2777
2789
عنوان

خانوادم برام سیسمونی نخریدن به نظرتون شوهرم حق داره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2378 بازدید | 79 پست
چرا اخه؟مگه جهیزیه استرس داره؟

آره😔

متاسفانه تو خانواده ما پدر مادر هیچ جذبه ای ندارن و همه کاره داداشمه 

اینم داداشم نمیذاره هیچی بهم بدن…مثلا میگه قابلمه ۶ تومن خیلی زیاده حیفه،یا همه چی ایرونی میخریم یا…

من عاااشق زمستونم❤️
عزیزم همسرت هم حق داره ولی یه جورایی در مورد بقیه تعریف کن شایذ مامانت اینا به خودشون بیان

روم نمیشه اصلا اونا هم به خودشون نمیان . تازه مامانم یه سره میگه برا بچه اینو بخرید اونو بخرید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بهشون بگو کمکتون کنن و سیسمونی نخریدن الان جبران کنن

نه من و شوهرم  اصلا نمیخواییم گدایی کنیم فقط بحث احترام و اهمیت دادنه شاید اگه لخوان کمک کنن شوهرم قبول هم نکنه 

اگ ارامش نداری ارتباطو محدود کن عزیزم خودت هفته ای یبار چند ساعت بشین بیا 

جهازمو که گرفتم همین کار میکنم 

شوهرم داره خونه میسازه دعا کنید زودتر ساخته بشه من جهازمو از اینا بگیرم تموم بشه

من عاااشق زمستونم❤️
کالسکه که عصای دسته واقعا برای پارک قدم زدن بازار اگه کالسکه نباشه نمیشه منم فکر میکردم لازم نیست ...

منم الان بنظرم لازم ندارم.بعدا اگه لازم شد میگیرم

بیرون هرچی کالسکه دیدم توش خالی بوده و بچه بغل پدر مادر.بیشترم پیاده رو اشغال میکنه مخصوصا تو بازار 

زشته واقعا یکم آرامشتونو حفظ کنید خانما

عزیزم به شوهرش گفته پررو عه

منم ریپلای زدم چه پررویی؟

اومده بهم میگه خودت پررویی به شوهرمم توهبن کرده یادم رفت جواب اونم بدم 

واقعا حیفه سایته اینجور ادمای وحشی اینجان فقط دعوادارن باادم اصلا یبار باارامش نمیخونن ببینن چی نوشتیم همه چیو بد برداشت میکنن

پذیرش رحم اجاره و تخمک اهدایی از سراسر ایران.    
روم نمیشه اصلا اونا هم به خودشون نمیان . تازه مامانم یه سره میگه برا بچه اینو بخرید اونو بخرید 

توجه نکن بگو چشم کار خودتو بکن بعد گفتن چرا نخریدی بگو لازم نداشتم مامان جان یا گرون میشد نمی‌خواستم شوهرم اذیت بشه

خوب میخواست نخره  یه کادو ۵۰۰ تومنی خریده انتظار سیسمونی ۵۰ میلیونی داره

برو بابا منطقتو برم معلومه بچه ای اصلا 

انتظار یه کادوئه متقابلو حتما باید داشته باشه 

کسی نگف سیسمونی درست بخون این برای بار دوم

اونوقت همون فردا میاید میگید شوهرم برا مامانم نخرید شوهر خواهرم خرید

عزیزم به شوهرش گفته پررو عه منم ریپلای زدم چه پررویی؟ اومده بهم میگه خودت پررویی به شوهرمم توهبن ک ...

حالا شما جواب ندین توجه نکنین رد بشین بهتر نیست؟ ببخشید شما به من بگو بیشعور آیا من بیشعور شدم؟

آره😔 متاسفانه تو خانواده ما پدر مادر هیچ جذبه ای ندارن و همه کاره داداشمه  اینم داداشم نمیذا ...

مهم نباشه برات.کنار بیا با این شرایط و خودتو اذیت نکن.انشالله انقد وضع مالیتون خوب باشه که خودتون از اول هرچیزیو که باب میلتون نیست عوض کنید.نه به خانوادت و نه به شوهرت اصلا سخت نگیر.به شوهرتم بگو ما سخت نمیگیریم وتوام برای خرید وسایلی که بر عهدته سخت نگیر

همه چی به کنار بنظرم صندلی غذا و کالسکه واقعا اضافه هست.

صندلی غذا رو که شک دارم هنوز نخریدم ولی کالسکه خیلیییی لازمه من خیلی لاغر و کوچولو هستم بچم تپل و درسته نمیتونم بغلش کنم اصلا . ولی شما بگو لیاس یه تیکه لباسم دیگه نخریدن 

حالا شما جواب ندین توجه نکنین رد بشین بهتر نیست؟ ببخشید شما به من بگو بیشعور آیا من بیشعور شدم؟

اخه به ادم برمیخوره 

ولی حرف شمام درسته👌

پذیرش رحم اجاره و تخمک اهدایی از سراسر ایران.    
خییییلی بد راهنمایی کردی مخصوصا اخرش که توصیه کردی از خانوادت فاصله بگیر.این از همش بدتر بود اونم سر ...

ببین ما دختریم دل رحمیم نسبت به پدر و مادرمون واسه همین گاهی همین نشانه های کوچیک رو نادیده میگیریم که بعدا چیزای بزرگتری از توشون در میاد ، گاهی پدرو مادرا از سره اینکه یه بچشون رو بیشتر دوست دارن در حق دیگری ظلم میکنن مثل الان که دارن سیسمونی این بچشون رو نادیده میگیرن و به شوهره دخترشون کادو نمیدن با اینکه اون داماد بهشون کادو میداده و جلو دامادشون به پسرشون کادو میدن .فردا روزی اگه به ایشون ارث کمتری هم دادن نتیجه نادیده گرفتن همین نشانه های کوچیکه