کلا هرکاری که به زیبایی مربوطه منظورمه،،،دوش گرفتن و مسواک و اینا نگین خاهشا اونا جزنظافته،،،مثلا من خودم پوستم مشکلی نداره اما ماهی یبار میرم کلینیک تخصصی پوست(ارایشگاه نه)واسه پوستم ومراقبت هاش،اوناخودشون بهم روتین پوستی دادن انجام میدم،،موهامو هروقت ک حس کنم نیاز دارن پروتین تراپی میکنم،،کاشت ناخن اصلا دوست ندارم چندبار انجام دادم خیلی مسخرست،اکستنشن خوشگله واقعا زیباترمیکنه اما چون مژهام بشدت اسیب دید دیگه انجام نمیدم...اهل پرسینگ و تتو واینام نیستم،،،باشگاهم که تقریبا هر روز میرم...شماهم بگین یاد بگیریم از تجربیات همدیگه..
شنیدم هر سه هفته باید بری ترمیم. یبار انجام بدم اسیب نمیزنه؟
اون کاشتای دائم آره هر ۳هفته س اینی که من میگم ده روزه س کرم آدم میخوابه جایی برو چسب خوب استفاده کنن
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من والا وقت باشگاه ندارم تو خونه ورزش میکنم با اپلیکیشن به نظرم رسیدگی به خودمون یعنی اینکه هر روز ...
اما منظورما ب خودمون رسیدن از نظر ظاهر واندام بود،زبان جدید یادگرفتن کارهای جدید واین چیزا شاید یکی جز برنامه وهدف هاش باشه یکی جز سرگرمی هاش باشه درکل واسه همه یکسان نیس اما اراستگی ظاهر واسه همه یکسانه و هرررکس ازدیدن زیبایی خودش لذت میبره وحالش خوب میشه،