2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188552 بازدید | 1093 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم سخت میگیری آخه شستن ظرف ۸ نفر به اضافه خودشون واقعا سخته 

یا طرف ممکنه اون روز حالش خوب نبوده باشه یا دستش درد میکرده نمیتونسته بشوره گفته یه بار مصرف بیارم 

اگه غذاشون خوب بود بیخیال شو

خداییش الکی جانب داری نکنید بابا مهمون دعوت کزدن آداب داره مهمون حرمت داره یادمه پدر بزرگ مادربزرگای ...

من به اینجور نظرات میگم بدجنسی های نی نی سایتی معمولا برای اینکه حرص استارتر رو دربیارن و ساز مخالف بزنن بهش میگن دلیل دلخوریش الکیه ولی در واقعیت خودشون خون به پا میکنن😂😂😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

من مهمونای خیییلی خودمونی یعنی دوستام و دخترعمم اینا خودشون میان نمیذارن لیوان بیارم و سفره بندازم میگن ی بار مصرف بیار 

امشب ۱۹ نفر مهمون داشتم ۳ لیوان شکست فقط

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

من مهمونای خیییلی خودمونی یعنی دوستام و دخترعمم اینا خودشون میان نمیذارن لیوان بیارم و سفره بندازم م ...

با لیوان کشتی میگیرن مگه مهمونیای عید خونه مامانم چند سری هست هرکدوم بالای سی نفر مهمون میاد بشقاب قاشق لیوان صحیح و سالم برمیگرده تو کابینت 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
حالا اگه بگم منم اینجورن و برا مهمون یکبار مصرف میزارم ناراحت میشید؟؟  خب بچه کوچیک دارم نمیخا ...

میتونید مهمون دعوت نکنید اگه سختتونه

یا ظرف و ظروف بزارید بعد مهمونی بشورید

ادمیه

بعضیا ناراحت میشن

بعضیا نه

من تو مهمونی ظروف یبار مصرف رو ترجیح میدم مخصوصا قاشق و لیوان

چون وسواس دارم و حالم از قاشق و لیوان و بشقابی که بقیه هم توش غذا خوردن به هم میخوره هرچقدر هم شسته باشنش

رستورانم نمیرم اصلا

شاید اونم وسواس داره دلش نمیخواد کسی تو ظرفاش غذا بخوره

مگه یبار مصرف چشه

جدیدا یبار مصرف های خیلی شیکی اومده دیگه مثل قبل نیستن عین گچ دیوار باشن

{ جانی دپ سابق }
وای اره دقیقا من همیشه یه بار مصرف میندازم اینجا میبینم میگن بدمون میاد تعجب می‌کنم یادمه بچه بودم د ...

من همیشه سفره یکبار مصرف میندازم خیلی هم راحت تره ، سفره پاک کردن و سفره شستن خیلی سخته و من واقعا از سفره های سنتی متنفرم،سفره سفره اس دیگه نمیدونم چرا ملت ما عادت دارن همه چی رو سخت کنن

از گلسرهای دستساز من در پیج اینستاگرام banoo.setiya دیدن کنید،اگر اعلام کنید که از نی نی سایت میایید تخفیف ویژه ای براتون در نظر میگیرم🤗🌹😍https://basalam.com/banoosetiya
اره واقعا ظرف شستن اونم بره ۸ نفر خیلی سخته اگه طرف بچه کوچیک هم داشته باشه مهمونی گرفتن خیلی خسته ک ...

مگه مجبوره مهمونی بده؟

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

ببین حالا زنا خیلی بدبختن حتی تو مهمونیا هم باید عین کنیزک مطبخی فقط در حال بشور و بساب باشن یبارم بخوان نشورن مهمون گرامی بهشون برمیخوره شما فکر کن طرف روماتیسم داره نمیتونه ظرف بشوره در ضمن میدونی چقد هزینه کرده برا همون ظرفا حالا سالی ماهی یبارم تو یبار مصرف غذا بخوری مگه چی میشه

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤
من تو مهمونی ظروف یبار مصرف رو ترجیح میدم مخصوصا قاشق و لیوان چون وسواس دارم و حالم از قاشق و لیوان ...

یبار مصرف که چندشتره موقع تولید موقع بسته بندی هزار نفر بهش دست زدن تو مغازه هم فروشنده دست میزنه میشمره میفروشه  شسته هم نمیشه همونطور میاد رو سفره بوی پلاستیک هم میده