2777
2789
عنوان

شماچه جوری بخودتون میرسین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 53 پست
شنیدم هر سه هفته باید بری ترمیم.  یبار انجام بدم اسیب نمیزنه؟

اون کاشتای دائم آره هر ۳هفته س اینی که من میگم ده روزه س کرم آدم میخوابه جایی برو چسب خوب استفاده کنن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون کاشتای دائم آره هر ۳هفته س اینی که من میگم ده روزه س کرم آدم میخوابه جایی برو چسب خوب استفاده کن ...

آهان مرسیییی لطف کردی گفتی😍😍🌹🌹

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

من والا وقت باشگاه ندارم تو خونه ورزش میکنم با اپلیکیشن به نظرم رسیدگی به خودمون یعنی اینکه هر روز ...

اما منظورما ب خودمون رسیدن از نظر ظاهر واندام بود،زبان جدید یادگرفتن کارهای جدید واین چیزا شاید یکی جز برنامه وهدف هاش باشه یکی جز سرگرمی هاش باشه درکل واسه همه یکسان نیس اما اراستگی ظاهر واسه همه یکسانه و هرررکس ازدیدن زیبایی خودش لذت میبره وحالش خوب میشه،

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌

سعی می‌کنم لباسامو ست کنم و بهم بیان و شنبه یکشنه نباشه..

لباسای کهنه مو میدم بره و کرکی بشه نمیپوشم..

رنگای شاد هم می‌پوشم 

صورتمو هر شب ژل آلورا می‌زنم و پاهامو چرب می‌کنم

آرایش.

ورزش.

لیزر.

لاک اغلب میزنم..

تا حالام مژه و ژلیش انجام دادم اما الان دیگه ..

ولی من شکلات تلخ میخورم خب اصن شکلات و شیرینی نخوری که عصبی میشی

قند طبیعی مصرف کن مثل خرما و کشمش و عسل و شیره ی انگور

خدایا ما رو ببخش و بیامرز تا نبخشیدی و نیامرزیدی از این دنیا نبر🤍💚....یه نیمچه پرستار😉😅
خب من کلییک میرم زیر نظر دوتاپزشک انجام میدم بنظرم ک عالیه

چه کارایی میکنه برای پوست؟

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......