2777
2789
عنوان

عاشق کسی شدی که خیلی اختلاف سنی داشتید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 56 پست
از من میلاد محمدی بود😂😂اصلا فوتبالیستا یه چیز دیگن،هم پولدارن،هم خارج میرن،هم خیانت نمیکنن،هم بدنس ...

اصن مهره مار دارن 

یکی از دوستام دیوانه وار عاشق مهدی قاعدیه😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چرا حالم از مردای سن بالا بدم میاد؟چروک صورتشون اندام بدشون شکم بوی بد دهن پر رویی دستاشون اه چجو ...

یعنی چی مگه بابای خودت این ویژگی ها رو داره؟ 

من شوهرم سی و پنج سالشه از یه پسر بیست ساله خوشگلتر و تمیز تر و جوون تره. ورزشکارم هست. 

اگه بخاطر ظاهر بخوایم ازدواج کنیم و یکی رو دوست داشته باشیم دیگه چه ارزشی داره. شما خودت دوست داری ازدواج کنی و بعد بچه دار شدن شوهرت بهت بگه ازت چندشم میشه شکم اوردی ترک خوردی زشت شدی بهم ریختی؟؟؟؟ 

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

یعنی چی مگه بابای خودت این ویژگی ها رو داره؟ من شوهرم سی و پنج سالشه از یه پسر بیست ساله خوشگلتر و ت ...

منظورم ۳۵ نبود ۵۰ساله به بالا بود 

نه بابای خودم رو خیلی اتفاقا حواسم هست بهش 

بعدم هرکی نظری داره 

من پیرمرد پسند نیستم در کل 

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 
دقیقا منم همین حسو دارم یه وقت تو عروسی جایی میبینمش قلبم ضربانش خود به خود میره رو هزار ولی به رو خ ...

عزیزممممم💔میفهمم.

من دو بار دیدمش ،سری اول با زنش ، سرس دوم تنها ، حس میکنم زنش خبر داره ، چون خیلی بد نگاهم کرد .

اون موقع میگفت بعد تو ازدواج نمیکنم .۷ سال بعد من زن گرفت 

چی بگم قسمته یا چی .دیگه گذشت ،فقط یه آه سخت گاه گاهی همراهمون 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
دقیقا منم همین حسو دارم یه وقت تو عروسی جایی میبینمش قلبم ضربانش خود به خود میره رو هزار ولی به رو خ ...

راستی من ۱۰ سال تمام خوابشو میدم . دیدم شمام گفتی خوابشو میبینی ،سعی کن دعا کنی نذر کنی دیگه به خوابت نیاد .

من یه روز کلی گریه کردم به خدا گفتم دیگه نمیخوام به خوابم بیاد ،نذر کردم ، و واقعا دیگه به خوابم نیومد 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
راستی من ۱۰ سال تمام خوابشو میدم . دیدم شمام گفتی خوابشو میبینی ،سعی کن دعا کنی نذر کنی دیگه به خواب ...

من ایقدر حرف تلخ زدم بهش قبل ازدواج ک بتونه فراموسم کنه منم نذر کنم پناه بر خدا 

استارتر چقد رفتارت زشته

توی ذهن مخاطب سوال ایجاد میکنی ک طرف چن سالشه و خیلی سر بسته میگی مهم اینه ک بزرگه چ فرقی میکنه

خوب نمیخوای جواب بدی چرا تاپیک میزنی یکم شعور مخاطب واست ارزش داشته باشه

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

عزیزممممم💔میفهمم.من دو بار دیدمش ،سری اول با زنش ، سرس دوم تنها ، حس میکنم زنش خبر داره ، چون خیلی ...

چقدر من عمیق این کلماتو درک میکتم خدا فقط، به دلمون آرامش بده بتونیم فراموش کنیم چون رسیدن شد غیرممکن ترین