2777
2789
عنوان

خانوادم برام سیسمونی نخریدن به نظرتون شوهرم حق داره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2375 بازدید | 79 پست
خوبی کردن این نیست که به کسایی که بهمون خوبی کردن،خوبی کنیم و جبران کنیم.بلکه اینه که با کسایی که با ...

شما هم که آخرش حرفه منو تکرار کردی گفتی خب نکنید  از این کارها(کادو دادن) که بعدا باعث ناراحتتون نشه . این خانوم هم گفتن اگه چیزی بگم وقتی اونجام هیچ بعید نیست به روی خودشون بیارن یعنی یه چیزی تو دلشون هست همه ولی به روی خودشون نمیارن به نظر من روابط با همه مخصوصا خانواده باید شفاف باشه یعنی پدر و مادر من بدونن الان من ناراحت شدم یا بهشون بگم و برعکس من بدونم اونا چی تو دلشون میگذره و راجبش تو خانواده حرف زده بشه که اگه درست نشد نشون میده این یه مسئله حاده و در نتیجه باید فاصله رو حفظ کرد انقدر دیدم دخترایی که همش کوتاه اومدن وگفتن غلط کردیم حالا سره هیچ و پوچ بوده ماجرا  ولی خانواده شعورش نرسیده و  روز به روز اوضاع دختر خانوم  پیشه خانوادشون بدتر شده فقط بخاطر کوتاه اومدن دختره . یه اصل روانشناسی هست که میگه اگه تو همش توهین تحقیر دیدی و هیچی به روی خودت نیاوردی تو بیشتر از توهین کننده بیماره روانی هستی . من بحثو همینجا تموم میکنم خواه پند گیر خواه ملال

شما هم که آخرش حرفه منو تکرار کردی گفتی خب نکنید  از این کارها(کادو دادن) که بعدا باعث ناراحتتو ...

این مسئله ای که شما گفتید مال شرایط حاد تریه نه این جا!این خانوم میگه خانوادش خیلی خوبن و بهش میرسن اما از این لحاظ فقط از دستشون ناراحته که این ناراحتی قابل رفعه.باید به مادرش ناراحتیشو بگه غریبه نیست که بخواد باهاش رودروایسی کنه،یا دیگه برای خانواده ش هدیه نخرن که ناراحتی پیش نیاد.من خودم روز مادر،مادرشوهرمو بردم بیرون و براش از پول خودم لباس هدیه خریدم.امامادرشوهرم در جبرانش روز مرد برای شوهرم هدیه خرید و منو نادیده گرفت درصورتیکه هدیه از طرف من بود.من اگه برای کسی هدیه میخرم هدفم خوشحال کردنشه وبه هیچ عنوان تمایلی به جبران ندارم اما از این حرکتش خیلی ناراحت شدم چون احساس کردم عمدا بمن بی احترامی شد.تنها کاری که کردم یه گلایه کوچیک به شوهرم کردم و دیگه برای مادرشوهرم هدیه نخریدم و تمام!نه فاصله گرفتم نه رفتارمو عوض کردم و نه هیچ کار دیگه ای!گذاشتم به حساب نادانی وفکر اشتباه وهدیه خریدن برای مادرشوهرمو کلا از زندگیم حذف کردم که دیگه باعث ایجاد ناراحتی نشه.از این رفتارا تو اطرافیان زیاد مشاهده میشه یعنی باید از همه فاصله گرفت و منزوی شد؟این خانوم همش توهین و تحقیر ندیده عزیزم چرا انقد شلوغش میکنید.اتفاقا خانواده خوب و بامحبتی داره.سر همچین مسئله کوچیکی باید از خانوادش فاصله بگیره؟بااینکه میگه خیلی به خودم و بچم میرسن و بهمون احترام میذارن!اگه از همه لحاظ بد بودن و دخترشونو اذیت میکردن حرف شما درست بود!غریبه نیست خانوادشه مگه آدم بجز خانواده ش کیو داره؟بنظرتون اگه این مسئله تو خانواده همسرایشون اتفاق میفتاد اون آقا براش اهمیت داشت؟یا سر همچین مسئله کوچیکی از خانواده ش فاصله میگرفت؟عمرا اگه اینطور باشه!شما اگه یه جسم تیز به لباسی که خیلی براتون باارزشه گیرکرده که اذیتتون میکنه لباسو میندازید دور یا اون تیزی رو رفع میکنید که دیگه لباس اذیتتون نکنه؟راه ساده اینه که دیگه هدیه نخرن که بهشون بی احترامی نشه و تمام!چون پدر و مادر خیلی خوب و باارزشی داره.اگه از همه لحاظ آزاردهنده بودن اونوقت باید طور دیگه عمل میکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مسئله ای که شما گفتید مال شرایط حاد تریه نه این جا!این خانوم میگه خانوادش خیلی خوبن و بهش میرسن ...

مرسی که حرفای خودمو لقمه پیچ میکنی بعد طول و تفسیرش میدی و ارسال میکنی این یک .🔵

شما معنی فاصله گرفتن رو هنوز بلد نیستی همون کادو نخریدن شما از این به بعد همون هم یک گام به عقب هست که میشه فاصله گرفتن حالا مادر شوهر شما چند تا کاره اشتباه دیگه همه که بکنه شما بخوای سره هر کدوم بخوای یه گام بری عقب کلا میبینی فاصله گرفتن ازش بدونه اینکه بفهمی چون به مرور بوده حالا من میگم چه کاریه تو بشینی کلی رفتار اشتباه از مادرشوهرت ببینی بعد فاصله بگیری تو از اول وقتی اولین نشونه خباثت رو نشون داد فاصله بگیر برای خودت ارزش قائل باش واین مسئله منطقی هست یکم فکر کنی متوجه میشی ،این دو🔵

مسئله این خانوم هم با ارزش قائل شدن برای خودش حل میشه که میشه همون صحبت کردن با خانوادش یا نهایت فاصله گرفتن اینم سه🔵

مرسی که حرفای خودمو لقمه پیچ میکنی بعد طول و تفسیرش میدی و ارسال میکنی این یک .🔵 شما معنی فاصله گر ...

چه جالب!اونی که حرف کسیو لقمه پیچ میکنه و تحویل میده شمایی نه من!من نمیدونم وقتی شما حرفت با حرف من یکیه ومیخوای حرفای خودمو با سفسطه تحویل خودم بدی چه اصراری به جواب دادن به تاپیکم داری و وقت منو میگیری؟!میخوای بگی شما درست میگی؟باشه همون که شما گفتی درسته.الان مشکلتون حل شد؟؟بیشتر ازاین نمیتونم وقتمو هدر بدم برای جواب دادن به شما.تمام

چه جالب!اونی که حرف کسیو لقمه پیچ میکنه و تحویل میده شمایی نه من!من نمیدونم وقتی شما حرفت با حرف من ...

انقدری حوصله خزعبلاتت رو نداشتم رفتم بعده چند روز اومدم متن جدیدت رو الان خوندم اون موقع هم چند بار بهت گفتم داری حرفای خودمو به خودم پس میدی حالا همین حرفو هم که همش بهت گفتم، داری به خودم پس میدی ! اونی که وقتشو هدر داد من بودم نه تو  همه عقلا شبیه هم نیست یکی مثله تو میشه یکی هم مثله من   ، واقعا انسان جالبی هستی . باور کن که اسی از همین حرفات میفهمه نباید به چیزایی که گفتی و خیلی هم روشون تاکید بی جا داشتی توجه کنه . مگه میشه واقعا یه نفر انقدر ....