2777
2789
عنوان

مسخره ترین دلیلی که برای طلاق شنیدین چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16128 بازدید | 244 پست
پس فردا که شوهره بمیره زنه ارث نداره یکی همینجوری شد شوهرش مرد ارثشو ندادن و رسید به بچه های براد ...

درسته میگی 

ولی برا این خانوم فرقی نداره چون شوهرش از مال دنیا هیچی نداره که ارث داشته باشه

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هندونه نمک میزنم برای فشار ولی بد مزه میشه ولی من نارگیلو با عسل میخورم خیلی خوب میشه

جدی نارنگی با عسل امتحان کنم .من داخل اش رشته شکر میزنم .رو سیب درختی هم ک نمک کلا مرزهای خوردنی رو جابجا کردم 

دروغن شنیدن تو زندگی خیلی سخته 

اره ولی  برا دختره خیلی سوخت

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)
وای چ مادری    

خوب بیچاره شاید نمیدونستع ک شیر خشک بعد ی ساعت فاسد میشع بعدشم ترسیده بوده دیگع😕

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)
خب چرا زنه همون موقع نبرده بچه شو به همراه باباش اونجا رو نشونش بده که بهش بفهمونه پرو بوده

هرکاری کرد شوهرش شکاک بود قبول نکرد گف دروغ میگی البته الان زنه با یکی دیگ ازدواج کرده دوتا بچم داره بیچاره مرد معتادشده

خداوند هر قلب محزون  و هر بنده شكرگزار را دوست دارد..♥️  میشه واسه نی نی کوچولوم صلوات بفرستید سالم بدنیا بیاد🥰
سلام عزیزم یک راهنمایی میخوام. وقتی مرد و زن تفام ندارند و زن هم زندگیشو نمیخواد و دادگاه هم رای طلا ...

طلاق به درخواست کی بوده؟ توافقی بوده یا به درخواست شوهر. اگر خانم نیومده محضر شوهره میتونست بره دفترخونه و بگه به خانم اخطاریه بدن که بیاد برای ثبت طلاق و اگر نیومد یه نفر نماینده تعیین میشد و ضیعه طلاق رو غیابی میخوندن ولی انگار در مسئله شما شوهره پیگیر نبوده و رای دادگاه الان دیگه باطل شده و باید مجددا اقدام کنه.

یکی از مشتریهام ک الان با هم دوستیم دختر ۳ سالش از بالکن پرت میشه و فوت میکنه...شوهرش طلاقش میده ک م ...

آخه عزیز دلم 🥺🥺🥺

واقعاً خیلی بده مگه اون طرف راضی بوده مادر اگه برا بچه اش کوچکترین اتفاقی بیوفته بیشتر از همه دلش خونه 🥺😔 

همون بهتر که با همچین بیشعوری ادامه نداده 

طلاق به درخواست کی بوده؟ توافقی بوده یا به درخواست شوهر. اگر خانم نیومده محضر شوهره میتونست بره دفتر ...

طلاق گفته به درخواست زن بوده و اخطاریه هم رفته یک راهنمایی مجدد کنید الان از کجا بدونیم مرد راست گفته اینا رو آیا در دادگاه جایی ثبت شده که پیگیزی کنند لااقل بدونن خواستگار مرد راست گفته و اینکه الان رای باطل شده واقعا؟ الان زن مرد رو بلاتکلیف گذاشته از چه طریقی مرد میتونه ازدواج کنه خدا ازت راضی باشه راهنماییم کن عزیز

از چه طریقی بدونیم مرد واقعا طلاق گرفته مردی که خواستگاری کرده و پنهان کرده زندگی قبلی رو و بعد لو ر ...

به آقا بگو از اداره ثبت احوال برات گواهی تجرد بگیره اونجا نوشته که قبلا ازدواج کرده یا طلاق گرفته همه مشخصات ازدواج و طلاق رو قید میکنن خودت نمیتونی با اطلاعاتش کاری کنی