2777
2789
عنوان

دخترا هستین کمکم کنید جز شما واقعا جایی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 76 پست
مهم شوهر وخانواده شوهرت هستن که کاملا در جریانن  به عمه شوهرت ربطی نداره نمیخاد توضیح بدی و ...

آبجی می‌دونی چیه بهم گفت تو آدم قدرنشناسی هستی باید همینجا تو‌جمع بگی قدر نشناسم گفتم نه عزیزم اینطور نیست هی تکرار می‌کرد بعد گفت تو خانواده ی شوهرت بهترینن گفتم خیلی خوبن راضیم اما هیچکس بهترین نیست عزیزم که دیدم دعوا شد اصلاااا ی اوضاعی شد پدر شوهرم ازم معذرتخواهی کرد اومد خونمون امشب حتی بنده خدا سرمو بوسید بهش گفتم غریب گیر اوردن اینجور دو تا عمه ها حمله کرده بودن بمن با حرف خود پدر شوهرم تو اون جمع حضور داشت گفت من دیگه سایه ی خواهرمو هم نمیخام ببینم

باشه ازشون بخاه جواب اینجور آدما رو بدن

دقیقا همین گفتم گفتم بابا سکوت شما یعنی دخالت به این آدما گفت حتما میرم صحبت میکنم حق ندارن دخالت کنن مثلا علنن میگن چرا مادر شوهرت باید بچتو بگیره آخه بگو به شما چه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمو دوست داشت یبار ضربه زد بهم ولی من احمق حماقت کردم بخشیدمش بار دوم داشت زندگیمو آتیش میزد با ا ...

خوب کردی انداختیش زندان.تا عمر داره این ننگ تو پیشونیشه.خداروشکر شوهرت و خونوادش خوبن .تو هم به یه ورت نباشه حرف کسی

خوب کردی انداختیش زندان.تا عمر داره این ننگ تو پیشونیشه.خداروشکر شوهرت و خونوادش خوبن .تو هم به یه و ...

پارسال بهم پیام داد باورت میشه؟ گفت دوست دارم ببینمت شوهرم گفت سریع بلاکش کن

گلم فکر کنه ببین ویدیو هم بذارن جلوشون و ببینن با چشم خودشون شما دزدی نکردی بازم سر یه مسائلی میگن ...

نه رفت آمدی ندارم نهایت خونه پدر بزرگ همسرم میدیدمش سالی دو بارم نهایت ی ساعت میرفتم خونش همین سر جمع

فک میکنی اگه بهش توضیح بدی حرفتو قبول می‌کنه؟ بدتر میفهمه که این نقطه ضعفته و هر موقع باهات مشکل پید ...

از پدر شوهرم و شوهرم میترسن دیگه در این حد نمیتونن غلط اضافی کنن وگرنه عین همون دوستم شکایتشون میکنم میندارم زندان ...

یه وقت نری دیدنش این چقد خطرناکه.مطمءن باش یه نقشه ای برات داشته

نه مگه دیونم بلاکش کردم همون لحظه شانس من تو روخدا اوایل ازدواجم پام تو دادگاه بود حتی خود قاضی بهش می‌گفت خب فاکتور طلاها رو بیار می‌گفت ندارمشون می‌گفت خب ی عکسی بیار که مثلا طلا داشتی می‌گفت ندارم 

اسی بنداز دور این دشمن به ظاهر دوست رو ،دوباره هم جایی که عمه های همسرت هستند نرو ،اگه دوباره باهات دعوا کردند ،بگو حرفاتون اونقدر بی ارزشه که اصلا جوابتون رو نمیدم ،خاک بر سر همشون ،از اون دوست فتنه انگیزت ،و مادرش و عمه ی همسرت 

ولی از خودت دفاع کن اما نه توضیح زیاد چون خدای ناکرده اگر تو مهمونی چیزی گم بشه ممکنه دوباره گردن شم ...

میفهمم بخاطر این قضیه وقتی مهمونی یا جایی برم جفت خود شوهرم میشینم بدون شوهرم خونه هیچکس نمیرم

ولی خدایی درد دوستت چی بود چه خصومتی باهات داشت؟

شوهرمو دوست داشت...از زمانی که با شوهرم دوست بودم چشمش دنبالش بود یبارم رفت پشت سرم کلی به شوهرم دروغ گفت بعد ک فهمیدم ی مدت قهر کردم گفت حماقت کردم و فلان منم بخشیدمش تا رسید به روزی که منو ظاهری دعوت کرد و اینطوری آبروی من داغون کرد البته آبروم نرفت چون همه منو میشناختن پدر شوهرم اینا همه پشتم مثل کوه ولی خب من تو اون دادگاه های لعنتی پیر شدم