2777
2789
عنوان

دخترا هستین کمکم کنید جز شما واقعا جایی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 76 پست

شما فکرتو درگیر نکن

خودتون میدونید و اون آدمای واقعا مهم و واقعی زندگیت که همچین چیزی حقیقت نداشته

عمه شوهرتون مگه مهمه؟

از حرص و جوشش اومده ی چیزی بگه که ناراحتت کنه

که موفقم شده

نادیده بگیر

بخوای حساسیت نشون بدی

نقطه ضعف دستش میدی

میره الکی پخش میکنه این حرفارو

با شجاعت و محکم جوابشو بده

ی صلوات با قلب پاکت برای سلامتی و خوشحالی پسرم بفرست لطفا🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مادر شوهرم گفت ما بهشون گفتیم این توطعه بود بر علیه تو و دادگاه ثابتش کرد و اون دختره هم زندان رف ...

گلم فکر کنه

ببین ویدیو هم بذارن جلوشون و ببینن با چشم خودشون شما دزدی نکردی

بازم سر یه مسائلی میگن آره ما نگفتیم ولی میدونستیم تو دزدی کردی

دهن مردم رو نمیشه بست

کافیه یه چیز بیوفته سر زبونا

شما هم رفت و آمد نکن باهاش

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍

فک میکنی اگه بهش توضیح بدی حرفتو قبول می‌کنه؟ بدتر میفهمه که این نقطه ضعفته و هر موقع باهات مشکل پیدا کرد می‌تونه از این طریق به تو بی حرمتی کنه ، تو که میدونی این کارو نکردی ، آبرو هم دست خداست اگه بخواد می‌ره و اگرم نخواد کل دنیا بخوان آبروتو ببرن ، آبروی تو نمیره 

اصلا به دلت غصه راه نده ، خیلی محکم وایسا و بگو هررررررجور راحتی برو به هرکسی میخوای بگو ، اگرم گفت و کسی خواست اذیتت کنه قشنگ مدارک دادگاه و بکوب تو صورتش 

همه چی درست میشه
عزیزم اصل شوهرت و خانوادش هستن که شمارو قبول دارن  عمه و خاله و بقیه حرف مفت زنهارو ندید بگیر ...

چرا شکایت کردم زندان رفت بخاطر همین که رفت زندان مادره بلند کرد رفت در خونه ی این میخواست من بترسم یعنی از شکایتم بگذرم

مادرشوعرت باید جواب خواهرشوهرشو بده پشتت دربیاد اصلا و ابدا دهن به دهن نشو و دیگه به هیچ‌وجه اون عمه ...

امشب پدر شوهرم اومد خونمون باهام حرف زد گفت من میدونم تو چقدر خوبی تو چقدر ماهی مهم ماییم نه بقیه گفت اینا ادمای فرعی هستن مهم نباشه برات محل نده ...

مهم شوهر وخانواده شوهرت هستن که کاملا در جریانن 

به عمه شوهرت ربطی نداره نمیخاد توضیح بدی ولی ای کاش با ادم شوهر دهن به دهن نمیشدی

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

واقعا خاک تو سر دوستت.چطور این همه مدت نشناختیش.هدفش از این کار چی بود

شوهرمو دوست داشت یبار ضربه زد بهم ولی من احمق حماقت کردم بخشیدمش بار دوم داشت زندگیمو آتیش میزد با این کارش..... شوهرم بیچاره تمام قد با خانوادش پشتم بودن وکیل گرفتن خیلییی داغون شدم اما منم سکوت نکردم شکایت کردم ازش

امشب پدر شوهرم اومد خونمون باهام حرف زد گفت من میدونم تو چقدر خوبی تو چقدر ماهی مهم ماییم نه بقیه گف ...

باشه ازشون بخاه جواب اینجور آدما رو بدن

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲