2777
2789
عنوان

خانما بعد زایمان خونه کی بمونم بهتره تجربه اولمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 100 پست
منم قصد بارداری دارم.‌انشاالله بعد زایمان میرم خونه پدرماونجا راحت ترم. به شوهرم هم از الان گفتم😅 گ ...

کلا عروس و مادرشوهر نباید کنارهم زندگی کنن 

زنیم که زایمان کرده حوصله حرفای مادرشوهر نداره

باتوجه به چیزایی که گفتی برو خونه مادربزرگت تا مادرت بتونه بهت رسیدگی کنه

خانواده شوهرت هم که بیان میدونن اونجا خونه مادربزرگته و بالاخره روستاییه چه اشکالی داره

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا چه خبره یکسال میگم مادرم شرایطشو نداره نمیتونم خودمو لوس کنم همون یه هفته برم بمونم اونجا خیلیه ب ...

اره بابا ۵ روز اول خیلی اذیتی بعدش اوکی میشی

تا میتونی به خودت برس

و سعی کن حرفا رو دایورت کنی

دوران بعد از زایمان اوضاع سختیه بخاطر درد و هورمونا و بی تجربگی تا میتونی سعی کن بیخیال باشی و حال دلتو خوب کنی

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
کلا عروس و مادرشوهر نباید کنارهم زندگی کنن زنیم که زایمان کرده حوصله حرفای مادرشوهر نداره

آره به خدا 

مادرمم بیاد پیش آدم بمونه، بالاخره خودشم زندگی داره کار داره.

بعد خانواده شوهر فکر می کنن خانواده عروسشون اومدن مال پسرمونو می خورن.

تازه خودمم شاغلم

همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔

منم شرایط مشابه تو رو داشتم خانودام روستا بودن ، پدر شوهرم اینام دور بودن ، مادرمم بخاطر بچه مدرسه ای نتونست بیاد ، ۴ روز اول خونه خودم بودم مادرم اومد ، بعدش با مادرم رفتم خونشون .

ولی من خونه خودم راحترم .

به نظرم خونه خودت بمون بگو مادرت ۵ روز بیاد پیشت ،مهمونا بیان برن ،بعد برو خونه مادر بزرگت 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

حرف بقیه رونمی فهمم این همه اسی توصیح میده میگم مادرم شرایطش رونداره میگن مادرما اومده پیشمون,عزیزم بروخونه مادربزرگت اگه تونستی یه راه حلی برای دستشویی پیدا کن،اینگه شوهرت وسایل بخره وظیفه اش هس،قرارنیس همه چی خوب پیش بره همیشه شماهرکاری کنی اخرخاتواده شوهرت وشوهرت یه حرفی می زنند پس بروخونه مادربزرگت مادرت هم بهت سربزنه هرچی هم مادرشوهرت گفت فعلا تایه مدت بیخیالش باش،سعی کن خونه ات رو جوری تنطئم کنی تا مادرشوهرت زیادنتونه حرف بزنه،اماکاش خودت یه مقدار پس انداز داشتی بعضی خریدها خودت میکردی بعدبه شوهرت میگفتی مادربزرگ ومادرم خریده واسه غذا و،،میگم،کلا پررو باش وطبلکارخیلی نمیخادهی بگی وای ابروم رففت زشته جلوی مادرشوهروشوهرم به فکرخوت ونینی ات باش توالان یه مادرشدی بایدقوی باشی

آره به خدا مادرمم بیاد پیش آدم بمونه، بالاخره خودشم زندگی داره کار داره.بعد خانواده شوهر فکر می کنن ...

واقعا درست میگی 

یعنی من موندم تو کار بعضی خانواده ها چرا فکر میکنن عروس و خانوادش نخورده هستن و هیچی ندیدن تو عمرشون یجوری برخورد میکنن انگار طرف تو خونش نون خشکم نداشته بخوره بعد اومدن لطف کردن خواستگاری کردن طرف شده عروسشون که سیر بشه ،متاسفانه این تفکرات سمی تو بعضی خانواده ها هست 

منم شرایط مشابه تو رو داشتم خانودام روستا بودن ، پدر شوهرم اینام دور بودن ، مادرمم بخاطر بچه مدرسه ا ...

گلم بخدا مادرم روزی دو سه بار باید گاو و گوسفند علوفه بده زیرشون تمیز کنه ، شوهرش هر لحظه میاد خونه یه غذایی میخواد بچه هاش می‌مونن تو کوچه خیابون ، اصلا آدم بیکار و راحتی نیست که بیاد پیشم بمونه 

واقعا درست میگی یعنی من موندم تو کار بعضی خانواده ها چرا فکر میکنن عروس و خانوادش نخورده هستن و هیچی ...

دقیقا

انگار آسمون دهن‌باز کرده اینا افتادن زمین. ففط اینا خوبن😅

حالا هرچقدرم پدر مادر برای دخترشون بیارن اصلا معلوم‌نیست.

همین که یه وعده بیان، میگن همه چی پسرمونو بردن و‌خوردن.

زن همسایمون اول مرداد یعنی یک ماه قبل زایمان رفت خونه مادرش تا الان برنگشته خونه خودش باورت میشه؟

تازه چندتا کوچه فاصله دارن

همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔
گلم بخدا مادرم روزی دو سه بار باید گاو و گوسفند علوفه بده زیرشون تمیز کنه ، شوهرش هر لحظه میاد خونه ...

خب میگم زندگی مادر منم همینه اصلا وقت سر خاروندن نداره ،ولی ۴ روز خونه رو داد دست خاله م .

من زایمانم طبیعی بود .

نظر قطعی خودت اگه این که بری خونه مادر بزرگت هست ،برو خب سخت نگیر ،بعدا میشه تجربه برات که آیا خوب بود یا بد 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
حرف بقیه رونمی فهمم این همه اسی توصیح میده میگم مادرم شرایطش رونداره میگن مادرما اومده پیشمون,عزیزم ...

مرسی عزیزم واقعا هی دارم میگم نمیتونن بیان انگار دارم دروغ میگم 

نه شوهرم اونطور آدمی نیست خودش میدونه وظیفه شه و واسه زن زائو باید خوراک خوب بیاره ، لازم هم نیست مادرشوهرم بفهمه که شوهرم چیزی خریده 

اتفاقا خونه مادربزرگم بمونم یجور افتخاره برا خودم و خانواده ام پیش فامیلا شوهرم و مادرشوهرم ،چون سمت ما دخترو اکثرا خانواده اش نگهداری میکنن بعد زایمان 

آره به قول شما نباید انتظار داشته باشم همه چی تکمیل باشه ، فقط در مورد حرف ها خودم زیاد آدمی نیستم که جواب طرفو در لحظه بلد باشم بدم همش نشخوار فکری میکنم ، ولی باز پیش خانواده ام باشم مامان و مادربزرگم قشنگ بلدن جواب طرفو بدن😅 اگه کسی اضافه حرف زد 

دقیقاانگار آسمون دهن‌باز کرده اینا افتادن زمین. ففط اینا خوبن😅حالا هرچقدرم پدر مادر برای دخترشون بی ...

من فامیلامون تازه زایمان کردن الان ۴۰ روز خونه مامانش هست شوهرشم میاد اونجا بچصونو میبینه و میره 

آره بهش گفتم اگه اونجا موندیم وسیله اینا بخر بیار که هم خودم و بچه جون بگیریم هم به اونا فشار نیاد خ ...

نگران نباش ..حرفم زدن که اره مامانم میگه بیاد اینجا خودم مراقبشم .با لوندی و زبون نرم بگو مرسی عشقم بابت همچین مادری اما دلم نمی‌خواد باعث زحمت مامان جون  باشم و مامانت اذیت بشه .اینجا بهتره برام 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

خب میگم زندگی مادر منم همینه اصلا وقت سر خاروندن نداره ،ولی ۴ روز خونه رو داد دست خاله م .من زایمانم ...

متأسفانه من نه خاله دارم نه عمه نه خواهر بزرگ 

ولی آره حداقل پیش خانواده ام باشم اونا به کاراشون هم برسن کمتر اذیت میشن ،