2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هفته ی بعد انشالله.

بسلامتی انشالله. 

سوره انشقاق زیاد بخون تا زایمان خوبی داشته باشی. اگه سز با بی حسیه حتما نسکافه باخودت ببر. 

حواست به تایم قرصات باشه که بخیه هات عفونت نکنه. 

خودتو ننداز مخصوصاً اگه زایمان اوله زودتر سر پا بشی واس بخیه هات بهتره. 

و از شکم بند استفاده کن. 

برای همه ی اون منتظری نینی دعا کن. 

منم هفته ی بعد انشالله. بسلامتی انشالله.  سوره انشقاق زیاد بخون تا زایمان خوبی داشته باشی. اگ ...

ممنونم عزیزم. ان شاءالله شمام زایمان راحتی داشته باشید. 

اره بی حسی هستم نسکافه رو کی بخورم؟ 

شکم بند از روز چندم ببندم؟ 

آخه دکتر به من گفته ۳۸ هفته زوده  پول هم خودش  میخواد بگیره به عنوان جریمه توهم میخوای ...

شما بچه اولتونه؟ 

نه جریمه برای چی؟ 

ولی بغیر پول بیمارستان ک خصوصی هست ی مبلغی هم برای خودش میخواد

جریمه ی چی؟!؟!! 

والا انگار دستمزد خودشه واسه اینکه بیمارستان گیر میده سر اختیاری انجام نمیده دکتر یه مبلغی خودش میگیره که با اون پول هم به بیمارستان رشوه بدن احتمالا نمی‌دونم 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»
ممنونم عزیزم. ان شاءالله شمام زایمان راحتی داشته باشید.  اره بی حسی هستم نسکافه رو کی بخورم؟&n ...

ممنون عزیزم با دعای خیر شما انشاالله. 

بلافاصله که اومدی تو بخش اما زیاد خودتو حرکت نده که کمر درد و سر درد نگیری   شکم بندم بعد از 10 روز میتونی استفاده کنی اما من چون زیادی چاق شدم دکترم گفت بلافاصله ببند که چربی شکمت نیفته رو بخیه هات که عفونت کنه. اگه واس شما نرمال انشالله بخیه هاتو کشیدی یا جذب شد ببند حداقل تا 40 روز ببند.