fatisham78 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11348 عنوان کاش بدونم چه سنی ازدواج میکنم 288 بازدید | 25 پست حالا شاید فردا مردم و اصلا ازدواجی در کار نبود ولی خب دلم میخواد بدونم اینهمه مطلب و کتاب و ...میخونم درباره همسرداری و بچه داری بدرد میخوره یا همش کشکع میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️ امروز | 01:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
به_هیچ_کس_اعتماد_نکن عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 11543 همش کشک دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐
mpme عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 2405 خدانکنه . ۱۲۰ ساله بشین هر وقت صلاحتون باشه و خدا بخاد خوشبخت بشین الهی وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱 (آقاهستم)!
دختر_12 عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 28926 چرا در مورد همسرداری و بچه داری از الان میخونی؟ خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
mahiiimn عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 3212 🥲بانمک گفتی خندم گرفت ولی اینم برام جالب بود خیلی خیلی خوشم اومد که برات مهمه همسر و مادر خوبی باشیکاش همه سعی میکردن اگر قصدشون تو زندگی ازدواجه حداقل مادر و همسر خوبی باشن روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜♀️
fatisham78 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11348 🤣🤣🤣 والا میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️
fatisham78 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11348 چرا در مورد همسرداری و بچه داری از الان میخونی؟ خب مادر و همسر خوبی باشم براشون نه اینکه فقط دنبال آدم خوب باشم میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️
555nahid5 عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 14337 چرا در مورد همسرداری و بچه داری از الان میخونی؟ برا اینکه آمادگی پیدا کنند
fatisham78 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11348 خدا رحم کنه چرا مگه چی گفتم میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️