زمان بارداریم اوضاع مالی خانوادم خوب نبود مامانم بهمون ده تومن داد برا سیسمونی ما هم پنج تومنشو برگردوندیم که دستشون خالی نشه خانواده ی زنداداشم تمام و کمال سیسمونی خریدن و هنوزم دارن پول پوشکو و .. کمک میکنن . خانواده ی حاریم هم تا دخترشون باردار شد یه پلاک ۱۳ میلیونی بهش هدیه دادن قطعا برا سیسمونی هم سنگ تموم میزارن . الان بعد شش ماه ما اوضاع مالیمون اصلا خوب نیست ولی اوضاع مالی پدر و مادرم خوب شده الان که میریم برا بچه کالسکه و صندلی و لباس بخریم حتی یک دفعه خانوادم تعارف نمیزنن که ما الان پول داریم بزا مثلا یه بخش پول کالسکه ی بچه رو ما بدیم حتی عیدی هم فقط ۱۰۰ تومن به بچه ی من نوه ی اولشون دادن یعنی کمترین عیدی رو تو خاندان ما پدر و مادر خودم دادن . تولد شوهرم و برادم تو یه روزه جلوی شوهرم هدیه ی برادرم رو دادن ولی به شوهرم هیچی در صورتی که شوهرم همیشه بهترین هدیه ها رو بهشون داده . خلاصه الان به شددددت سرم پاینه شوهرم خیلییی دلخوره و میگه دیگه هیچ کاری باهاشون ندارم و هدیه براشون نمیخرم حتی روز پدر و مادر . ازون طرف به خاطر امتحانای شوهرم چهل روز خونه ی بابام هستم اینا هم رفتارشون واقعا با من و نوه شون خوبه و هرچی خرابکاری و سر و صدا میکنه کاریش ندارن مدام میبرنش پارک و .. حالا به خاطر این مدت منت خانوادم هم هست و سرم باید جلو پدر و مادرم هم پایین باشه
کاش خودم مثل قبل درامد داشتم تا هرچی میخوام بخرم که منت هیچ کس رو نکشم
آره😔 متاسفانه تو خانواده ما پدر مادر هیچ جذبه ای ندارن و همه کاره داداشمه اینم داداشم نمیذا ...
مهم نباشه برات.کنار بیا با این شرایط و خودتو اذیت نکن.انشالله انقد وضع مالیتون خوب باشه که خودتون از اول هرچیزیو که باب میلتون نیست عوض کنید.نه به خانوادت و نه به شوهرت اصلا سخت نگیر.به شوهرتم بگو ما سخت نمیگیریم وتوام برای خرید وسایلی که بر عهدته سخت نگیر
همه چی به کنار بنظرم صندلی غذا و کالسکه واقعا اضافه هست.
صندلی غذا رو که شک دارم هنوز نخریدم ولی کالسکه خیلیییی لازمه من خیلی لاغر و کوچولو هستم بچم تپل و درسته نمیتونم بغلش کنم اصلا . ولی شما بگو لیاس یه تیکه لباسم دیگه نخریدن
خییییلی بد راهنمایی کردی مخصوصا اخرش که توصیه کردی از خانوادت فاصله بگیر.این از همش بدتر بود اونم سر ...
ببین ما دختریم دل رحمیم نسبت به پدر و مادرمون واسه همین گاهی همین نشانه های کوچیک رو نادیده میگیریم که بعدا چیزای بزرگتری از توشون در میاد ، گاهی پدرو مادرا از سره اینکه یه بچشون رو بیشتر دوست دارن در حق دیگری ظلم میکنن مثل الان که دارن سیسمونی این بچشون رو نادیده میگیرن و به شوهره دخترشون کادو نمیدن با اینکه اون داماد بهشون کادو میداده و جلو دامادشون به پسرشون کادو میدن .فردا روزی اگه به ایشون ارث کمتری هم دادن نتیجه نادیده گرفتن همین نشانه های کوچیکه