2777
2789
عنوان

اتفاق غیر منتظره

334 بازدید | 37 پست

تاحالا واستون اتفاق افتاده که هرراهی میرید تهش بن بسته و یا بیمار بشید یا ضربه یا کلا شده موقع ایی که میخواید دوبارع بلند شید خدا بزارع تو کاستون و یه بلای دیگه سرتون بیاره بدون اینکه درش دخیل باشید واقعا چرا اونی که ضربع زده و باعث همه این بیماریاس صحیح و سالمه کنار کیس جدید ولی مورد ظلم واقع شده باید باز تبعات بده 

⁦→⁠_⁠→⁩

ظالم همیشه سالمه😑

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزای منفی رو از سمت خداوند نیست.

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

😔پس ماهم ظالم بشیم 

تو وجود ما ظلم نیست نمیتونیم🙂💔

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
حتی درد بی درمون؟🙂و ادمایی که سرراهمون قرار میده🤔

خدا وقتی درد بده درمونش هم میده

ولی خدا حداقل با ما باشع🙂🖤

هست عزیزم خدا همیشه باماست توکل کن بخودش همه چیزو درست میکنه🥰

کو😔من کامنتای کسایی ک برص داشتنو خوندم وحشتناک بود تازع داشتم زندگی جدیدمو شروع میکردم

اینا به وسیله دردشون گناهشون پاک میشه در عوض اونجا جاشون بهشته هیچ چیزی بی حکمت نیست🙂

حتی درد بی درمون؟🙂و ادمایی که سرراهمون قرار میده🤔

بله

اشتباه بهمون یاد دادن

بدی به ذات خداوند راهی نداره

بدی ها از سمت بدها هستن

و یه قسمتی از چیزا مشخصه نه همش مثلا شما از چند تا کوچه میتونی به یه خیابون برسی این یه نقشه کلی و مشخصه ولی شما هستی که انتخاب میکنی از کدوم بری

و کسایی هم خوب یاد بد انتخابایی کردن مثلا یه دزد خفت گیر تصمیم گرفته توو کدوم کوچه وایسه و اگه توو انتخاب شما اون کوچه نباشه بهش برخورد نخواهی کرد.

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

هست عزیزم خدا همیشه باماست توکل کن بخودش همه چیزو درست میکنه🥰

حتی تو این سن؟🥲چشم من بازم توکل میکنم

آرزوم این بود که عشق واقعیمو پیدا کنم دوبارع تلاش کنم و بیخیال گذشته مستقل بشم 

خیلی سخته امیدوارم کمک کنه 🥲🥲

⁦→⁠_⁠→⁩

کو😔من کامنتای کسایی ک برص داشتنو خوندم وحشتناک بود تازع داشتم زندگی جدیدمو شروع میکردم

چ اتفاقی برات افتاده عزیزم؟

حتی تو این سن؟🥲چشم من بازم توکل میکنم آرزوم این بود که عشق واقعیمو پیدا کنم دوبارع تلاش کنم و بیخی ...

چندسالته گلم؟

آره توکل کن همیشه