2777
2789

خدامیدونه واقعی وبدون منظور میپرسم

لطفا راهنمایی کنید عزیزان 🙏

ولی واقعی و بدون ملاحظه بگین ...

______

آقا هستم میخام ازدواج کنم

خدارو شکر آدم سالم و هیچ مشکل اخلاقی، شخصیتی و روحی روانی و مالی و.... مسائل حاشیه ایی‌دیگه ندارم

(خانه و ماشین و کارم دارم . تهران)

فقط چیزی که همیشه بهش فکر میکنم و اعتماد به نفسم رو خیلی پایین اورده مشکل خانوادگی هست که داریم.

••من پدرم به رحمت خدا رفتن و از ۵ تا فرزند۲ تا برادرم متاسفانه معلولیت ذهنی دارن اما خودم و دو خواهر سالم از هر نظری و واقعانم وجه اجتماعی خوب و سالمی داریم ، به خوبی میشناسن خانوادمون رو...

(البته میتونم مستقل بشم و خانواده به من وابستگی غیر معقولی ندارن)

یه خواهرمم‌ازدواج کردن و مشکلی ندارن

کلا از دکتر ژنتیک و بهزیستی پرسیدیم مشکلی برای ما اعضا خانواده نیست البته آزمایشم همه بایست برن دیگه...

_____

حالا اما میگند

دوستان و بعضی فامیل گفتن یکم سخت بشه خانواده ایی قبول کنه با وجود این مشکلتون با شما وصلت کنه...

بالاخره خانواده هم خیلی مهمه و...فلان.!

الخصوص دخترای امروزی..

متوجهید سوالمو!؟

•• به نظرتون واقعا اینطوره!؟

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱 (آقاهستم)!

یا میشه اینجوری بپرسم

جسارتا جسارتا

اگه یکی از عزیزانتون به شما بگه همچین موردی اومده خاستگاریش و از شما راهنمایی بخاد بابت این مشکلی که دارن شما بهش چی میگید ...!؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا اینطوری نیست الان دختر خواهر منم با کسی ازرواج کرده ک دو تا معلول تو خانوادشون داشتن .. ازمایشات رو گذاشتن برا همین چیزا دیگه ..‌ ولی خیلی خیلی گرونه ازمایش ژنتیکش .. نفری ۸۰ میلیون دادن امسال .‌‌ ولی خب خوب بود جوابشون مشکلی نبود

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

طرف اگه واقعا تو رو بخواد و بهت دل داده باشه ها صد تا مانع بیشتر از اینا رو هم قبول می‌کنه میگی نه برو پیش مشاور ببین حرف منو بهت میزنه یا نه فقط تو انتخابت دقت کن طرف اگه آدم مناسب تو باشه شرایط تو رو قبول می‌کنه اونم گل بی خار نیسش که 

رو اعتماد به نفستم کار کن که چاره کارت همینه 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 

حقیقت مشکل کوچکی نیست

شما با اعتماد به نفس خواستگاری ت رو برو

انشالله جواب مثبت بگیری

الان هم غربالگری های خوبی اومده اگه بچه دار شدید میشه این غربالگری هارو داد

درضمن ازدواج پدر و مادرتون فامیلی بوده؟

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK

رک جوابت بدم رفتی خواستگاری مطرح کن و این اطمینان بده مشکلی نیس برین آزمایش همین اگر شعورش برسه مشکل ...

ممنون . خیلی اعتماد ب نفسم رو میگیره ...