2777
2789
عنوان

همسایه مون مچ خانومشوامروز گرفته بود کم بود بکشتش

| مشاهده متن کامل بحث + 6235 بازدید | 199 پست
طرفدارهیچ مردی نیستم ولی همه اینا ازیه زن شروع میشه .. تازنک نشودراضی مردک نکنددست درازی

جقدر بی منطق.اگه زن خیانت کنه مشکل از خودشه اگه مرد خیانت کنه مشکل از زناست؟شماها چرا تموم نمیشید؟ طرفدار مردا هستی خوبشم هستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه همه خیانت ها ازیه زن شروع میشن ای خاک برسرت های هرزه خداجونشونا بگیره یکی نیست بهشون بگه مردا ...

امثال شما این حرفارو میزنین که زندگی کردن با شوهرای خیانتکارتون رو توجیه کنید.به خاطر زندگی با شوهرهای خیانتکارتون حاضرید ادم بکشید.زن باید شخصیت داشته باشه وقتی بهش خیانت میشه رابطه رو تموم کنه نه اینکه مثل یه بی شخصیت شوهرشو ببخشه و زندگی خودشو حروم کنه و به دیگران گیر بده.مال خودتو محکم نگه دار همسایتو دزد نکن

مرده باید ب خودش بگه کجای زندگی اشتباه کردم ک زنم منو نمیخواد 😥😥😥نه اینکه بزنه  خانم هم ای ...

پس مرداهم وقتی خیانت کردن زنا بشینن ببینم کجا کم گذاشتن برای شوهراشون؟!

چقدر این تفکر متعصبانس

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
پس مرداهم وقتی خیانت کردن زنا بشینن ببینم کجا کم گذاشتن برای شوهراشون؟! چقدر این تفکر متعصبانس

هر کس میتونه نظر خودش رو بده خانم محترم گارد نگیرید 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی