2777
2789
عنوان

بنظرتون جوابشو الان بدم یا یکم دیر تر+📸📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_20230529-181721_chrome_if5a.jpg

آخی بگردم الهی خوشبخت شی عشقم ان‌شاءالله 🌹 🌹 

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍
بنظرم زیاده روی کردی! لازم نیست هر تکونی میخوره اطلاع بده! اینجور حس اسیر بودن به ادم دست میده ! نم ...

درحال اشنایی هستیم محرمیم بهم یک ماه دیگه عقدمون هست 

جواب بده به به میبینم آتش فشان یکی خوابیده 

بذار ببینم کلت بادی داره هنوز یا نه 

با سپر بیام یا شمشیر 

آخرشم بگو خدایا خودمو سپردم دستت این منو نخوره ولی چون دلم تنگه ریسک میکنم ب امید خود یا رب 

😂😂😂😂😂

من خودم اینجوریم همه چی رو میگیرم ب خنده و شوخی 😁😁

ممنون❤

تو چندسالته اون چندسالشه؟ 

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍

بگو عزيزم الان كه گفتي خسته بودي سعي ميكنم دركت كنم و ناراحت نباشم از حرفهات اما ازت خواهش ميكنم وقتهايي كه خسته اي بجاي حرف تلخ فقط بهم بگي خسته اي تا حريم بينمون خداي نكرده شكسته نشه . 

خوشحالم كه ميتونم ببينمت .