الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه ولی همیشه ک میاد خونمون گریه میکنه ومیگه هربار قرار دادگاه داریم فرارمیکنه میره شهرستان میگه ول کنم نیس خانومه خیلی خوشگل هم هست ولی مرده ازنظر قیافه خیلی ترکیده میگه دوسش ندارم نمیتونم تحملش کنم درکنار اینکه این خطا ازش سرزده ولی ازبابت های دیگه خیلی زن مهربون ودلسوزیه اصلا موندم چرا این اشتباه ازش سرزده
ولش کن هیس مگه نمیدونی ادم هررررر کاری هم بکنه به قول بعضیااااا حقش کتک نیست عععع اینجور ادما رو بای ...
به نظرم اون خر الاغ که کتک میزنن البته حیوونم نباید کتک زد مثلا کتک بزنن اون ادم درست میشه ?!!منظورتون اینه که اون ادمها از ترس کتک خوردن اون کار رو دیگه انجام ندن ?یا از روی تفکر. و عقل انتخاب کنن که اشتباه نکنن
زن داداش دوست پسر منم عقده زنگ میزد روزی دوبار حرف میزدن عید ۵ ملیون عیدی گرفت دو هفته بعد بهش گفت ۱۵ بده کسی نفهمه گفتم بلاکش کن نکرد منم یکماه تحمل کردم دیدم نمیشه به شوهر و پدرشوهرش خبر دادم هم دمشو قیچی کردم هم کتک خورد زن اون مرده بهترین کارو کرده آدم لاشی رو باید رسوا کرد
به نظرم اون خر الاغ که کتک میزنن البته حیوونم نباید کتک زد مثلا کتک بزنن اون ادم درست میشه ?!!منظورت ...
خانم محترم شما وقتی میگی کتک خوردن کار درستی نیست یعنی حتی دادگاه و قانون هم حق شلاق زدن رو ندار دیگه اونوقت چی میشه؟ هیچی فقط این دوتا از هم طلاق میگیره اونوقت ترسی برای کسی باقی میمونه که بخاطرش خیانت نکنه؟ نه دیگه میگن بابا نهایت میره شکایت میکنه طلاق نمیگیریم اره یه وقتایی ترس از یه چیزی لازمه و باید یه سری چیزا مجازات سخت داشته باشن که ادم سمتشون نره حالا درسته اونی که بخواد بره همه جوره میره ولی یه سری تنبیه ها باید باشن اصن به من چه برن خودشون شکایت کنن حل کنن بخاطر زندگی دو نفر دیگه اینجا ما داریم بحث میکنیم من دیگه حرفی ندارم نظر شما هم محترم
دوست پسرت چکار کرد اینکارو کردی؟؟ پسره هم نباید جوابشو میداده دیگه پس خودشم میخواسته
دقیقا چون حاضر نبود بلاک کنه یه بار خودم زنه رو بلاک کردم شماره خاموش گذاشتم جاش یه هفته نفهمیدن باز فهمیدن ادامه داشت شب قبلشم مسیج دادم شمارت بیفته این بلا رو سرت میارم دقیقا صبح تا بیدار شد بهش زنگ زد باز کوتاه اومدم ظهر شروع کرد تق تق مسیج دادن منم آمپر زدم لاشیش کردم پیش خانواده شوهر