2777
2789
عنوان

عیدقربان باخانواده شوهریا خانواده خودتون هستین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1461 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یساعت قبل عقد گفت مهریه عندالاستطاعه باشه...منم گفتم باشه..ولی حق طلاق و میگیرم اونم روز بعد عقد گف ...

کار خوبی کردی بخدا 

مادرشوهر من با پنبه سر برید 

اینجوری قشقرق راه ننداخت بخاطر همین همه فکر میکنن مظلوم عالمه 

من از هرکی بگذرم از این خدانشناس هرگز نمی‌گذرم 

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...

یساعت قبل عقد گفت مهریه عندالاستطاعه باشه...منم گفتم باشه..ولی حق طلاق و میگیرم اونم روز بعد عقد گف ...

کاش منم یجوری ازدست این مادرشوهر راحت میشدم،خیلی پیره شوهرمم ته تغاری ،یعنی یه احساس مسئولیتی در قبال این مادرش دارع که نگو

خدایا خودت حفظش کن🙏
میدونی عزیزم منم رفتار چیپ زیاد دیدم مخصوصا همون اولین باری که رفتم خونشون  ولی متاسفانه ...

نمیشه گفت کار من درسته یا شما

من چون۱. بی احترامی و قدر نشناسی رو تحمل نمیکنم

۲.فهمیدم اون خانم تعادل روانی نداره و احتمال اینکه ازش تنش های پیاپی به زندگیم برسه

۳.خیلی روی آداب و احترام حساسه و میدونم نقطه ضعفش همین رفتاراییه که بعدش داشتم و خیلی عذاب اوره براش

این تصمیمو گرفتم

وای واااای این دقیقا مادرشوهر منهههه  هرکس ببینه باورش نمیشه این همون آدمیه که خونه ای ک ...

من یه شانسی اوردم، شوهرم بخاطر یه داستان قدیمی، از پدر ، مادرش کینه داره، خیلی مامانی نیست.

و مادرشوهرمم واقعا از شوهر من میترسه. از هیچ کدوم از بچه هاش نمیترسه جز شوهر من.

خدا شاهد من از خدا میترسم، اگر چیزیم بشه، به روی خودم نمیارم، چون میدونم کافیه با یه جمله ، مادر رو از چشم شوهرم بنداازم حتی سلام نده بهش.

شوهرت بهش اجازه داده حتما؟

چقدر خوب ک تونستی حذفش کنی شوهرت اعتراضی نمیکنه؟

چه اعتراضی...انقدددررر همه چی روشن و شوک آور بود...شوهرمم جا خورده بود..میگفت این روی مادرمو دیگه ندیده بودم

منم البته نرفتم رو مخ ..کلا قضیه رو همون دو شب بستم دیگه دربارش حرف نزدم

این فهمید خونه ما سه دونگ سه دونگ به اسم من و شوهرم. اخر سر دو دانگ پدرشوهرمو مجبور کرد ، زد به نام ...

منم مثل خودت زود جوش مبارک عصبی میشم 

ولی جاااریم اینقدر ریلکسه 

خیلی دوست دارم مثل اون باشم زیاد حرص نخورم 

ماها زود پیر میشیم 

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی جون دلم 🥺🥺