2777
2789
عنوان

شما به این میگین افسردگی شدید؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 88 پست
واقعا نمیدونم این چه مرصی بود ما گرفتیم  به خدا قسم ۲ ساله میرم تو اتاق ذل میرنم به کتاب نمیخو ...

انگار خودم دارم نوشتم ...مامانم میگه افسرده چی ؟؟؟نشستی غذات آماده همچیت روبراه افسردگیه چی گرفتی ؟!!!!

نمی‌دونم چی شد که زندگیم ب اینجا رسید ..خیلی خستم 
من درکت میکنم  منم پشت کنکوری م میفهمم حالتو از دوستای منم خبری نیست دیگه مامانمم هی هرروز ا ...

حقیقتا تنها دلخوشیم آینده هست آینده منم در گرو کنکوره 

نمیتونم ازش دست بکشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگار خودم دارم نوشتم ...مامانم میگه افسرده چی ؟؟؟نشستی غذات آماده همچیت روبراه افسردگیه چی گرفتی ؟! ...

اگه مامان و خواهرت و بابات همیشه تحویلت میگیرن و راحت میتونی غذا بخوری یا کسی بهت خیانت نکرده و آدم ننهایی نیستی باید تلاشت رو بکنی عزیزم دیگه بهونه نیار❤

نه غذا ها برام بوی تعفن میدند

خب تو باید قبل از هرچیز حتی قبل اینکهبه روحت برسی مشکل جسمتو حل کنی حتی اگه میخوای باز بمونی پشت کنکور واسه هدفت اوکی قابل درکه ولی اگه جسم و روحتو درمان نکنی هزار سالم بگذره موفق نمیشی. طب سنتی و بهت پیشنهاد میکنم 

منم پشت کنکوریم فارغ از بحث کنکور افسردگی دارم یه بخشی از مشکلمو تونستم با اصلاح غذایی و طب سنتی درمان کنم. ازت میخوام به فکر خودت باشی و گوشتو رو حرف بقیه ببندی اول خودتو درمان کن همزمان به درستم برس و مراقب جسم و روحت باش هیچی از روانِ سالم مهمتر نیست، اگه حال روحیت خوب نباشه عمرا نیمتونی از این چرخه‌ی معیوب خارج شی. مطمئنم که میتونی بهتر باشی پس تلاشتو بکن🌱💖

بیا خوب باشیم.....؛
انگار خودم دارم نوشتم ...مامانم میگه افسرده چی ؟؟؟نشستی غذات آماده همچیت روبراه افسردگیه چی گرفتی ؟! ...

ببین ما درک نمیشیم 

هیچ کس مارو نمیفهمه جز خودمون 

فکر میکنن غذا و جای خواب دیگه کافیه !!!!

همین طوری پیش بره دیوونه میشم به خدا 

نه دوستی، نه امیدی ، نه انگیزه ای 

خودم هستم و یه دنیا نرسیدن و بدبختی

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست ♡
گناهان!!! اره من آدم معصومی نیستم اما کسیکه ۹۹ درصد زندگیش تو خونه بوده چه گناهی کرده؟ بعد اینکه ب ...

اینکه خودت هم گفتی خواهرم .دوسال با کسی رابطه داشتن . منم اونوقتا فقط خونه بودم ربطی نداره. نماز نخوندن خودش یعنس محروم کردن خودت از خیلی چیزها اینکه با قرآن به ارامش نرسی یعنی نمیدونی آرامش یعنی چی . این ضد حال ها برا منم بود من قبلنا خیلی از بدترا سرم میومد ولی من همش دنبال چاره بودم و ناامید نشدم و خدا هم منو هدایتم کرد و الان هیشکی باهام بد نیست حتی همه دنبال منم . من دیگه خودمو یه آدم بزرگی میدونم منظورم غرور و خودبینی نیستش تواضع هم دارم ولی دیگه خودمو خار و ذلیل نمیدونم. تو نمیدونی من چقدر قبلنا ناراحت شدم همش به خاطر گناهام بود البته از طرفی باعث از بین رفتن گناها و بالا رفتن درجه ها هم میشه. به خدا اعتماد کن حرفاشو گوش کن اونوقت می بینی به چه عزتی رسیدی همه دوست دارن تو هم همه رو دوست داری . 

حدیثی هستش که رسول الله صلی الله علیه و سلم میگن اگه الله کسی رو دوست داشته باشه به جبرئیل میگه که من اون شخص رو دوست دارم تو هم دوسش داشته باشه و جبرئیل به فرشته ها میگه که من دوسش دارم شما هم دوسش داشته باشین و فرشته ها هم اون و دوسش خواهند داشت و بعد اون شخص تو زمین و آسمون محبوب همه میشه ‌

من دنبال حقیقتم . من  اهل سنت هستم
تقریبا همه چیز برات یک بو رو داره؟ حتی بوی بدن و عطر و غذا و .. کرونا گرفته بودی؟

سرما خورده بودم مامانم واسه اینکه بینی ام باز بشه یه محلول درست کرد ترکیب جوش شیرین و نمک دریایی منم تو بینی ام ریختم و آنچنان تمام مجاری تنفسی ام سوخت دیگه بعد یه مدت حس بویایی و چشایی نداشتم تا اینکه دیگه بو و مزه همه عذاها برام بدنزه و بدبو شد و همه چیز بوی بد داره

اینکه خودت هم گفتی خواهرم .دوسال با کسی رابطه داشتن . منم اونوقتا فقط خونه بودم ربطی نداره. نماز نخو ...

میدونی چه انگیزه ای پیدا کردم که خرفهات رو عملی کنم نمازم رو میخونم ولی گه گاهی قضا میشه اما خب تو میگی متعهد باش نتیجه گرفتم منم میگم باشه چون در حقیقت وظیفمه 

شاید دلم همیشه ناراحته شاید همیشه گریه میکنم درسته ته دلم خیلی حسرت و غم وجود داره ولی باشه با وجود همه اینها انجامش میدم🤍

حقیقتا تنها دلخوشیم آینده هست آینده منم در گرو کنکوره  نمیتونم ازش دست بکشم

آها خوب اگه خودت علاقه جدی داری که بحثش جداست...

من از رو سردرگمی پشت کنکور موندم که رتبم بهتر بشه... و الان فهمیدم اصلا تو انتخاب رشته اشتباه کردم...

به نظرم برو پیش مشاور

نباید به خاطر رفتار بقیه حست به خودت عوض بشه

تنها کسی که تا تهش باهاته خودتی...

خانواده تم قطعاااا دوستت دارن...شاید این روزا یادشون رفته باید حواسشون بیشتر بهت باشه... 

تو خودت مراقب خودت باش.. مراقب جسم و روحت.. چرا فقط برنج و ماست آخه؟ 

امیدوارم حالت خوبِ خوب بشه... مطمئنم از پس این روزا برمیایم :)

آها خوب اگه خودت علاقه جدی داری که بحثش جداست... من از رو سردرگمی پشت کنکور موندم که رتبم بهتر بشه. ...

چون بقیه عذاها برام بدمزه اند بوی بدی میدند و حالم بد میشه عزیزم❤