2777
2789
عنوان

همسایه مون مچ خانومشوامروز گرفته بود کم بود بکشتش

| مشاهده متن کامل بحث + 6236 بازدید | 199 پست
دیگه جواب ریپلای شما خانمای محترم رو نمیدم البته بلا نسبت محترم،،منطق که از کار بیفته جان در خطره،،م ...

عزیزم ناراحت نباش هرکسی ی نظر داره اگه تاپیک من باعث ناراحتی شما شده معذرت میخام🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد هم خیانت کنه کتکش میزنین یا فقط زنو لایق کتک خوردن میدونین چون دوتاشونم یه کار و کردن

دیگه اون خانمی که شوهرش خیانت میکنه زورش نمیرسه بزنتش بحثش جداست همه چی رو باهم قاطی نکنید بعله جفتشون باید کتک بخورن ادم بشن چیکار کنن محترمانه برن ازشون بپرسن عزیزم چرا خیانت کردی؟ خب ببین از اونجایی که ادم هرررر کاری هم بکنه سزاوار کتک نیست حالا این سری ازتون روی کاغذ قول و امضا میگیریم که دیگه از این کارای بد بد نکنید اونا هم میگن چشم میرن😐 حرفایی میزنیداااا

آدمک اخر دنیاست بخندآدمک مرگ همینجاست بخند                                                 
من به شوهرت چه کار دارم تو گفتی اگه یکی مثل این زنه میومد تو زندگیت خودت میکشتیش منم گفتم به کشتن کس ...

شما فراموشی داری که بمن گفتی به شوهرت اعتماد نداری که اینطوری میگی...وقتی اونطوری  میگی بی جواب نمیمونی...شب خوش

❤️👨‍👩‍👦👼
اره منم برا همین دلم سوخت خدا کنه خانواده شوهرش از اون محدود ادمایی که گناه کسی رو پای کس دیگه نمینو ...

خداکنه ولی کم مردی پیدامیشه ک سرکوفت نزنه زنشوبخاطر این موضوعات

شما فراموشی داری که بمن گفتی به شوهرت اعتماد نداری که اینطوری میگی...وقتی اونطوری  میگی بی جواب ...

ولش کن هیس مگه نمیدونی ادم هررررر کاری هم بکنه به قول بعضیااااا حقش کتک نیست عععع اینجور ادما رو باید ببرن با چایی و شیرینی ازشون پذیرایی کنن بگن خب قربونتون برم دردتون چی بود خیانت کردین ..... ای بابا چیکار کنیم اخه علما فتوا دادن کتک هم نمیشه زد خب شما اقای محترم اینجا رو امضا کن خانم شما هم اینجا رو انگشت بزن که دیگه از این کارا نمیکنم بعدم بگن میتونید تشریف ببرید 😒😐

دیگه اون خانمی که شوهرش خیانت میکنه زورش نمیرسه بزنتش بحثش جداست همه چی رو باهم قاطی نکنید بعله جفتش ...

ببین من بحثم اینه که آدم اولش خیلی عصبانی میخواد بزنه بکشه چه زن باشه چه مرد ولی زن نمیتونه کتک بزنه چون قدرت بدنیش کمتره خدایی نکرده منم باشم دوست دارم طرف و به خاک سیاه بنشونم جوری که بلند نشه ولی خب مسلما نمیشه پس بهترین کار اینکه طلاق بگیره حوالش کنه به خدا چون خدا بهترین منتقمه

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
دلت نسوزه اصلاً،،دلت برای خودمون بسوزه که به خاطر طرز فکر اینا زیر دست قانونی هستیم که مرد سالاری تو ...

واقعا اگه زن حق طلاق داشته باشه اگه قوانین عوض بشه اگه زنها بتونن راحت جدا بشن اگه مردی دست رو زنش بلند کنه اینو حقش ندونه و پلیس بیاد ببرتش حداقلش اینه که اینجور مسایل کمتر پیش بیاد 

عزیزم ناراحت نباش هرکسی ی نظر داره اگه تاپیک من باعث ناراحتی شما شده معذرت میخام🙏🏻

نه عزیزم مشکل از تاپیک تو نیست و نیاز هم به عذر خواهی نیست گلم،،مشکل از طرز فکر بعضیا ست که وقتی می گیم کتک زدن نشانه ی خوی حیوانی داشته و زنی که خیانت کرده نباید کتک بخوره میگن از خیانت دفاع می کنی،،از نظر اینا من یه روشن فکر خرابم در صورتی که تو خانواده ی ما شاید خیلی چیزا عادی باشه اما خیانت خط قرمزمونه،،خیلی راحت قضاوت می کنن،،خیلی راحت میگن دفاع می کنی در صورتی که خدای بالای سر شاهده من در عین روشن فکر بودن چه قدرررر روی ارزشای اخلاقی که یکیش وفا داریه برام حساسم،،بعد میگن از خیانتش طرف داری کردی.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
خیلی وقته دنبال طلاقه خانومه ولی ابدا شوهرش راضی نمیشه

نمیدونی چرا

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
ببین من بحثم اینه که آدم اولش خیلی عصبانی میخواد بزنه بکشه چه زن باشه چه مرد ولی زن نمیتونه کتک بزنه ...

نه بابا دیگه طرف هم باید خیلی دیوانه باشه که بزنه بکشه و بخاطر یه خائن بشه قاتل ما میگیم اون اول هرکس هرکاری میکنه باید اول یه دور کتک بخوره حرص طرف مقابل هم خالی بشه ( با رعایت نکات ) بعدم برن دانبال کارای دادگاه ولی تا اون نزدنه نباشه نمیشه😒

واقعا اگه زن حق طلاق داشته باشه اگه قوانین عوض بشه اگه زنها بتونن راحت جدا بشن اگه مردی دست رو زنش ب ...

دقیقاً.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//