2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188552 بازدید | 1093 پست

عجیب بود ک فقط یکی دونفر ب محیط زیست اشاره کردن... خیلی عجیب بود... انگار ما فرهنگ رو فقط ب لبخند زدن ب آدما خلاصه کردیم طبیعت  کشورمون هیچ... احتمالا فکر میکنن خب پلاستیک قابل بازیافته اما اولا قسمت اعظمش بازیافت نمیشه بعدم بازیافت ۱ بار یا دوبار مدام گ تکرارپذیر نیست حتی اگر تمام کاغذی باشه بازم مشکل دفن زباله ایجاد میشه و بازم عدم بازیافت ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیا گفتن وا مگه چیه چراحرف درمیاری و فلان ولی مطمئنم خودشونم تواون موقعیت بودن ناراحت میشدن 

سفره و لیوان رو اوکی مشکلی نیست یکبارمصرف استفادع بشه ولی خدایی ظرف و قاشق خیلی بده اصلا کاری به احترام نزلشتن و یا شستن ظرفها ندارم کلا اشتباهه غذای داغ رو بکشی داخل یکبار مصرف وسرطان زاست اگر توانایی شستن ظرف 10نفر ادم رو ندارید خب دعوت نکنید مهمونی نگیرید چه اصراری هست باد کولر بزنه بشقاب بپره اونور، بچه بورو بشقاب خاله رو از جلو در سرویس بیار غذاشو بخوره😑

این مهمانی رو نگیرن محترمانه تره تا برگزار کردنش

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

نمی‌دونم چرا اینجا همه فرشته هستن خب آدم بره مهمونی بشقاب وقااشق یبار مصرف ضایع هست دیگ 

یه ربع ظرف شستن ارزش بی احترامی داره ما حتی برا کوه رفتن قاشق یبار مصرف نمیبریم نمیشه باهاش غذا خورد 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

اسی بگیر بخواب بهش فکر نکن، به حرف اینایی که میگن سخت گرفتی هم توجه نکن خودشون بودن ببین چه ها میکردن. والا آدم ظروف و وطایل رو برا استفاده و لذت بردن میخره نه قایم کردن

برای کاربرهایی که«تـُرک و کـُرد» رو به شیوه صحیحش مینویسن احترام خاصی قائلم، به کوری چشم هرکی نمیتونه ببینه ایــران تا ابد یکپارچه است❤ اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

اخه باقاشق وچنگال یک بارمصرف نمیشه قضا خورد یکم فشار بیاری مثلا مرغو تیکه کنی میشکنه 😂

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید

ظروف یکبار مصرف که بدتره بو پلاستیک میده خیلی غیربهداشتی تره عجیبه یه سری میگن تمیزتره یا میگن طرف وسواس داشته خیلی خنده داره بنطر من فقط میخواسته مهمونی رو از سر باز کنه وگرنه چندتا قاشق چنگال و بشقاب و لیوان خونه همه پیدا میشه پیک نیک که نرفتن😂😂😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

عزیزم باور میکنی چه قدر سخته ظرفا رو شستن؟حالا هر چند نفر که باشه

طرف از کمر درد و گردن درد که پدرش درمیاد،همین که مهمونی دعوت بودین برو خداتو شکر کن،فامیلای ما یه لیوان اب دست آدم نمیدن

واچه ربطی به بی احترامی داره خب شاید بنده خدا خاسته راحت باشه ازصبح خسته شده ازهمه چی حرف درنیارین ت ...

اره واقعا ظرف شستن اونم بره ۸ نفر خیلی سخته اگه طرف بچه کوچیک هم داشته باشه مهمونی گرفتن خیلی خسته کننده ست درکش میکنم ...

ما الان مهمون میاد سفره یه بار مصرف میندازیم البته اگه زیاد باشه چه اشکال داره خب طرف میخواد راحت تر جم بشه دیگه نیاز نباشه مهمون و ول کنه بره پی ظرف شستن یا یه ساعت سفره پاک کنه و تا کنه

یه صلوات بفرست به عشقم برسم ❤یه دختر، آدیداس پوش کفتر باز😉🤙

شاید ظرف نداشته شاید حال شستن ظرف نداشته شاید خسته بوده مهمون ک دعوت کرده ولی صبح یه تفاق افتاده ک خیلی خسته شده برا غذا هم شاید وضع اقتصادیشون بهم ریخته همین قدر در توانش بوده شاید خاسته راحت بگیره ک رعت اند ها کم نشه

.

خانوما تا استارتر میاد میشه لطفا خواهشا لطفا لطفا به پرسشنامه من ج بدید ؟

بخدا خیلی احتیاج دارم ، اگر ازدواج کردید ، طلاق کرفتید ، دوبار ازدواج کردید و… بچه دارید لطفا چند دقیقه وقت بزارید به سوالات ج بدید 

هیچ اطلاعات شخصی لازم نیست ، توروخدا خیلی احتیاج دارم ، به هرکی بگید التماس کردم 

https://jahani2373.porseshnameonline.com/form/q1

اره واقعا ظرف شستن اونم بره ۸ نفر خیلی سخته اگه طرف بچه کوچیک هم داشته باشه مهمونی گرفتن خیلی خسته ک ...

موقع که خودتم میخای بری مهمونی

میزبان درک میکنید که بخاد پزیرایی کنه برا ۱۰ نفر

یا فقط برا خودتون

همه بچه کوچیک دارن

همه هم مهمون ک دعوت میکنن کمتر ۸/۱۰نفر دعوت نمیکنند

اگه اینطوره کسی نباید بره مهمونی!