2777
2789
عنوان

همسایه ی بد ادمو فراری میدی

357 بازدید | 40 پست

کلا این همسایه با ما مشکل داره.ماشینش دقیقا جلو دره پارکینگه جاش و همیشه اونجاست.

ولی پارکینگ یه جوریه که اگه اون نگه داره دیگه ماشینای دیگه خیلی خیلی سخت میتونن برن داخل چون راه رو گرفته.قبلا ۲۰۶ داشت الان رفته شاسی خریده و دیگه کلا ماشین ما رد نمیشه.

ماشین ما هم بزرگه و کلا بیرون نگه میداریم بخاطر اون بیشعور.

صد بار کفتیم بهش پارکینگش بدجاست و فقط واسه ماشینای کوچیک جا میشه نباید نگه داره ولی گوش نمیده ما و کل همسایه ها بخلطر ایشون بیرون نگه میداریم.

اخه ادم اینقدر بیشخصیت و بی عقل میشه؟قراره شب جمع شیم بریم دعوا😑

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

برید اخطار بدیداگه گوش نکرد با هم شکایت کنید

چندین باربا همسایه ها دعواش شده اصلا اینقدر بیشخصیته که نگو.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا دعوا همسایه خونه قبلی ما هم این طور بود یه روز اینقدر گفتیم محل نمی داد یه روز شوهرم زد درشو مچاله کرد رفت تو پارکینگ اومد داد و هوار کرد شوهرم گفت چرا گذاشتی دم در پارکینگ که مچاله بشه بعد آدم شد

چرا دعوا همسایه خونه قبلی ما هم این طور بود یه روز اینقدر گفتیم محل نمی داد یه روز شوهرم زد درشو مچا ...

وای اخه ماشین خودمون حیفه🤣🤣

ولی خوب کردین نوش جونش

همسایه بعد واقعا عذابه واحد روبروی ما یه پیرزن وپیر پسرش هستن به معنای واقعی روانی هستن‌ اونا مالک م ...

والا خونه خودمون نبود ما هم میرفتیم خیلی بده همسایه بد ادمو دق میده.

عزیطم بهتر جای پارک ایشون و یه همسایه دیگه که ماشینش کوچیک و جمع و جور عوض بشه

پارکینگش خیلی بد جاس کسی قبول نمیکنه اونجا نگه داره و جاشو بده بهش

ماشین ما سپر داره هیچی ش نشد

خیلی خوبه 😄

خوب اگه بد جاس اون بنده خدا باید چکار کنه؟ راه حل بدید بهش

والا راه حلش اینه تو حیاط نگه داره چون واقعا هیچ کاریش نمیشه کرد