2777
2789
عنوان

نامزدم جلو خانوادش بهم گفت کوتوله

| مشاهده متن کامل بحث + 82549 بازدید | 694 پست
هنوز اونجایی!!!!!برات متاسفم

چیکار کنم کسی نیست ببرم 

خونشون روستا 

خونه ما شهر 

خودش رفت تو اتاقش گرفت خوابید 

کسی نیست ببرم خونمون

_تو یه استکان چای بهم بده خودم بلدم چطور باهاش خوشحال زندگی کنم ....                                                         +با یه استکان چای فقط؟!                                                     _نه گفتم "تو" یه استکان چای بهم بدی....                                  کاربر سال ۹۸ هستم💛.....       

نقطه ضعف دادی دستشیه جوری رفتار کن که خوشحالی قدت کوتاههبگو‌ کوچولوام بغلی امدختر باید ریزه باشههمه ...

یعنی حضرت علی میاد همچین حدیثی بگه !!😐😐

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کنم کسی نیست ببرم خونشون روستا خونه ما شهر خودش رفت تو اتاقش گرفت خوابید کسی نیست ببرم خونمون

ببین کش نده قضیه رو 

وگرنه برا خودت بد میشه

فراموشش کن

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

انقد عصبی شدم هیچی برا گفتن نداشتم گفت قد بلند یعنی مادر من به عنوان یه زن واقعا قدس زیباس منم با عم ...

هنوز خونشون هستی واقعا من بودم وسایلم جمع میکردم قهر میکردم میومدم خونمون کسی ک توجمع متو مسخره کرده و این راحتی هم کوتاه نمی اومدم 

میگفتم اگه قدم کوتاهه همون اول کور نبودی ک خب بریم طلاق بگیریم و قهرمیکردم لباس میپوشیدم میرفتم خونمون 

مگه مجبوری موندی 

فردا بدتر سرت نیاره

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

حالت خوبه؟اومدی دلداری به استاتر بدی یه عده قد بلند و ناراحت کردی کهضمن اینکه این حدیث ها معتبر نیست ...

بابا گفتم اسی بگه

بخدا من خودم کوتاه نیستم

خواهر و برادرشوهرم کوتاهن اینارو میگن

من خودمم حرص میخورم ولی الان به درد اسی میخورد

ولی واقعا سرچ کردم حدیثش بود میخواسم بکوبم تو صورتشون

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
میگفتی خدا نگهش داره. حالا بری مادرشو ببینی شبیه ......این سم رو از کجا پیدا کردی؟

چ میدونم انقد دلم شکسته هیچوقت انقد حس حقارت نکردم 😔

_تو یه استکان چای بهم بده خودم بلدم چطور باهاش خوشحال زندگی کنم ....                                                         +با یه استکان چای فقط؟!                                                     _نه گفتم "تو" یه استکان چای بهم بدی....                                  کاربر سال ۹۸ هستم💛.....       

۲۱ و ۲۳ هستیم

هنوز ناپختست اصلا آمادگی ازدواج نداشته

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

واقعا خوش بحالت خیلی با شعوره نامزد من مرزهای بیشعوری رو جا به جا کرده

بهش یاد بده ، ازش احترام بخواه

من روز اول به همسرم گفتم احترام برام از همه چیز مهم تره .

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
وای من فک کردم فقط مادرشوهر من اینطوریهیه چایی میزاره جلو آدم فک میکنه خاویار گذاشته بس منت میذارهآب ...

اره ما چن تا عروسیم به جور میریم که به شام 

و ناهار نخوریم چون گشنه می‌مونیم 

البته کسی که با داستان میخواد بهت غذا بده 

همون بهتر خونش چیزی نخوری

عزیزم دومین بار رفتی خونشون رفتی پتو شستی ؟ چرا به خودت احترام نمیزاری ؟

پتوی آقا خودش بود 

مامانش گفت کمرم درد می‌کنه پتوش کثیفه 

چیکار میکردم