2777
2789
عنوان

دخترا هستین کمکم کنید جز شما واقعا جایی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 76 پست
خب مادر شوهرم گفت ما بهشون گفتیم این توطعه بود بر علیه تو و دادگاه ثابتش کرد و اون دختره هم زندان رف ...

حق با شوهرته. اونا هم واقعیتو میدونن فقط خواستن کم نیارن یه چی جوابتو بدن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا ولش کن.

مهم اینه خانواده همسرت درجریان بی گناهی شما بودن. عمه شوهر کیه دیگه!!

تلاشتو بکن. اگر نشد، مصلحتی توش هست....🌷🌷🌷🌷بخند و شاد باش و بدون هرکسی سر راهت قرار میگیره، کمک میکنه به رشد کردنت. یا حالتو خوب میکنه و ویژگی مثبتشو یاد میگیری...یا حالتو میگیره و یادمیگیری اون طوری نباشی...🌷🌷🌷🌷
تا با مادر شوهرم صحبت کردم گفت منظورش این بوده و اینم می‌دونه و ظاهراً مادر اون دوستت رفت بهش گفت‌‌‌ ...

اصن ابدا اصن لزومی نداره مگه مجبوری بعدم درآینده اتفاقی بیوفته اینو میگیره دستش بیشتر آزارت میده 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

مادرشوعرت باید جواب خواهرشوهرشو بده پشتت دربیاد اصلا و ابدا دهن به دهن نشو و دیگه به هیچ‌وجه اون عمه افریته رو نبین و جایی بود نرو

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
خب مادر شوهرم گفت ما بهشون گفتیم این توطعه بود بر علیه تو و دادگاه ثابتش کرد و اون دختره هم زندان رف ...

چه شوهر خوبی داری،وای شوهر من بود اینقدر داد و بیداد میکرد که از زندگی سیر میشدم 

عزیزم اصل شوهرت و خانوادش هستن که شمارو قبول دارن  عمه و خاله و بقیه حرف مفت زنهارو ندید بگیر ...

گفت دیگه

از دوستش اسی شکایت کرده بخاطر افترا

دوستش رفته زندان و جریمه نقدی داده

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
دوستت از گذشتت همه چی میدونه؟ 

اره تغریبا ده سال دوستم بود چ خوبیا که بهش نکردم این حرفا برا سه سال پیشه الان من متوجه شدم که این مادره رفته در خونه ی عمه ی همسرم و گفته مادر شوهرم و پدر شوهرم نزاشتن من بفهمم چون من بشدت سر اون ماجرا مریض شدم و تا مدتها دچار استرس بودم

همسرت راست میگه تو پیش خدا سربلندی هرکسی هم تهمت میزنی نمیمیره تا سرش بیاد

ساده گفتمش میگم دوستم ازم شکایت کرد که تو از من طلا بردی بعدم من بی گناهیم تو دادگاه ثابت شد مادر ای ...

ببین عزیزم تو واقعا اونو دوستت میدونی؟ سعی کن ازش دورشی 

بعدشم همه هرچی گفتن واسه خودشون گفتن موقعی که اون طرف گفته  که ما خیلی چیزا تزت میدونیم و...  یعنی تو اینقد بی نقصی که داره واست مشکل میتراشه که مثلا توبدی و ناراحتت کنه

چیزی که مال گذشته بوده اسمش روشه، گذشته پس خودتو درگیرش نکن

با بقیه هم دهن به دهن نشو که ناراحت بشی

اگه اول زندگی بخوای برا حرفای صد من یه غاز اونا گریه کنی میشی من بدبخت که میگرن عصبی گرفتم...  انقد حرف ناروا شنیدم حقم نبود بیخیال عزیزم مهم اون بالاییه فامیل شوهر اسمش روشه دیگه یه زنه بود بهم متلک میپروند کاشف بع عمل اومد دوس داشته دخترشو بده به شوهر من😒 همیشه پشت این حرفا یه زن عجیب و حسود نشسته

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

ببین واقعا شرایطت سخت بوده و خدا کمکت کرده اون حرف عمه ی شوهرتم خیلی ناراحت کننده هست حق داری ولی اگر دیدی کس دیگه ای بهت گفت براش بگو .فقط به عمه ی شوهرت بگو واگذارت کردم به خدا انشاالله این تهمت به خودت برگرده