2777
2789
عنوان

شما به این میگین افسردگی شدید؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 88 پست
به پست های قبلی همین تایپک که گذاشتم نگاه کنین . بو نکردن که دلیل خودکشی نمیشه . 

وا

واسه بو نکردن که کسی خودکشی نمیکنه

گفتم منم مشکل استارتر رو الان شش ساله دارم دوسال قبل از کرونا

هیچکس متوجه نشده علت از چی هست

.به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند......چنین عزیر نگینی به دست اهرمنی
نه من وارد تلگرام شم باز درگیر حاشیه میشم  دیگه بیشتر از این وقتتون رو برای من هدر ندید مرسی🤍

خخخ اگه فکر میکنین هدر دادم وقتمو بزارین قشنگ هدر بدم . 

گفتم که با شماره خودم . 

من دنبال حقیقتم . من  اهل سنت هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ۵ تا رفتم  یکیشون متخصص مغز و اعصاب بود و حتی پروفسور هم بودن فقط بهم داروهای ضدجنون و ضدا ...

عزیز دلم

حتما بعد کنکور داروها رو بخور

امیدوارم حالت بهتر بشه و به آرزوهات برسی🩷

تو هم داه نجاتت رو پیدا کن لطفا دوست ندارم ببینم دخترهای همسن و سالم مثل خودم هستند

ممنون از محبت و دلسوزیت عزیزم ❤🌹

حتما 

امیدوارم هممون عاقبت به خیر بشیم 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست ♡
حق با تو هست  شاید اینارو هم بهت بگم بهم اعتماد نکنی و توی دلت بگی تو الکی حرف نزن دیگه اما تن ...

من همون کاربرم. دیشب وسط تایپ تعلیق شدم://

خواستم بگم باور کن کامل درکت میکنم

من خودم امسال پشت کنکور بودم. نخوندم، زندگیَم نکردم، به بهونه درس داشتن زندگی نکردم در نهایت نه درس خوندم نه زندگی کردم منم مثل تو با خودم فکر میکنم تنها گزینه پیش روم واسه پیشرفت و ترقی درسه اصلا نمیتونم رهاش کنم واسه همین تصمیم گرفتم یه فرصت دیگه به خودم بدم. اینارو گفتم واسه اینکه بدونی خودمم از شرایط تو دور نیستم میفهمم نخوای هدفتو کنار بذاری یعنی چی. مطمئنم اگه سعی کنی با خودت کنار بیای و روح و جسمت رو درمان کنی حتما میتونی از پسش بربیای و به هدفت برسی پس همینکارو بکن

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

بچها من تازه واردم میشه نی نی یارو تگ کنین دو پست اخرمو پاک کنه و یک پست تکراری راجب بدنسازی که زیرش کسی کامنت نزاشت؟

من بلد نیستم تگ کنم

آیسان هستم آیسی صدام کنین  𝘮𝘺 𝘮𝘣𝘵𝘪: 𝗘𝗡𝗧𝗝