2777
2789
عنوان

چقدر این منشی پزشکا رو اعصابن

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 57 پست
عجب شانسیه ها.... اره بابا حضوری برو ی سر بزن . کاش ی خاک تو سرت ام میگفتی و قطع میکردی🤣😄

خب زود قطع کرد زنیکه بی فرهنگ😂😂😂

ادب حکم میکرد تاپایان مکالمه تلفن رو نگه دازع😂

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر ساده ای... سیاسیت دکتر هاست ...کلا منشی زبون دکتره🤷‍♀️حالا شما خیلی پیگیر بودی دکتر خودشو ضایع نکرده 

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
شاید باورتون نشه  ولی خیلی از این رفتار منشی ها به خاطر   این هست که دکتر قبلا بهشون گفت ...

نه اخه من خودم شخصا با دکتر حدف زدم میتونست بگه اگه وقت باشه بهتون میده که از،سر خودش،بازش،کنه 

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
خب زود قطع کرد زنیکه بی فرهنگ😂😂😂 ادب حکم میکرد تاپایان مکالمه تلفن رو نگه دازع😂

واسه خاطر  باکِلَسی و وقت نداشتن سریع قط کرده🤣😄

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
چقدر ساده ای... سیاسیت دکتر هاست ...کلا منشی زبون دکتره🤷‍♀️حالا شما خیلی پیگیر بودی دکتر خودشو ضایع ...

نه بیچاره دکتر گفت نفر آخر بیا نوبتای،دوساعته بزات میزارم درستشون میکنم 

آخه من خودم ماماهستم 

یه حس،همکار وارانه بهم گرفت   

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
چقدر ساده ای... سیاسیت دکتر هاست ...کلا منشی زبون دکتره🤷‍♀️حالا شما خیلی پیگیر بودی دکتر خودشو ضایع ...

نه بیچاره دکتر گفت نفر آخر بیا نوبتای،دوساعته بزات میزارم درستشون میکنم 

آخه من خودم ماماهستم 

یه حس،همکار وارانه بهم گرفت   

یه دکتر کودک هست مطبش همیشه شلوغه منشی اش انقدر بی تربیت و وحشیه ادم ترجیح میده بره بیرون مطب بمونه تا نوبتش بشه از بسکی ابن دختر جیغ جیغ میکنه یه روز یه زن و مرد بچشون خیلی حالش بدبود مورد اورژانسی بود باید دکتر زود تشخیص میدا  این منشی اجازه نمیداد برنداخل مطب تمام والدین میگفتن اشکال نداره جون بچه در خطره نوبت چیه بزار بره اینم لح کرده بود یهو مادر بچه در مطب و باز کرد رفت تو این دوید اینا رو از مطب بیرون کنه مادره هم گرفت انقدر زدش زدش دکتر اون وسط سوا میکرد بعد هم که وضعیت بچه رو دید رفت به بچه رسیدگی کنه ولی مادره و منشی همچنان وسط مطب در حال کتک کاری بودن شوق وشعف ولبخند رضایت و تو صورت تمام والدین بچه ها میشد دید همه تشویقش میکردن

یه دکتر کودک هست مطبش همیشه شلوغه منشی اش انقدر بی تربیت و وحشیه ادم ترجیح میده بره بیرون مطب بمونه ...

اوفففف خوبش کرد

اخه رفتار اینا با گفتمان منطقی حل نمیشه😅

دقیقا

فقط باید جرشون بدی😆

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
نه اخه من خودم شخصا با دکتر حدف زدم میتونست بگه اگه وقت باشه بهتون میده که از،سر خودش،بازش،کنه 

ببین این واقعیت هست 

علت رفتار منشی ها همینه

میخواین باور کن میخواین باور نکنید .

😂😂😂

صلوات خاصه حضرت فاطمه     💚           اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلَادِهَا اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدَى وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا خَدِيجَةَ الْكُبْرَى صَلَاةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ أَبِيهَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَامِ🌸”اللهم عجل لولیک الفرج"🌸پرچم آقا امام حسین استوار هست ،چون ما ملت امام حسینیم .بااشهد ان علیاًحجه الله/خوشحال گردد مادرش زهرا(س) به زودی/با ذکر یا زهرا رود سمت مدینه/تا که بگیرد انتقامش را به زودی/از خاک بیرون می کشد آن قاتلین را /حکم قصاص میشود اجرا به زودی/شهر مدینه غرق در زوار میگرد/مثل خراسان می شود آن جا به زودی.../اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚آقاجان..یوسف زهرا!شنیده ام از ما دلتنگ تری برای آمدنت ..شنیده ام نگران مایی.‌.. شنیده ام گریه میکنی برا ما.. کی تمام میشود ....غروب هایی که دل ما گیر دلتنگی است آقا.. آقاجان چشم انتظار دیداریمم . صدای دل ما رو میشنوی؟!...    گذرم تا به در خانه  ات افتاد حسین، خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین💚بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی یا اباعبدالله💚