به استادم پیام دادم که تو دفتر کارتون کره جغرافیایی دارین برای ارائه درس علوم سوم میخاستم. رشتم آموزش ابتداییه اینم بگم کلا با ارائه سر و کار دارم
گف که نه متاسفانه و اشاره کرد که آزمایشگاه جغرافیایی دارن و فلان و گفت که فکر نکنم بدن یا نه
من با استادم ارتباط خوبی داریم از اون شاگرد زرنگای کلاسم و استاد همیشه منو تحت نظر داشت
بعد گفت که یه راه حل بهت میدم برو این کار رو انجام بده برو بگو که فامیلی علیزاده ای و فلان و بعد با کارت ملی به مدت مثلا چن روز ازشون قرض بگیر
من فامیلیم علیپوره و تعجب کردم. عموم هم از کارمندای دانشگاهه و من برگشتم گفتم استاد ببخشین علیزاده؟؟یا منظورتون عمومه علیپور؟ بعد برگشت گف آره یجوری نوشتم که غلط املایی هم محسوب نمیشه بعد گف تو جلسه بودم و خاستم فقط مفهوم رو برسونم کافیه و انتظار زیادی نباید داشته باشین🫥من هم برگشتم گفتم عذر میخام استاد من قصد جسارت یا چیز دیگ ای نداشتم و فقط خاستم بدونم که این علیزاده ای که گفتین شاید یه نفر دیگ باشه که من نمیشناسم اونم برگشت گف میدونم عذر خواهی نکنین
الان به نظرتون مقصر منم یا استاد؟؟یا اینکه چیز خاصی نگفته و من برداشت منفی ازش کردم؟