2777
2789
عنوان

چقدر این منشی پزشکا رو اعصابن

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 57 پست

نمیدونم چرا هیچوقت از منشیا خوشم نیومد😐

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨

به پست منم خورد

ولی کاری کردم گریه کرد

😆تا چند روزم زنگ میزدم مطب فحشش میدادم

مامانم دیسک عمل کرده بود یک ساعت مارو معطل کرده بود زنیکه

همشم با تلفن حرف میز‌د جواب سربالا میداد

منم زدم به سلیطه بازی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه اینا به کنار دندون پزشکی رفتن به کنار

چرا

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

برای برادرم یکی بود همین شکلی بود میرفتی حس میکردم اون دکتره نه داداش من یه جوری سلام میکرد با یه لحنی حرف میزد اصلا یه وضعی بود اما الان خدارو شکر یکی اومده خاکی یه دخترخوب 

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..

ی سری رفتم دکتر منشی چنان بد جواب میداد و فیس و افاده میریخت با گارد رفتم پیش دکتر گفتم اینک منشیه اینطوره اون ک دیگه دکتره باگارد وارد اتاق دکتر شدم ک اووووووع ی خانوم مهربون قشنگ سن بالا با خوشرویی سلام و خوش امدگف  و خیلی دلسوزانه راهنمایی میکرد  منم شل شدم 🤣😄

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

منم پیش اومد واسم رفتم نوبت بگیرم واس دکتر ، بعد من گفتم من خارج از کشورم فقط یک ماه اینجام اگه میش زودتر نوبت بدید واسم و واس دکتر اومدم 

وای با صدای بلند و لحن زشت گفت خارج کشور ؟ یه هعه هم از حرص ااضاف کرد 

اصلاااا بهم نوبت تداد ک نداد گفت تمام نوبت هام پره تا ۳ ماه

هنوز ک یادم میاد حالم بهم میخوره از اینهنه عقده بازیش

منم فیزیو تراپی میرفتم بخداقسم منشی داشت دکتر رو قورت میداد یجوووری چشم و ابرو میومد براش و افاده میریخت واس یه نوبت دادن دکتره اشاره کرد به من که ولش کن حالش خوش نیست😄

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏

منم همین دیروز زنیکه رید به اعصابم

گفتم دکترم از ایران رفته ایشون دکترشمارو معرفی کرده

گفت دکتر بیمار جدید پذیرش ندارن گفتم حتی معرفم پزشک باشه

گفت دکتر به اقوامشونم گفته شمام دکترو به کسی معرفی نکنید

با همین لحن و بیان گفتم مگه سبک مغزم معرفیش کنم به من نوبت نمیده برم تبلیغشو پیش کی کنم

اونم ناراحت قطع کرد

واقعا نوع بیان و لحنش رومخم بود

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
منم همین دیروز زنیکه رید به اعصابم گفتم دکترم از ایران رفته ایشون دکترشمارو معرفی کرده گفت دکتر بی ...

خوب جواب دادی ک 🤣😄

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
به پست منم خورد ولی کاری کردم گریه کرد 😆تا چند روزم زنگ میزدم مطب فحشش میدادم مامانم دیسک عمل کر ...

شوهرم از سلیطه بازی خوشش نمیاد همش میگه زشته تو تحصیل کرده ای امروزم باهام بود دست وبالم بسته بود برا سلیطه بازی😂

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
چجوری لاغر میکنی خودتو

رژیم