2777
2789
عنوان

واقعا حاملگی سن ادمو بالا میبره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 43 پست
بله شدیدا دخترایی که حامله نشدن تو ۳۵ تا ۴۰ سالگی کم سن نشون میدن اکثرا ولی کسایی که بچه آوردن تو ...

درضمن عزیزم دختری که ۳۵ سالش باشه مجرد هم باشه من به چشم خودم دیدم خیلی پیر نشون میده بنابراین همه اینجوری نیستن که شما فکر میکنی، اینم بگم طبیعی هستش که یه خانوم مجرد با خانوم متأهل اونم بچه دار فرقی داشته باشه همه که مثل هم نیستن

درضمن عزیزم دختری که ۳۵ سالش باشه مجرد هم باشه من به چشم خودم دیدم خیلی پیر نشون میده بنابراین همه ا ...

الان حرفت چیه عزیزم 

اول یدونه مثال از همون استثناها میگی

بعدش هم حرف خودم رو تایید و تکرار میکنی

متوجه نمیشم دقیقا منظورت چیه؟😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین تو‌بارداری ک آدم ورم میکنه و کلا آدم یطوری میشه ولی خب برای بعد زایمان همه بدنها مث هم نیستن من سه تا بچه دارم هیچکس شک نمیکنه من بچه داشته باشم ن اینکه یکی دونفر گفته باشنا شاید صد نفر بیشتر بهم گفتن گاهی اوقات ک با همسرم بیرون میریم فکر میکنن نامزدیم ولی خب میشناسم طرف بیست سالشه انگار زن ۴۰سالست ...واسه همین نمیشه ی نسخه واسه همه پیچید 

الان حرفت چیه عزیزم  اول یدونه مثال از همون استثناها میگی بعدش هم حرف خودم رو تایید و تکرار م ...

والا من کجا حرف شمارو تأیید کردم😑☹️درست بخون متوجه میشی، داری زور میزنی که بگی ازدواج و حاملگی و زایمان خوب نیست بدن رو داغون می‌کنه دارم میگم برا همه اینجوری نیست😐خوش باشی 😄

والا من کجا حرف شمارو تأیید کردم😑☹️درست بخون متوجه میشی، داری زور میزنی که بگی ازدواج و حاملگی و زا ...

"اینم بگم طبیعی هستش که یه خانوم مجرد با خانوم متأهل اونم بچه دار فرقی داشته باشه"

این دقیقا تایید حرف من بود👆 که گفتی

من جواب سوال استارتر رو دادم و حقیقت رو گفتم 

اینو همه میدونن زن بعد زایمان شکسته میشه اندامش و پوستش و بدنش دیگه مثل قبل نیست که طبیعیه

و خانم متاهل از خانم مجرد سن بالاتر دیده میشه حتی اگه هم سن باشن

به جز موارد خیلی کمی که استثنا هستن 

همین

حالا نمی‌فهمم شما چرا انقدر داری من رو ریپلای میکنی🤔 بعد من شدم کسی که داره زور میزنه😐😂

"اینم بگم طبیعی هستش که یه خانوم مجرد با خانوم متأهل اونم بچه دار فرقی داشته باشه" این دقیقا تایید ...

شما واقعیتو میگی ولی خب خانما حساسن رو این چیزا واس همین جبهه میگیره ولی چ خوبه ک ادم اگاه باشه ب واقعیات میگن ایینه روزی ک عیب تو بنمود راست خود شکن ایینه شکستن خطاست چ خوبه ک ب جای جبهه گیری بی مورد عیب هامونو بدونیم و اصلاحش کنیم 

شما واقعیتو میگی ولی خب خانما حساسن رو این چیزا واس همین جبهه میگیره ولی چ خوبه ک ادم اگاه باشه ب وا ...

من که چیزی نگفتم ایشون داره زورشو میزنه که بگه فقط مجردی خوبه تابلو بود😐

شما واقعیتو میگی ولی خب خانما حساسن رو این چیزا واس همین جبهه میگیره ولی چ خوبه ک ادم اگاه باشه ب وا ...

دقیقا عزیزم 

ولی اینم بگم اینکه حالا یه خانمی سنش بالاتر نشون داده میشه به دلیل ازدواج و زایمان و بچه داری اصلا عیب نیست

بالاخره انتخابش بوده که این مسیر رو بره و میخواسته بچه داشته باشه 

همه مون هم قراره یه روزی پیر بشیم حالا یکی زودتر یکی دیر تر نشون میده تو قیافه اش 

ببین تو‌بارداری ک آدم ورم میکنه و کلا آدم یطوری میشه ولی خب برای بعد زایمان همه بدنها مث هم نیستن من ...

شما چه کارایی میکنید روتین خاصی دارید؟

وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!
شما چه کارایی میکنید روتین خاصی دارید؟

ن عزیزم هیچ کاری انجام نمیدم حتی ی ضد آفتابم نمیزنم کلا تحمل هیچی رو پوستمو‌ندارم خفه میشم،العان از بیرون برگشتم بچه هامو‌برده بودم کلاس مربیه اسممو‌پرسید گفتم من مادر فلانی هستم باور نمیکرد گفتن ک من فکر کردم خواهر بزرگترشی و من از خوشحالی بال در آوردم 😍😍البته  خواهر العان یسری کامنت منو ببینن میان میریزن سرم ک دارم دروغ میگم 😐

ن عزیزم هیچ کاری انجام نمیدم حتی ی ضد آفتابم نمیزنم کلا تحمل هیچی رو پوستمو‌ندارم خفه میشم،العان از ...

خوشبحالت 

چشم بد ازت دور باشه عزیزم

وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!
خب طبیعتا بله مادر شدن اوج فداکاری یه زنه فکر میکنی چرا اینقدر مقام مادر ستایش میشه چون مادر شدن با ...

سلام ..ببخشید منم تصمیم دارم شیرخشک بدم 

ولی میگن شیردهی احتمال سرطان و کیست و کم میکنه. 

به نظر شما از نظر علمی ثابت شده؟