زایمانم قراره سزارین بشه اگه خدا بخواد ، اون دو سه روز که تو بیمارستانیم ، بعدش به نظرتون بیام خونه خودم یا خونه مادربزرگم ؟ 
من خودم فرزند طلاق بودم و از بچگی تو خونه مادربزرگم بزرگ شدم یعنی اونجا خونه پدری حساب میشه برام مادربزرگ مادریم هستن ، خونه مامانم که نمیتونم برم چون شوهر داره و پیش اون معذبم غریبه ست ، ولی خونه مامانم نزدیک مادربزرگمه و مامانمم میتونه تند تند بهم سر بزنه هر دو تو روستا ان ، بعد ولی خونه مادربزرگم پله داره تا حیاط و دستشویی هم تو حیاطه با بخیه ها میتونم از پله برم پایین ؟
خونه خودمم پنج دقیقه با روستا فاصله داره با مادرشوهرم اینا تو یه ساختمونم اگه بیام خونه خودم مامانم و مادربزرگم به کارهای خودشون نمیتونن برسن و اذیت میشن بیان پیشم ، مادرشوهرم هم دوست ندارم بیاد سر بکشه تو سوراخ سنبه های خونه ام چون یه بار جاریم که اونم تو یه ساختمانه با ما، رفته بود قهر ، بعد این مادرشوهر به بهانه خونه تمیز کردن میرفت خونه اش میومد به من میگفت نمیدونی که تو کابینت هاش چقد مواد شوینده و مواد غذایی داره نمیدونم چرا با وجود اینا بازم رفته قهر ، انگار مواد شوینده برا آدم زندگی میشه 
یا تو دوران نامزدی و بعد عروسی کلید خونمون دستش بود میفهمیدم که وقتی من نیستم اومده خونه مو گشته بخاطر این اخلاق ها الان هم نمیخوام بیاد به بهانه یه غذا درست کردن این ور اون ور رو بگرده بره به همه بگه ، یا مثلا ۶۰ سالشه اگه مهمون برام اومد روم نمیشه ازش بخوام میوه شیرینی بیاره برا مهمون ،
ولی خونه مادربزرگم بمونم به مهمونا هم میرسن به بچه هم میرسن به خودمم میرسن، فقط خونه مادربزرگم یکم شلوغه و چون خونه روستایی و قدیمیه مثل خونه خودم تمیز یا نو نیست که اگه فامیلای شوهرم اومدن معذب نباشم،  یا مثلا وسایل خودمو اونجا نخواهم داشت لباس و اینا باید هی از شوهرم بخوام برام چیزی بیاره از خونه ، یا مواد خوراکی خجالت میکشم شوهرم بیاره اونجا برام بپزن، اما بهش گفتم اگه اونجا خوابیدم همه چی باید بخری بیاری 
من فقط مشکلم مهمون اومدنه که اگه تو خونه خودم بمونم زشته شوهرم برا خانم ها میوه و شیرینی بیاره یا مامانم میگه اگه خونه خودت بمونی مادرشوهر و جاریات میگن دخترشون ول کردن نبردن بهش رسیدگی کنن ، روزهای اول هم از بچه کوچیک میترسم که نتونم از پسش بر بیام حموم کردنش هست گریه و دل دردش هست 
چند روز بعد سزارین میشه پله رفت یا از توالت ایرانی استفاده کرد؟ با این شرایط کجا بمونم بهتره 
چند روز بعد سزارین آدم میتونه راحت به خودش و بچه اش برسه