2777
2789
عنوان

اتفاق غیر منتظره

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 37 پست
بله اشتباه بهمون یاد دادن بدی به ذات خداوند راهی نداره بدی ها از سمت بدها هستن و یه قسمتی از چیز ...

وقتی طرف اینقدر اصرار میکنه و خانوادش واسع جلب اعتمادت اومدن باهات صحبت کردن بعد بفهمی همه چیز دروغ بوده اینجا یه کمی کمک خدا لازم بود ک حداقل نشونه ایی میفرستاد که رات اشتباهه نه اینکه بگی خدایا اگه این ادم درسته هست امشب پیام بده و طرف بعد چند ماه همون شب پیام بده و این سری جدی تر بیاد 

⁦→⁠_⁠→⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم این بدترین نوع دردع چون مرگی درکار نیست 

دنیاست یه روز خوبه یه روز بد 

چر خ گردون گر دو روزی بر مراد ما نیافت دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🌹

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
چندسالته گلم؟ آره توکل کن همیشه

بیو نوشتم عزیزم متولد ۷۷ من همه راه هارو رفتم از همه فرصتامو استفاده کردم 🥲 دیگه نمیدونم این اتفاقات اخیر چیه افتادع 

⁦→⁠_⁠→⁩

بیو نوشتم عزیزم متولد ۷۷ من همه راه هارو رفتم از همه فرصتامو استفاده کردم 🥲 دیگه نمیدونم این اتفاقا ...

عزیزم تو که سنی نداری🥰

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
دنیاست یه روز خوبه یه روز بد  چر خ گردون گر دو روزی بر مراد ما نیافت دائما یکسان نباشد حال دور ...

کاش یه روزش بر مراد من برع اینقدر که ... نمیخوام منفی نگر هم باشم ولی کسایی ک از داستان زندگیم خبر دارن خودشونم جرعت ندارن دیگه حرف انگیزشی بهم بزنن نمیدونم انگار خدا رهام کرده🥲

⁦→⁠_⁠→⁩

ذکر میگی؟

عزیزم تو که سنی نداری🥰

بدیش همینه سنی ندارم و موندم منی ک اینقدر تلاش میکنم واسه زندگیم چرا تو این سن آخه.... چیزایی ک تجربع کردم واسه هرکس قابل باور نیست 

⁦→⁠_⁠→⁩

کاش یه روزش بر مراد من برع اینقدر که ... نمیخوام منفی نگر هم باشم ولی کسایی ک از داستان زندگیم خبر د ...

میدونم چی میگی و چ حسی داری ولی اینو یادت باشه خدا هیچ وقت ما بنده هاشو رها نمیکنه این ماییم که ازش دور میشیم🙃میدونم بهترین ها در انتظار زندگیته معلومه  قلب مهربونی داری❤

ذکر چی🥲 قرآن بقره رو قبل این اتفاق همش میزاشتم معوذتین میخوندم 

استغفار درمانی عالیه 

اگه بتونی روز ۵۰۰ تا استغفار کنی خیلی خوب میشه

میدونم چی میگی و چ حسی داری ولی اینو یادت باشه خدا هیچ وقت ما بنده هاشو رها نمیکنه این ماییم که ازش ...

قربونت برم عزیزم🫂🥲🥲🥲 خودتم ❤️🦋امیدوارم همین بشع من حتی میترسم امیدوار باشم کاش این خوب بشه کابوس شده از خیلی سختیا گذر کردم این یکی ترسناکه واسم

⁦→⁠_⁠→⁩

قربونت برم عزیزم🫂🥲🥲🥲 خودتم ❤️🦋امیدوارم همین بشع من حتی میترسم امیدوار باشم کاش این خوب بشه کابو ...

🥰❤

الهی همه درد و غمات از وجودت و این دنیا محو بشه الهی خوشبخت دنیاو آخرت بشی عزیزم🥺♥