسی ک تو مهمونیاش از ظروف یکبار مصرف استفاده کرده باعث تنبلیه؟ این چ طرز فکریه واقعا؟😑

عزیزم چرا نیست ؟ مگه تو همین کامنتا ندیدی چند نفر گفتن کی حال ظرف شستن داره بعد مهمونی ؟ دلیلش هرچی که هست داره محیط زیستمون به فنا میره 

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻
و جالبه همه هم حالا شدن دوستدار محیط زیست و همه اونایی که لب ساحل پوسته تخمه و اشغال و پلاستیک و ... ...

مطمئن باش تو واقعیت هم همین 

من خودم کم ندیدم آدمایی که تو طبیعت کیسه زباله میگیرن دستشون و آشغالایی که تجزیه پذیر نیستنو جمع میکنن،خودمو اطرافیانم هم بارها این کارو کردیم،علاوه بر اینکه آشغال نمیریزیم جمع هم میکنیم 

عزیزم چرا نیست ؟ مگه تو همین کامنتا ندیدی چند نفر گفتن کی حال ظرف شستن داره بعد مهمونی ؟ دلیلش هرچی ...

بعضیا حوصله اینو ندارن ظرف بشورن 

ولی این طرز فکر غلطیه ک بگی چون بعضیا ظروف یکبار مصرف استفاده میکنن باعث تنبلیه😐

گر بشکند من زاده شود منِ دیگری

البته بستگی ب شرایط داره

ما وقتی میریم خونه پدر شوهرم چون مادرشوهرم فوت کرده و کسی نیس ک کار کنه خودمون از خونه غذا و ظرف یکبار مصرف می‌بریم ک راحت‌تر باشیم.

ولی جایی ک شرایط عادی ه زیاد جالب نیس ب نظرم.حالا سفره ی چیزی ولی همه چی ن دیگه

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

آفرین👌👌گندزدندبه محیط زیست 

کاش کشور ما هم به جا این برنامه های چرت بدرد نخور که وقت مردم رو تلف میکنه یا آگهی های چرت مثل لیموشو بدم هلوش رو بدم از این برنامه های آموزشی و تبلیغ های محیط زیستی درست میکرد مردم چششون عادت میکرد یاد میگرفتن . متاسفانه تو مملکت ماهم اولویت چیزهای دیگه س 

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻