2777
2789
عنوان

چقدر این منشی پزشکا رو اعصابن

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 57 پست

شاید باورتون نشه 

ولی خیلی از این رفتار منشی ها به خاطر  

این هست که دکتر قبلا بهشون گفته ،

من هر چقدر مهربون بودم اینو گفتم، اونو گفتم ،

شما کاری قبلا گفتم رو انجام بده😂😂😂😂😂

به خاطر همینه اینجوری رفتار میکنن منشی ها

البته یه  بخشی هم به  خاطر  احساس با کلاس بودن منشی 

ها هم هست  ، 😂😂😂

ضمن احترام به همه پزشکا و منشی های عزیز♥️😘

صلوات خاصه حضرت فاطمه     💚           اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلَادِهَا اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدَى وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا خَدِيجَةَ الْكُبْرَى صَلَاةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ أَبِيهَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَامِ🌸”اللهم عجل لولیک الفرج"🌸پرچم آقا امام حسین استوار هست ،چون ما ملت امام حسینیم .بااشهد ان علیاًحجه الله/خوشحال گردد مادرش زهرا(س) به زودی/با ذکر یا زهرا رود سمت مدینه/تا که بگیرد انتقامش را به زودی/از خاک بیرون می کشد آن قاتلین را /حکم قصاص میشود اجرا به زودی/شهر مدینه غرق در زوار میگرد/مثل خراسان می شود آن جا به زودی.../اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚آقاجان..یوسف زهرا!شنیده ام از ما دلتنگ تری برای آمدنت ..شنیده ام نگران مایی.‌.. شنیده ام گریه میکنی برا ما.. کی تمام میشود ....غروب هایی که دل ما گیر دلتنگی است آقا.. آقاجان چشم انتظار دیداریمم . صدای دل ما رو میشنوی؟!...    گذرم تا به در خانه  ات افتاد حسین، خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین💚بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی یا اباعبدالله💚 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر اینکه بعضی مریضا به دروغ میان میگن آقای دکتر گفت بنویس ، بعد ک نوبت میزارن طرف میاد میبینی مطب شلوغ شده دکتر صداش در میاد سر منشی ک چ خبره تو اینجا چیکاره ای ، حالا هرچی منشی بگه مریض گفت بنویس باور نمیکنه ، خیلی وقتاهم میری میپرسی از دکتر ک مطمینی نوبت بین مریضی هر روز خواست بزارم؟ میگه اره بزار ، بعد موقعش ک میشه یادش رفته همچین حرفی زده اصن و باز سر منشی خراب میشه همه چی

اگر نکته ای بلدین که در زمینه ی کاهش وزن موثره لطفا ازم دریغ نکنید ♥️ عضو گروه قرمز خزان نارنجی ❤️ قد 159 ، وزن شروع 75 ، وزن هدف 50 
خوب جواب دادی ک 🤣😄

از بخت بدم پزشکه مثلا عالیه داداششم تو همین شاخه طبابت میکنه اونم نوبت دهیش شخمیه 

ولی اون قد اعصابمو خورد کرد به سرم زده فردا سرخود برم مطب یه دور برینم برگردم😂

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵

من همسایمون منشی دکتر شده بود ,انقدر منو دیر فرستاد با اینکه میدونست بچه کوچیک دارم از ساعت چهار نوبت داشتم ساعت هشت منو فرستاد داخل بی حسی دندونم ازبین رفت,شوهرم به قدری عصبانی شد نزدیک بود ماشینو چپ کنه با سرعت بالا ,من که نمیبخشم خداهم نبخشه

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

البته تو این مورد ممکنه حق داشته باشه چون دندانپزشک نشسته تو اتاق براش فرقی نمی کنه مریضش کی باشه و کی بیاد ولی منشی برای اینکه وقت ها رو دوباره تنظیم کنه سختش میشه

برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.
منم پیش اومد واسم رفتم نوبت بگیرم واس دکتر ، بعد من گفتم من خارج از کشورم فقط یک ماه اینجام اگه میش ...

واقعا این حجم از عقده ای بودن قابل حضم نیست

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

منم یک سال تمام فقط رفتم دندانپزشکی خرابیامو درست کردم دیگه اونجا شناخته شده بودم آخرای سال دوهفته زنگ میزدم که نوبت بده دندون عقلمو بکشم هرکاری کردم منشی نوبت نداد یه روز حضوری رفتم که پروندمو بگیرم برا عکس دندون برم جای دیگه دکتره خودش اومد گفت چرا میری جای دیگه؟قضیه رو گفتم منو بی نوبت برد دندونمو کشید به منشیشم گفت خانم فلانی رو باید کارشو راه مینداختی

شوهرم از سلیطه بازی خوشش نمیاد همش میگه زشته تو تحصیل کرده ای امروزم باهام بود دست وبالم بسته بود بر ...

منم مجرد بودم

همسر منم همیشه میگه با گفتمان منطقی حل کن😆😆

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
البته تو این مورد ممکنه حق داشته باشه چون دندانپزشک نشسته تو اتاق براش فرقی نمی کنه مریضش کی باشه و ...

گفته بود آخرین نفر بیا که دیگه بعدش بیمار نبینم گفتم که گفت نوبت دوساعته بش،بده چون که گفتم مادرم بره کسی،پیش،بچه هام نیست 

فکر کن ب آخرین نفرم منشی،راضی نمیشد

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
از بخت بدم پزشکه مثلا عالیه داداششم تو همین شاخه طبابت میکنه اونم نوبت دهیش شخمیه  ولی اون قد ...

عجب شانسیه ها....

اره بابا حضوری برو ی سر بزن .

کاش ی خاک تو سرت ام میگفتی و قطع میکردی🤣😄

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
واقعا این حجم از عقده ای بودن قابل حضم نیست

من تو واتس اپ پیام داده بودم گفت این هفته خالی داریم گفتم از الان رزو کن گفت ن حضوری بیا گفتم اکی عصر میام 

بعذ ک منو کشونده اونجا ب خاطر عقده نوبت نداد میگم پس این چیه گفتین خالی دارین میگ اشتباه شده و اصلا دیگ جوابم نمیداد اشغال روانی 

منم مجرد بودم همسر منم همیشه میگه با گفتمان منطقی حل کن😆😆

اخه رفتار اینا با گفتمان منطقی حل نمیشه😅