2777
2789
عنوان

بنظرتون جوابشو الان بدم یا یکم دیر تر+📸📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون❤

خواهش ميكنم 🙏🏻 اما براي راحتي خودت به رفت و آمدش گير نده و سر مسايل جزيي كام خودتو تلخ نكن مهم آرامش شما كنار همه نذار احساس كنه داري كنترلش ميكني و ميخاي دائم چكش كني .

من18 اون 27

فداشتم مشکلی با اختلاف سنی‌تون نداری؟ یعنی خوبه؟ آخه منم یک خاستگار دارم 10سال حدودا ازم بزرگترا دقیق نمیدونم 9ساله یا 10سال

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍
فداشتم مشکلی با اختلاف سنی‌تون نداری؟ یعنی خوبه؟ آخه منم یک خاستگار دارم 10سال حدودا ازم بزرگترا دقی ...

تا الان که خوب بوده چون من از نظر قیافه و هیکل بزرگ تر از سن خودم میزنم اونم کوچیک تر از خودش میزنه اصلا معلوم نیس9 سال اختلاف

از نظر اخلاق و رفتار هم همونجوری هست که میخوام اصلا این حسو بهم نمیده که بزرگ تر از خودمه میخواد بالا سرم ریاست کنه یا دستور بده یا اون کارای که دوس دارمو نکنه

باید اشنا بشی با طرف مقابلت همه مثل هم نیستن

تا الان که خوب بوده چون من از نظر قیافه و هیکل بزرگ تر از سن خودم میزنم اونم کوچیک تر از خودش میزنه ...

مرسی جاندلم خوشبخت و سلامت باشی ان‌شاءالله 🌹 

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍