2777
2789
عنوان

اتفاق غیر منتظره

334 بازدید | 37 پست

تاحالا واستون اتفاق افتاده که هرراهی میرید تهش بن بسته و یا بیمار بشید یا ضربه یا کلا شده موقع ایی که میخواید دوبارع بلند شید خدا بزارع تو کاستون و یه بلای دیگه سرتون بیاره بدون اینکه درش دخیل باشید واقعا چرا اونی که ضربع زده و باعث همه این بیماریاس صحیح و سالمه کنار کیس جدید ولی مورد ظلم واقع شده باید باز تبعات بده 

⁦→⁠_⁠→⁩

ظالم همیشه سالمه😑

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزای منفی رو از سمت خداوند نیست.

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

😔پس ماهم ظالم بشیم 

تو وجود ما ظلم نیست نمیتونیم🙂💔

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
حتی درد بی درمون؟🙂و ادمایی که سرراهمون قرار میده🤔

خدا وقتی درد بده درمونش هم میده

ولی خدا حداقل با ما باشع🙂🖤

هست عزیزم خدا همیشه باماست توکل کن بخودش همه چیزو درست میکنه🥰

کو😔من کامنتای کسایی ک برص داشتنو خوندم وحشتناک بود تازع داشتم زندگی جدیدمو شروع میکردم

اینا به وسیله دردشون گناهشون پاک میشه در عوض اونجا جاشون بهشته هیچ چیزی بی حکمت نیست🙂

حتی درد بی درمون؟🙂و ادمایی که سرراهمون قرار میده🤔

بله

اشتباه بهمون یاد دادن

بدی به ذات خداوند راهی نداره

بدی ها از سمت بدها هستن

و یه قسمتی از چیزا مشخصه نه همش مثلا شما از چند تا کوچه میتونی به یه خیابون برسی این یه نقشه کلی و مشخصه ولی شما هستی که انتخاب میکنی از کدوم بری

و کسایی هم خوب یاد بد انتخابایی کردن مثلا یه دزد خفت گیر تصمیم گرفته توو کدوم کوچه وایسه و اگه توو انتخاب شما اون کوچه نباشه بهش برخورد نخواهی کرد.

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

هست عزیزم خدا همیشه باماست توکل کن بخودش همه چیزو درست میکنه🥰

حتی تو این سن؟🥲چشم من بازم توکل میکنم

آرزوم این بود که عشق واقعیمو پیدا کنم دوبارع تلاش کنم و بیخیال گذشته مستقل بشم 

خیلی سخته امیدوارم کمک کنه 🥲🥲

⁦→⁠_⁠→⁩

کو😔من کامنتای کسایی ک برص داشتنو خوندم وحشتناک بود تازع داشتم زندگی جدیدمو شروع میکردم

چ اتفاقی برات افتاده عزیزم؟

حتی تو این سن؟🥲چشم من بازم توکل میکنم آرزوم این بود که عشق واقعیمو پیدا کنم دوبارع تلاش کنم و بیخی ...

چندسالته گلم؟

آره توکل کن همیشه