2777
2789
عنوان

واقعا حاملگی سن ادمو بالا میبره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه برای همه اینجوری نیست کاش سن منو یه ذره میبرد بالا هر کی منو با بچم میبینه فک میکنه برادر کوچیکمه میخوام موهامو بکنم اونموقعععع ‌اه 😐😐🤦🏻‍♀️

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

خب طبیعتا بله

مادر شدن اوج فداکاری یه زنه فکر میکنی چرا اینقدر مقام مادر ستایش میشه چون مادر شدن باعث میشه دندان استخوان پوست و غیره دچار مشکل بشه و خیلی چیزای دیگه حالا دیگه درد زایمان و مراقبت از فرزند و تربیتش بماند

صرف حاملگی که نه.ولی پروژه حاملگی زایمان بچه داری صددرصد

چطور

وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!

به نظرم شیردهی اثرات مخربش از حاملگی بیشتره،،فامیل ما زایمان کرده بود من همون روزای اول دیدمش خیلی عالی و سر حال بود،،۵ ماه گذشت و شیر داد صورتش یهو دیدم خالی شده و خط خنده اش مشخص شده.😐😐

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
به نظرم شیردهی اثرات مخربش از حاملگی بیشتره،،فامیل ما زایمان کرده بود من همون روزای اول دیدمش خیلی ع ...

چرا

وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!
چرا

ویتامینای بدن کلاً کم می شن دیگه تو شیردهی.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
دختر نه عزیزم زن، درضمن برا همه اینجوری نیست

فرقی نداره ، چرا واسه نود درصد آدما اینجوریه 

حالا یه استثنایی هم هست که انقدر کمه حساب نمیشن 

واقعا حاملگی و زایمان و بچه داری خانم رو میترکونه و تغییر میده از هزار جهت

حتی اونایی هم که زایمان داشتن ولی به اصطلاح خوب موندن اگه زایمان نمیکردن از اینی که هستن خیلی بهتر می‌بودن و برعکس 

یه زن ۳۰ مجرد با زنی ۳۰ ساله ای که دوتا بچه داره زمین تا اسمون فرق میکنه

دقیقا

یه زن ۳۰ ساله مجرد عین یه بچه ۲۰ ساله به نظر میاد

ولی زن ۳۰ ساله متاهل خیلی سن بالا و جا افتاده دیده میشه بخصوص اگه بچه هم داشته باشه