2777
2789
عنوان

عیدقربان باخانواده شوهریا خانواده خودتون هستین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1461 بازدید | 98 پست
خب چرا نمیری خونه مادرت ؟ تنها نمونی 

شوهرم خونه نبود، خواهرام همه پیش خانواده شوهراشونن.

راه خونه مامانم دور بود، خیلی برام مهم نیست برم بیرون، حرف مادرشوهرم همیشه برام سنگین بوده و هست.

میگم هنوزم اخر شب به شوهرم اینو میگن.

مثلا که ما به فکر بودیم ها، فکر بد نکنی ها

شوهرم خونه نبود، خواهرام همه پیش خانواده شوهراشونن. راه خونه مامانم دور بود، خیلی برام مهم نیست برم ...

عجب سیاست مدارایی هستن 

جلو پسرشون میگن که یعنی به فکر خانومت بودیم ما 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهرم تمام روزای خاص هم سر کار، مثلا سیزده به در، تو یه کوچه هم میشینیم. جالب همیشه، اخر شب میگه ...

ازترس اینکه دعوت کنن این حرف رو میزنن!من جای تو باشم توروزای خاص ازصبح میرم خونه مادرم

خدایا خودت حفظش کن🙏

بلافاصله بعد عقد از مادر شوهرم رفتار فوق چیپی دیدم که باعث شد همون روز دکمه حذفشو بزنم...و البته که تصمیم فوق العاده درستی بود....

اینه که با اینکه نزدیکمه..برای هیییچ مناسبتی نه میرم..نه تماس میگیرم...

عجب سیاست مدارایی هستن  جلو پیرسون میگن که یعنی به فکر خانومت بودیم ما

چی بگم.

میدونی جالب چیه، چهره مادرشوهر من یه نفر ببینه، میگه الهی این بنده خدا چقدر ساده و مظلوم.

هیچی از تیکه انداختن اصلا نمیفهمه.

من یه وقت به مامانم گله میکردم، مادر خودم میگفت، دختر یه چیز بگو به عقل بگنجه، اون طفلک چی کار تو داره.

نه تو روابطش با من ها.

کلا با پنبه سر میبره و جالب نگاهش کنی میگی، این طفلک ساده، میره بیرون راه خونشو گم نکنه.

یه ارثی از خواهرشوهرم به پدر و مادرش میرسید، اینقدر با سیاست ، کامل زد به نام خودش، من خیلی ادعای زرنگیم میشد، هنوزم تو کف اون موندم

چی بگم. میدونی جالب چیه، چهره مادرشوهر من یه نفر ببینه، میگه الهی این بنده خدا چقدر ساده و مظلوم. ...

خخخخخ یدونه از اینا تو فامیل داریم ما 

هیچ کسسسسس باورش نمیشه همچین آدمی باشه😅😅😅😅😅

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
ازترس اینکه دعوت کنن این حرف رو میزنن!من جای تو باشم توروزای خاص ازصبح میرم خونه مادرم

من خودم دوست دارم خونه خودم باشم، اصلا اهل جمع نیستم.

حرفشون بهم زور میومد والله.

وگرنه، اخلاقم جوری خونه مادر خودم به زور میرم، چه برسه خونه اونا.

مامانم ، زنگ میزنه حتی، که چند ماه نیومدی، شام گذاشتم، بیاین اینجا

چه خوب که همسرت هم اعتراضی نمیکنه

انقد همه چی روشن بود که حتی خواهر و برادرای خود اون خانمم گفتن فقط مارو کوچیک کردی پیش دختر مردم...همسرمم شاهد کامل همه چی بود

البته مث این مردایی که قید خونواده رو میزنن بخاطر زن نبود و نمیخوامم همچین چیزی...ارتباطشو با مادرش داره

ولی احترام منم جای خودش...و تو این مدت یبارم نگفته کوتاه بیا...

کلا آرومه همه چی

بلافاصله بعد عقد از مادر شوهرم رفتار فوق چیپی دیدم که باعث شد همون روز دکمه حذفشو بزنم...و البته که ...

تعریف می‌کنی چی شده بود؟ 

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...

خخخخخ یدونه از اینا تو فامیل داریم ما  هیچ کسسسسس باورش نمیشه همچین آدمی باشه😅😅😅😅😅

این فهمید خونه ما سه دونگ سه دونگ به اسم من و شوهرم.

اخر سر دو دانگ پدرشوهرمو مجبور کرد ، زد به نامش.

میدونی خوشم میاد بی داد و قال ، کارش پیش میبره.

برعکس من، عصبی میشم، داد و بی داد، زمین و زمان بهم میریزم.

منم دارم کارآموزی میکنم پیشش.

ولی در کل با من خیلی خوبه، روابطمون خوبه.

ازاری ندارن خانوادگی خدایی ها

بلافاصله بعد عقد از مادر شوهرم رفتار فوق چیپی دیدم که باعث شد همون روز دکمه حذفشو بزنم...و البته که ...

میدونی عزیزم منم رفتار چیپ زیاد دیدم مخصوصا همون اولین باری که رفتم خونشون 

ولی متاسفانه تغییر تو رفتارم ایجاد نکردم و باهاشون همون شکلی محترم رفتار کردم تا همین الان 

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...

خونه ی خودمون.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//