2777
2789
عنوان

شما به این میگین افسردگی شدید؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 88 پست
تو داری همه چیز رو میشنوی! دلم تو دنیا به چی خوش باشه جز آینده ای که قرار بسازم؟! دلم فقط به این خ ...

عزیزدلم اینده فقط جراح شدن نیست 

امسال هر چی اوردی برو اگه نتونستی ارتباط بگیری انصرافو برا این وقتا گذاشتن ولی اینکه بشینی هی بدتر افسرده میشی بزار ازین جو خارج شی یکم روحیه بگیری اگه پشیمون بودی باز امتحان کن الان دیگه به پشت نشستن فکر نکن

سلام همش رو خوندم . معلومه تو آدم دل پاکی هستی . ولی کسی دوست نداره ولی اینطوری فک نکن که خوب نیستی تو باید خودت رو تغییر بدی باید انقدر قوی باشی که رفتار کسی برات مهم نباشه منظورم غرور نیست. خیلی ازینا دقیقا مثل زندگی خودم بود . برام قابل هضمه ولی من خواستم که قوی شم و خدا هم کمکم کرد . میتونی چطوری قوی شدم و خیلی خیلی هم قوی شدم. میخوای بدونی چطوری ؟ به وسیله دین . وقتی حرفای خدا رو گوش کردم و انجام دادم رو پای خودم وایسادم و خیلی قوی شدم‌ خیلی ازاینا هم که میگی کفاره گناهان هم هستش باید تحمل کنی نگران نباش خودتو قوی کن گناهاتو بزار کنار . اگه راهنمایی خواستی میتونم کمکت کنم .

من دنبال حقیقتم . من  اهل سنت هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا فقط برنج ماس. بدنت ضعیف میشه. بعدم شما سعیتو بکن با تمام وجود بخون . فعلا اون فکرای منفی ف ...

من فریتینم یعنی ذخیره آهنم از ۱۲۵ که باید باشه ۱ هست کل روز بدنم بیحاله اما خب منم دلم میخواد غذا بخورم غذاهای خوشمزه اما نمیشه... 

آره هدف بزرگ امسالم اینه بدون اینکه تحت تاثیر رفتار بد دیگران قرار بگیرم برای کنکور و اهدافم تلاش کنم امیدوارم یه ذره به فکر خودم باشم

انگاری هممون رو از رو هم کپی کردن 😞🥴 اهل کجایی عزیزم ؟

وای تاپیکتو خوندم دقیقا عین منی منم نمیتونم بخونم ...با رتبه ۵هزار نشستم پشت کنکور دیگه نشد بخونی همش اتاقم ولی نمیتونم نمیتونم بخدا نمیشه ...همه هم میگن خب بخون ولی هر کاری کردم نشد 

نمی‌دونم چی شد که زندگیم ب اینجا رسید ..خیلی خستم 

شرایط باعث شده اینجور بشی من فکر نمیکنم افسردگی حادی باشه.ولی بهتره خودت به فکر خودت باشی و منتظر دلسوزی خانواده هم نباش کلا هیچکس
منم مثل تو هستم

اسم فیلم One way trip2015لطفا نپرسید😐🤝🏽😂
انگاری هممون رو از رو هم کپی کردن 😞🥴 اهل کجایی عزیزم ؟

سلام قصد جسارت ندارم ولی یه نقطه اشتراک بین خیلیا هستش که زندگیشون عینه همه . میدونین چیه ؟ گناهای زیاد .زندگی بدون اطاعت از خدا در نتیجه زندگی بی هدف و پر از مشکلات

من دنبال حقیقتم . من  اهل سنت هستم
وای تاپیکتو خوندم دقیقا عین منی منم نمیتونم بخونم ...با رتبه ۵هزار نشستم پشت کنکور دیگه نشد بخونی هم ...

واقعا نمیدونم این چه مرصی بود ما گرفتیم 

به خدا قسم ۲ ساله میرم تو اتاق ذل میرنم به کتاب نمیخونم 

همه هم فکر میکنن مبخونیم و قبول نمیشیم 

حالا فکر میکنن خنگ هستیم 

دلم نمیاد به مامانم هم بگم غصه میخوره طفلی 

بقیه هم که میگن مگه نون و ابت کمه که افسرده شدی 😖

خلاصه تو یه چرخه معیوب گیر کردیم 

امسال من هرچی شد میرم 

خستم از خودم و وصعیتم

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست ♡
حتما تو فکرش خواهم بود  اما ترسم از اینه مشاور به حرفهام بخنده یا بگه چه آدم بدبختیه

اخه چیزیت نیس که تو فقط یکم اعتماد به نفست پایینه

واینکه نترس اونا واسشون عادیه وخودتم سعی کن پر انرژی باشی برای اینم اول باید بتونی دل خودتو بخندونی وشاد باشی وبعد از بقیه همون انرژی شادی وحس اعتماد رو دریافت کنی اگه مشاوره هم نرفتی یدونه کتاب بخون

سلام همش رو خوندم . معلومه تو آدم دل پاکی هستی . ولی کسی دوست نداره ولی اینطوری فک نکن که خوب نیستی ...

گناهان!!!

اره من آدم معصومی نیستم اما کسیکه ۹۹ درصد زندگیش تو خونه بوده چه گناهی کرده؟

بعد اینکه بابام بهم گفت چه سریالی حالمون بد شد من تلوزیون رو خاموش کردم و رفتم اما اونها شاید فکر کنن به خاطر این بود  که قهر کردم اما حقیقت این بود دلم شکست اما خب اگه وجودم و سریالم باعث آزارشون میشه چرا ادامه بدم پس به خوشی خودم پایان میدم تا اونها اذیت نشن اما اونها نمیدونن من اومدم ابنجا گریه کردم و باعث شدند روز به روز افسرده تر شم

سلام قصد جسارت ندارم ولی یه نقطه اشتراک بین خیلیا هستش که زندگیشون عینه همه . میدونین چیه ؟ گناهای ز ...

حالا شما از کجا میدونی ما گناهکاریم که انقدر زود قضاوت میکنی؟

ما اگه دنبال عیش و نوش بودیم که حالمون این نبود!!

صرفا جهت اطلاع من نمازم قضا نمیشه چه برسه به گناه !

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست ♡
وای عینی منی تاپیکام هست کاش میشد یه جایی باهم در ارتباط بودیم 

فقط نصیحتم بهت اینه خودت رو نجات بده و کمتر تحت تاثیر حرفهای بقیه و دیگران قرار بگیر!

چون اگه اینکار رو کنی فقط توی اعماق اقیانوس غرق میشی و صرفا یه تماشاچی میشی که باید موفقیت و خوشبختی بقیه رو نگاه کنه