2777
2789
عنوان

عیدقربان باخانواده شوهریا خانواده خودتون هستین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1461 بازدید | 98 پست

هیچ

💛زتمام‌بودنی ها تو همین ازآن‌من باش که به غیرباتوبودن دلم آرزوندارد💛من مطمئنم موفق میشم وکلی روزای خوب میسازم واسه خودم.میبینم اون روزی رو که لبخند عمیق رولب مامان بابامه وبهم افتخار میکنن😍تنشون سلامت😊خدایا شکرت😊از رویاهات دست نکش💪💪

تو خونه می‌شینم و دست به دعا که یه نفر قربونی داشته باشه و یه مقدار هم گوشت واسه ما بیاره

ما نه خانواده خودم نه خانواده شوهرم وضع خوبی ندارن ک قربونی بدن بعد طرف ما حاجی ها قربونی میدن همه نه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با مامان بابام و شوهرم میریم خرید جهیزیه

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   
چی بگم. میدونی جالب چیه، چهره مادرشوهر من یه نفر ببینه، میگه الهی این بنده خدا چقدر ساده و مظلوم. ...

وای واااای این دقیقا مادرشوهر منهههه 

هرکس ببینه باورش نمیشه این همون آدمیه که خونه ای که پسرش ( شوهر من) با کارگری ده سال پیش خریده بود رو از چنگش درآوردن به اسم خودش کرد 

اونم نه همون ده سال قبل ها 

منتظر شد پسرش ازدواج کنه بعد قشنگ به اسم خودش کنه و به عروس بفهمونه که همه کاره کیه 

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...

هیچکدوم قربونی نمیکنن ولی میریم خونه پدرشوهر

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
تعریف می‌کنی چی شده بود؟

یساعت قبل عقد گفت مهریه عندالاستطاعه باشه...منم گفتم باشه..ولی حق طلاق و میگیرم

اونم روز بعد عقد گفت تو بچه منو مظلوم‌گیر آوردی کادو های فامیلمو پس بیار...یمقدار طلا و کادو ی نقدی بود..کمتر از نیم ساعت همشو انداختم جلوش

از اونموقع تا حالا...عید شد..مهمونی شد...عزا پیش اومد...بیمارستان رفت...مریض شد تو خونه

یبااااار  یه زنگ نزدم بهش

کلا تموم شد برام....

تاالان نمیدونستم صبح عیدقربانه فکرمیکردم هفته دگه هست🙂

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖