2777
2789
عنوان

عیدقربان باخانواده شوهریا خانواده خودتون هستین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1461 بازدید | 98 پست
چه اعتراضی...انقدددررر همه چی روشن و شوک آور بود...شوهرمم جا خورده بود..میگفت این روی مادرمو دیگه ند ...

خوش به حالت من سر يه موضوعاتي از خانواده همسرم به شدت ناراحت بودم و نميرفتم خونشون اصلا حرفي هم نزدم بهشون فقط نمي رفتم بعد پدرو مادرش ميرن مغازه همسرم يجور مظلوم نمايي ميكنن يجور خودشون خوب جلوه ميدن كه همسرم تحريك كنن بياد بامن دعوا كه چرا نميري كلا من يه هفته سر اينكه نميرم قهر بودم با همسرم 

خوش به حالت من سر يه موضوعاتي از خانواده همسرم به شدت ناراحت بودم و نميرفتم خونشون اصلا حرفي هم نزدم ...

اینم کم مظلوم نمایی نکرد

ولی منم به روش خودم ماجرارو دست گرفتم...اینطوری که درعین اینکه نرم رو مخ شوهرم صبوری خودمم بهش بفهمونم

زیاد تکرار کردن یه داستان مردا رو کلافه میکنه....همینطور واسادن تو روی خونوادشون حق گلگی در آینده رو از زن میگیره

وقتی مودبانه رفتار میکنی مخصوصا تو مواجهه با مادرشوهر یا هر کسی که پرخاشگری میکنه..خیلی رفتار هر دو طرف به چشم میاد و یاد بقیه میمونه...حالا بعد اینکه اون لحظات پرتنش گذشتن بعنوان یه خانم با اصل و نسب و سطح بالا اجازه داری رابطتو محدود کنی😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم کم مظلوم نمایی نکرد ولی منم به روش خودم ماجرارو دست گرفتم...اینطوری که درعین اینکه نرم رو مخ ش ...

ما اصلا باهمسرم بحث نكرديم يعني من اصلا كلا ادمي نيستم هي بحث كنم اصلا خوشم نمياد يه موضوع رو كش بدم همين ديگه من درمورد اين چيزا باهمسرم حرف نميزنم اونم ميره بر عليه من همه چيو به نفع خودش تموم ميكنه

ما اصلا باهمسرم بحث نكرديم يعني من اصلا كلا ادمي نيستم هي بحث كنم اصلا خوشم نمياد يه موضوع رو كش بدم ...

وقتی عصبانی میاد بحثی چیزی شروع کنه اول آرومش کن ..بعد صحبت کنید باهم...در مقابل هر چی که میشنوی سکوت نون..نتیجش سوا ستفاده میشه

وقتی عصبانی میاد بحثی چیزی شروع کنه اول آرومش کن ..بعد صحبت کنید باهم...در مقابل هر چی که میشنوی سکو ...

من اصلا نميتونم باورتون نميشه اون لحظه انگار دهنم بسته ميشه ولي بعدش تادوروز خودخوري ميكنم

تقریبا دوسال  اره عزیزم گرفتیم  هم نامزدم  هم بابام

درخواست دوستی دادم برات اگه دوست داشتی بیا باهم حرف بزنیم درمورد جهیزیه

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   
من یه شانسی اوردم، شوهرم بخاطر یه داستان قدیمی، از پدر ، مادرش کینه داره، خیلی مامانی نیست. و مادرش ...

واقعا از این نظر برد کردی عزیزم 

بله خب بدون اجازه که نمیشه 

من اصلا حق اعتراض نداشتم یکبار بهش اشاره کردم شوهرم گفت همه داروندارم فدای یه تار موی پدر مادرم 

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...

واقعا از این نظر برد کردی عزیزم  بله خب بدون اجازه که نمیشه  من اصلا حق اعتراض نداشتم ...

ادم نجیگه مادرشون بندازن کنار، مگه قرار ما مادرامون بزاریم کنار، ولی زن جای خودش، مادرهم جای خودش، این هنر یه مرد نزاره مادرش و زنش تو روی هم وایسن.