2777
2789
شما بچه اولتونه؟  نه جریمه برای چی؟  ولی بغیر پول بیمارستان ک خصوصی هست ی مبلغی هم برای ...

منم بیمارستان خصوصی هستم به جز هزینه بیمارستان گفته چون بچه اولته میخوای سز اختیاری بشی باید ۴ تومن بدم به خودش 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»
والا انگار دستمزد خودشه واسه اینکه بیمارستان گیر میده سر اختیاری انجام نمیده دکتر یه مبلغی خودش میگی ...

اره بقول شما دستمزد خودش. بیمارستان هم بهشون ی مبلغی میده. فک کنم همه دکترا بگیرن. ولی خب مبلغش فرق میکنه بعضیا زیاد میگیرن بعضیا کم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا انگار دستمزد خودشه واسه اینکه بیمارستان گیر میده سر اختیاری انجام نمیده دکتر یه مبلغی خودش میگی ...

غلط کرده. تمام بیمارستان‌های خصوصی که سز اختیاری انجام میدن تازه اگه اولیش باشه واس دومی به بعد که حتی دولتیاش نمیتونن توش انقورت بیارن! 

من جات باشم میرم آبروی دکتر رو تو بیمارستان میبرم. 

اره بقول شما دستمزد خودش. بیمارستان هم بهشون ی مبلغی میده. فک کنم همه دکترا بگیرن. ولی خب مبلغش فرق ...

اره به تو نگفته خودش چند میگیره ازت ؟ به نظرت هزینه زایمانت با دستمزد دکتر تو بیمارستان خصوصی چند میشه منکه فکر میکنم ۱۵ روز دیگ باید حدود ۲۰ تومن واسه بیمارستان آماده کنم آخه خصوصی گرونه 

ممنون عزیزم با دعای خیر شما انشاالله.  بلافاصله که اومدی تو بخش اما زیاد خودتو حرکت نده که کمر ...

اخه شنیدم میگم تا چند ساعت نباید چیزی بخوری؟ 

ممنون از راهنماییتون

غلط کرده. تمام بیمارستان‌های خصوصی که سز اختیاری انجام میدن تازه اگه اولیش باشه واس دومی به بعد که ح ...

عزیزم پیش یه دکتر دیگه هم رفتم قبول نکرد سر اختیاری انجام بده اینم میگه حتما زیر میزی میخواد دختر عموم هم زایمان کرده ازش ۹ تومن دکترس زیر میزی گرفته بود

منم بیمارستان خصوصی هستم به جز هزینه بیمارستان گفته چون بچه اولته میخوای سز اختیاری بشی باید ۴ تومن ...

من هنوز خبر ندارم چقدر برای خودش میخواد بگیره.. قبل عید 5تومن میخواست احتمالا الان بذاره روش

اخه شنیدم میگم تا چند ساعت نباید چیزی بخوری؟  ممنون از راهنماییتون

خواهش میکنم. من چون بیهوشی کامل میگیرم تا سرحال بیام خب ی چند ساعتی گذشته بی حسی رو از دکتر یا پرستار بپرس که خدای نکرده اشتباه راهنماییت نکرده باشم. 

اخه شنیدم میگم تا چند ساعت نباید چیزی بخوری؟  ممنون از راهنماییتون

اگه بیهوشت کردن نباید بخوری وگرنه بی حسی زدن بهت بعدش اشکال نداره

غلط کرده. تمام بیمارستان‌های خصوصی که سز اختیاری انجام میدن تازه اگه اولیش باشه واس دومی به بعد که ح ...

چی بگم والا. ولی از هرکی پرسیدم دکتر برا خودش هزینه گرفته

عزیزم پیش یه دکتر دیگه هم رفتم قبول نکرد سر اختیاری انجام بده اینم میگه حتما زیر میزی میخواد دختر عم ...

نمیدونم والا من 9سال پیشم که اولی بود فقط پول بیمارستان دادم. 

انشالله از گلوشون پایین نره این پولای زورکی 

من هنوز خبر ندارم چقدر برای خودش میخواد بگیره.. قبل عید 5تومن میخواست احتمالا الان بذاره روش

اره ولی زیر بار نرو بهش بگو گفتی پنج تومن که بیشتر نگبره ازت 

اره به تو نگفته خودش چند میگیره ازت ؟ به نظرت هزینه زایمانت با دستمزد دکتر تو بیمارستان خصوصی چند می ...

فعلا نگفت.. منم نپرسیدم گف ی روز قبل زایمانت بیا ببینمت. 

منم حدود 20الی25درنظر گرفتم

نمیدونم والا من 9سال پیشم که اولی بود فقط پول بیمارستان دادم.  انشالله از گلوشون پایین نره این ...

عزیزم ۹سال پیش اینقدر واسه سز اختیاری حساس نبودن الان خیلی گیر میدن و گویا انگاری واسه دکتر دردسر میشه بفهمن سز اختیاری انجام میدن اینا هم یه پولی زیر میزی میگیرن هم واسه خودشون هم بستن دهن مسئول و مامای بیمارستان که لو ندن سزارین اختیاری هست