2777
2789

من چند روزه این سوال ذهنمو درگیر کرده حالم بده متنو بخونید بعد نظر بدید

من الان پشیمونم بشدت خیلی

میخوام بدونم تو چشم اون به کسی میمونم که بهش نخ داده؟

توروخدا بگید😔

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

😔من تازه عروسم یه مدت بود برادر همسرمو میدیدم مجرده استرس میگرفتم دست و پاهام میلرزید بدنم سرد میشد حالم بدمیشد 🙃

من خودم حالم به اندازه کافی داغون هست شما دیگه نمک به زخمم نزنید دست خودم نبوده الان پشیمونم خیلی😔

بزارید بگم رفتارهام چطوره باهاش فقط سلام و علیک داریم

اصلا طرفش نمیرم هرجای اون هست من دومتر دورتر میشینم

واصلا کوچکترین حرفم باهاش نمیزنم

فقط مثلا اگه دوسه ساعت تو یه مکان باشیم سه چهار بار کوتاه بهش نگاه میکنم😦یبارم که برام یه کارت پول از اون هدیه ها اورده بود بهم زنگ زد برم پایین ازش بگیرم ولی نرفتم گفت خودت بیا پیش بقیه خجالت میکشم منم خواهرکوچیکمو فرستادم پایین البته اون اوایل ازدواجمون بود. اینجوریه که بگم قبلا اینطوری بود اولاش بهم زل میزدو بعضی وقتا لبخند اون عادی بود

بعداز اونم که کلا دیگه توجمع بهم نگاه نمیکرد ولی اگه پیش میومد مثلا فقط دوسه نفر میشدیم بهم نگاه میکرد و مثلا یه چیزی بهم تعارف میزد چندباراونم عادی بود

الان😐کلا بهم نگاه نمیکنه چندبار دیدم مثلا یلحظه نگاهش خورده بهم منم نگاهم خورده سریع به اون طرف نگاه کرده

😐یا مثلا میام میشینم تو حال اون بعد ده دقیقه میره تو اتاق

یا مثلا امروز تو حیاط بودم بعد از پشت پنجره یلحظه اومد بعد 

باز یلحظه نگاهم بهش خورد سریع رفت😐

من ادم بشدت مغروریم درحدی که حتی با شوهرمم دعوا میگیرم مقصر منم باشم باید اون بیاد عذرخواهی.

اینو برا بعضی از کاربرا تعریف کردم گفتن الان اون برادرهمسرت فکر میکنه تو روش نظرداری 

من از وقتی اینو شنیدم بدون وقفه دارم گریه میکنم نمیخوام زندگیمو بخاطر یه چیز مضخرف از دست بدم خیلی پشیمونم خیلییی وقصددارم بهش دیگه نگاه نکنم

بنظرتون برادر همسرم همچین چیزی راجبم فکر میکنه که من بهش نظری دارم؟تاپیکمو بخونید باتوجه به چیزای که گفتم جواب سوالمو بدید❤️‍🩹

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

نمیخوام ابروم بره

باهاش حرفی ک نزدم 😔🥲یا نزدیکش نرفتم 

فقط صرفا چندبار نگاه کوتاه بوده

پشیمون شدنمیخوام سر این چندتا نگاه ابروم بره😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازنگاه ورفتارآدما راحت میشه فهمید مهم اینه که الان پشیمونی

رفتار خاصی نداشتم 

چندبار نگاه کردم

الانم ب شدت پشیمونم مثل چییی

چند سالته؟

از ۲۵ ب پایینم😓

از ۲۵ ب پایینم😓

اهمیت نده به حرف بقیه

کاربرای اینجا مگه توی زندگیت بودن ک بتونن دقیق نظر بدن و بگن اون چه حسی داره؟

به رفتارای برادرشوهرت هم اهمیت نده

تصور کن یه آدم غریبه است

یا اصلا یه گونی سیب زمینی

کم کم همه چی اوکی میشه 🫂

پستام حرفای دلمه مینویسم یادم‌بمونه پستی بلندی های زندگیمو 
اهمیت نده به حرف بقیهکاربرای اینجا مگه توی زندگیت بودن ک بتونن دقیق نظر بدن و بگن اون چه حسی داره؟به ...

از چند روز پیش که بعضیا گفتن اون حس کرده تو خوشت اومده از خودم بدم اومد همش خدا خدا میکنم یبار دیگه ببینمش و بهش محل ندم اصلا که بدونه واقعا پشیمونم و منظوری نداشتم

حالا هرفکری که میکنه اگه دیگه نگاش نکنی و ضایع رفتار نکنی با خودش میگه شاید اشتباه فکر میکردم،

ضایع یعنی چجوری؟

از چند روز پیش که بعضیا گفتن اون حس کرده تو خوشت اومده از خودم بدم اومد همش خدا خدا میکنم یبار دیگه ...

ن بابا جدی نگیر

شاید اصلا چنین حسی نداشته باشه

تو کاملا عادی رفتار کن

نه زیاد بهش اهمیت بده

نه کم محلی کن

حالا خیییییلی کم محلی کنی میگن ببینی چیشده چرا اینقد بد رفتار میکنه نکنه چیزی بینشون بوده

عادی باش

جوری باش ک با غریبه ها هستی

پستام حرفای دلمه مینویسم یادم‌بمونه پستی بلندی های زندگیمو 

از کجا معلوم اون الان تفکر تو رو نداره .گفته زیاد چشم به چشم زن داداشم نشم .معذب نشه .شایدم بخاطر اینکه تو معذب نشی زود میره اتاقش .منم همیشه با اینکه برادر شوهرم خیلی کوچکتر از منه وقتی جایی تنها باشیم زود میرم آشپزخونه یا اتاق تا اون و خودم معذب نشیم 

دیگه نگاهش نکن و جوری رفتار کن که انگار وجود نداره

اگه ادامه بدی این نگاه هارو حس میکنه نظری داری بهش

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿