زمان بارداریم اوضاع مالی خانوادم خوب نبود مامانم بهمون ده تومن داد برا سیسمونی ما هم پنج تومنشو برگردوندیم که دستشون خالی نشه خانواده ی زنداداشم تمام و کمال سیسمونی خریدن و هنوزم دارن پول پوشکو و .. کمک میکنن . خانواده ی حاریم هم تا دخترشون باردار شد یه پلاک ۱۳ میلیونی بهش هدیه دادن قطعا برا سیسمونی هم سنگ تموم میزارن . الان بعد شش ماه ما اوضاع مالیمون اصلا خوب نیست ولی اوضاع مالی پدر و مادرم خوب شده الان که میریم برا بچه کالسکه و صندلی و لباس بخریم حتی یک دفعه خانوادم تعارف نمیزنن که ما الان پول داریم بزا مثلا یه بخش پول کالسکه ی بچه رو ما بدیم حتی عیدی هم فقط ۱۰۰ تومن به بچه ی من نوه ی اولشون دادن یعنی کمترین عیدی رو تو خاندان ما پدر و مادر خودم دادن . تولد شوهرم و برادم تو یه روزه جلوی شوهرم هدیه ی برادرم رو دادن ولی به شوهرم هیچی در صورتی که شوهرم همیشه بهترین هدیه ها رو بهشون داده . خلاصه الان به شددددت سرم پاینه شوهرم خیلییی دلخوره و میگه دیگه هیچ کاری باهاشون ندارم و هدیه براشون نمیخرم حتی روز پدر و مادر . ازون طرف به خاطر امتحانای شوهرم چهل روز خونه ی بابام هستم اینا هم رفتارشون واقعا با من و نوه شون خوبه و هرچی خرابکاری و سر و صدا میکنه کاریش ندارن مدام میبرنش پارک و .. حالا به خاطر این مدت منت خانوادم هم هست و سرم باید جلو پدر و مادرم هم پایین باشه
کاش خودم مثل قبل درامد داشتم تا هرچی میخوام بخرم که منت هیچ کس رو نکشم