2777
2789
عنوان

خانوادم برام سیسمونی نخریدن به نظرتون شوهرم حق داره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2375 بازدید | 79 پست

شوهرت حق داره یعنی که چی به برادرت کادو میدن بعد به شوهر تو که هدیه هم بهشون میده هیچی نمیدن! . خونه پدرت هم هستی خونه غریبه که نیست که سرت پائین باشه حتما نونه پدر و مادرت منت داره که میدونی وخجالت میکشی و خسیس هم هستن که الان که دارن چیزی نمیدن .سعی کن فاصله بگیری از خانوادت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم بجای اینک از خانواده ت انتظار داشته باشی ب همسرت حتما بگو ک بهش حق میدی توام تا حدودی ناراحتی ولی خب اونا جور دیگ ای واستون دارن جبران ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌میگنن ، حتما لازم نیست مالی باشه ، بگوابشالا خودمون از این موقعیت هم میگذریم و اجازه نمیدیم منت کسی بالا سرمون باشخ

بچه دوم رو بارداری؟؟؟؟ چه شوهرت پروو

چ پررویی

بیچاره هرسال برااونا کادو میخره حداقل نمیتونستم تبریک بگن تولدشو؟

سر سیسمونی حرفی ندارم گذشته دیگه 

من خودم دختر سومی ام واس بچه های خواهرام پدرومادرم روروعک و سبد حمل واینا گرفتن و چون دختر بودن یک جفتم گوشواره 

برا پسر من چن دست لباس و یدونه ننو🤦‍♀️ خودم رفتم روروعک گرفتم کریر خریدم 

شوهدمم میدید ناراحتم میگفت ولشون کن بچه من به کسی نیازنداره همه چیشو خودم میخرم

پذیرش رحم اجاره و تخمک اهدایی از سراسر ایران.    
همه چی به کنار بنظرم صندلی غذا و کالسکه واقعا اضافه هست.

هیچکدوم اضافه نیست من که همه اطرافیان از هردوش استفاده میکنن 

همین دیروز بچه دوستمو گذاشتیم تو کالسکه رفتیم یه کم دور زدیم بچه هم خوابید برگشتیم خونه

من عاااشق زمستونم❤️
چ پررویی بیچاره هرسال برااونا کادو میخره حداقل نمیتونستم تبریک بگن تولدشو؟ سر سیسمونی حرفی ندارم گ ...

خودت پررویی 

کاملا مشخصه شوهرت به پول کسی محتاج نیست

دوستان اگه کسی تیپ پلاستی انجام داده لطفا به من اطلاع بده چند تا سوال دارم مرسی
پدر مادر وظیفه ندارن به دخترشون سیسمونی بدند این بچه دومش رو حامله س توقع داره  بلکه بخوان یه ...

دخترم اینو اول بگم 

دوما نوه اوله خوب بخون

سوما جدا از بحث جهاز بحث کادوهاییه ک همسر ایشون برا پدر مادرش خریده ولی اونا جلوی همسرش ب برادرش کادو دادن 

اگ همین اتفاق میفتاد برا یه زن تو این نی نی سایت ک من برا مادرشوهرم کادو روز زن گرفتم ولی اون برا روز دختر فقط ب خواهر شوهز مجردم کادو داد  واویلااا اونوق مادرشوهر بیشعور بود

همه چی به کنار بنظرم صندلی غذا و کالسکه واقعا اضافه هست.

کالسکه که عصای دسته واقعا

برای پارک قدم زدن بازار اگه کالسکه نباشه نمیشه

منم فکر میکردم لازم نیست نخریدم اما دیدم نمیشه نباشه رفتم گرفتم

🌷
دخترم اینو اول بگم  دوما نوه اوله خوب بخون سوما جدا از بحث جهاز بحث کادوهاییه ک همسر ایشون بر ...

خوب میخواست نخره 

یه کادو ۵۰۰ تومنی خریده انتظار سیسمونی ۵۰ میلیونی داره

دوستان اگه کسی تیپ پلاستی انجام داده لطفا به من اطلاع بده چند تا سوال دارم مرسی
شوهرت حق داره یعنی که چی به برادرت کادو میدن بعد به شوهر تو که هدیه هم بهشون میده هیچی نمیدن! . خونه ...

خییییلی بد راهنمایی کردی مخصوصا اخرش که توصیه کردی از خانوادت فاصله بگیر.این از همش بدتر بود اونم سر همچین چیز کوچیکی!بااینکه پدر و مادر خوبی هم داره این خانوم و ازشون تعریف هم کرد!