2777
2789
عنوان

شماچه جوری بخودتون میرسین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 53 پست
یعنی دست نزنیم اوکیه؟  من اخه مژه هام خوبه میخوام انجام بدم که ریمل نزنم دیگه

میدونی کلا اکستشن سه ساعت زمان میبره ادم کلافه میشه بعد دوومش کمه یهو سه هفته بعد باید بری ترمیم اگه نری مژهاتم باهاش میریزه یا باید بری ریمو درکل حوصله سربره

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
ولی من شکلات تلخ میخورم خب اصن شکلات و شیرینی نخوری که عصبی میشی

کاکائو واسه معده ی من بده.نمیتونم بخورم.

نه عصبی نمیشم.شیرینی پوستمم خراب میکنه هم چاقم میکنه بعد مجبور میشم بیشتر ورزش کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی کلا اکستشن سه ساعت زمان میبره ادم کلافه میشه بعد دوومش کمه یهو سه هفته بعد باید بری ترمیم اگه ...

مرسی که گفتی💙

تو اینستا دیده بودم خیلی خوشم اومد انجام بدم الان دیگه نطرم عوض شد

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

مرسی که گفتی💙 تو اینستا دیده بودم خیلی خوشم اومد انجام بدم الان دیگه نطرم عوض شد

درکل انجام دادنش واقعا زمان بر و حوصله سربره انجام ندی بهتره 

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
اما منظورما ب خودمون رسیدن از نظر ظاهر واندام بود،زبان جدید یادگرفتن کارهای جدید واین چیزا شاید یکی ...

خب من شخصا اینکه فقط به ظاهرم برسم ارضام نمیکنه واقعا

الان کلی از درامدم خرج میشه ولی اصلا توظاهرم تغییری ایجاد نشده

خودمو همینجوری دوس دارم فقط سعی میکنم تمیز ومرتب باشم

تنها چیزی که جدیدا دلم میخواد فیبروز ابروهام هست

متاسفانه رسیدگی به خودمون اشتباه جا افتاده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من چندین ساله کاشت انجام میدم و به نظرم خیلی هم زیباست

نه مسخره !!!

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!!