2777
2789
عنوان

شما به این میگین افسردگی شدید؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 88 پست

ببین ما نمیتونیم بهت بگیم افسردگی شدیده یا نه اینو یه روانشناس که تخصصش اینه باید بگه

اما یه چیزی اگه هیچکس حواسش نیست چرا خودت حواست نیست تو خودتو داری به خودت کمک کن تو حقته که یه زندگی شاد داشته باشی 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی حساسی اسی 

ولی خب قبول کن هیچ کس برای رضای خدا موش نمیگیره ن خواهر ن دوست پدرتم ک چیز بدی نگفته مامانتم راست میگه خودت انجام بده بچه نیستی ک بهت غذا بدن یا ایراد بگیری افسرده نیستی فقط مشکل غذا داری دوسال هم پشت کنکور بودن باعث شده روحیت خراب و حساس بشی دوست پسرتم شرشو کم کن در ثانی همین رل زدنا باعث شده تمرکزت روی درس کم بشه 

فارغ ار اون چیزای که گفتی ک۶ اکثرا به جا ودرستن من احساس میکنبم خودتم خیلی انرژیت پایینه و اون کودک درونت اصلا فعال نیس واطرافیت ازت انژی نمیگیرن که اونو بهت برگردونن و اعتماد به نفستم خیلی پایینه به نظرم برو دو جلسه مشاوره که مطمعنم درست میشه مشکلت

به نظرم تو فقط اشتباه کردی پشت کنکور موندی برو دانشگاه ثبت نام کن به زندگیت برس راحت

تو داری همه چیز رو میشنوی!

دلم تو دنیا به چی خوش باشه جز آینده ای که قرار بسازم؟!

دلم فقط به این خوشه که میخوام جراح شم

سلام عزیز دلم  منم دقیقا ۲۰ سالمه و دوتا کنکور ناموفق داشتم  و امسالم کنکور رو خوب نمیدم ...

وای عینی منی تاپیکام هست کاش میشد یه جایی باهم در ارتباط بودیم 

نمی‌دونم چی شد که زندگیم ب اینجا رسید ..خیلی خستم 
فارغ ار اون چیزای که گفتی ک۶ اکثرا به جا ودرستن من احساس میکنبم خودتم خیلی انرژیت پایینه و اون کودک ...

حتما تو فکرش خواهم بود 

اما ترسم از اینه مشاور به حرفهام بخنده یا بگه چه آدم بدبختیه

من درکت میکنم 

منم پشت کنکوری م میفهمم حالتو

از دوستای منم خبری نیست دیگه

مامانمم هی هرروز اعصاب خوردی درست میکنه برامون

بدون اینکه طوری شده باشه گیر میده...

انقدر همه درگیر خودشونن و مشکلاتشونن که دیگه توقع ندارم درگیر افکار و مشکلات من هم باشن...

ایشالا این ۱۵ روز زودتر تموم میشه

و لطفا دیگه عمرتو پای این کنکور نذار

منم نمیخوام دیگه بخونم 

من مطمئنم 100 درصد این مشکلات بخاطر چندین سال پشت کنکور موندنه 

شک ندارم 

خواهش میکنم امسال برو دانشگاه حتی شده آزاد، کنارشم یه حرفه ای چیزی یاد بگیر 

سه سال موندی پشت کنکور یعنی سه سال زندگی نکردی یعنی سه سال مداوم استرس پنهان داشتی یعنی سه سال بدنت و روحت تو مضیقه بوده. سه سال تحت فشار بودی بست نیست؟ زندگی رو شروع کن دوباره 

بیا خوب باشیم.....؛