2777
2789
عنوان

بیاین از آرزو هامون بگیم

85 بازدید | 9 پست

از خودم بخوام بگم در حال حاظر حاجتم اینه خدا کمکم کنه وسواس فکریم از سرم بره افکار حسادت قضاوت مقایسه از وجودم بره دلم پاک پاک شه دیگه از خودم نترسم خودمو دوست داشته باشم به وجود خودم افتخار کنم به حقم قانع باشم 

از ته دلم برا موفقیت همه ذوق کنم

ارتباطم با خدا خوب باشه هر لحظه حسش کنم 

با خانوادم و بقیه خوب باشم از ته قلبم احساس خوب بدم بهشون 

عصبی نشم 

اگر خیر و صلاح در رسیدن من و علی هست خدا خودش در بابام و نرم کنه اگر نه خودش کاری کنه مهرش و فکرش از وجودم بره و تموم بشه...نزار عذاب بکشم خدایا

چهرم ،پوستم همش اوکی شه 

عاقبتم خیر کن بخت خوبی آینده خوبی نصیبم کن که شکرت کنم خدایا 

۱۷ آبان ۱۴۰۴

اینا بود آرزو های من🤍

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حساب‌ای بانکیم که به خاطر یه مشت نمک نشناس بسته شد باز بشه. منی که این همه تو زندگی صبور بودم بالاخره یه جایی خدا جواب صبوریامو بده اینقدر عذاب کشیدم که حد نداره فقط هم به خاطر ازدواج اشتباه و شوهر نمک نشناس با اون خانواده مزخرفش

آدم بشم و جزو بندگان خوب خدا بشم

خدا کمکم کنه گناهامو تا قبل مرگ ترک کنم و حق الناس گردنم نباشه

برا کشورم مفید باشم

دانشمند بشم

حسادت و اخلاقای بد تو وجودم ریشه کن بشه 

الهی تووو این وقت عزیز به آرزوهاتون برسیین همگی 

آمین یا رب العالمین 🤍🤲

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳...(۱۵ مرداد) از فکر اینکه یه روز برا نی نیم فرنی و سوپ درست کنم بدم بخوره ته دلم قنج میره خدایا میشه یعنی میاد همچین روزی