2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188557 بازدید | 1093 پست

اول اینکه دلیل کارشو نمیدونید اگه بدش میومد که دعوتتون نمیکرد شاید از نظر اون بد نباشه و دیدگاهش مثل شما نباشه ولی حتی اگه این کارش از روی عمد هم بوده باشه کار شما هم بهتر از اون نبوده قطعا میزبان حس بدی میگیره که مهمان چیزی نخوره...درکل اینقدر سخت نگیرید مهمونی میرید یا مهمون میاد سعی کنید خوش باشید روی گشاده هر دو طرف از صدتا پذیرایی آنچنانی ارزشمند تره

🇵🇸🇮🇷اللهم عجل لولیک الفرج 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا هم دلیل داشته شک نکن  خود من اینقدر کمر درد دارم که به خاطر همین سعی میکنم کارهام راحت ت ...

بله عزیزم میدونم چی میگین 

خود منم برای بعضی کارهام دلیل دارم ولی هیچ توضیحی به کسی ندادم بابتش  

یه عده فقط دنبال ایراد گرفتنن و انرژی منفی 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
حالا کاری نداریم زشته این حرکت یا نه ولی واقعا چه چیزایی براتون مهمه خب هرچی بود برگشتی تموم شد و رف ...

فقط آخرش😂😂

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
اول اینکه دلیل کارشو نمیدونید اگه بدش میومد که دعوتتون نمیکرد شاید از نظر اون بد نباشه و دیدگاهش مثل ...

دقیقا درسته 

من خودم دورهمی رو دوست دارم ولی خب واقعا اذیت میشم برای همین ترجیح میدم یه بار مصرف بزارم 

تا حالا کسی هم ناراحت نشده ازم 

والا الان همه می‌دونن ظرف یه بار مصرف هم قیمت داره 

طرف میتونست ظرف آرکوپال بزاره بعد از شام همه رو به کار بگیره تا بشورن و جمع کنن ولی هزینه کرده و یه بار مصرف گرفته تا همه راحت باشند و بیشتر کنار هم باشند ولی بعضیا فقط دنبال حاشیه و حرف درست کردن هستند متاسفانه 

دقیقا درسته  من خودم دورهمی رو دوست دارم ولی خب واقعا اذیت میشم برای همین ترجیح میدم یه بار مص ...

آره نمیشه بخاطر یه حرکت که دلیلشم نمیدونیم زحمات طرف و نادیده گرفت ..آسون بگیریم راحت تر میگذره

🇵🇸🇮🇷اللهم عجل لولیک الفرج 💔
حرف دل منو زدی بعد ک دید بقیه دارن طرفداریشو میکنن بعد چقد تازه گفته برنج خشک خالی با خورشت بدون میو ...

دیگه برنج و خورشت اکثرا توی مهمونی ها میدن

نشنیدم بگن برنج و خورشت خشک و خالی😐تناقض 

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

من بودم ناراحت نمیشدم.زیاد سخت نگیر.بعضیا اینجورن.قصدشون بی احترامی نیست.

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

ای خواهر ...منم اینجور میزبانی رو توهین میبینم طرف ندار نیست هرسری خونش دعوت میکنه سفره یه بار مصرف های داغون مینداخت غدا از بیرون میگیرفت جوجه بعد تو ظرف یه بار مصرف نه سالادی نه ماستی نه هیچی ...هر سری سر یه چی هم جشن میگرفت دریغ از میوه یا هر پذیرایی دیگه ....خب واجب نیست ادم اینجور مهمون دعوت کنه من بعد دو سه بار نرفتم .بحث دارا بودن و ندار بودن نیست بحث عزت گذاشتنه ...بخدا اونایی که دستشون خالیه خیلی بهترن ... بهترین خودشونو برای مهمون میذارن یه عده هم اینجور ....حق بهت میدم ناراحت باشی