2777
2789
عنوان

مسخره ترین دلیلی که برای طلاق شنیدین چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16128 بازدید | 244 پست

زن داداش منم بی دلیل طلاق گرفت طوری که مشاور گفت این مرد هیچ ایرادی نداره وقت قاضی دادگاه هم دلیل خواسته بود گفت هیچی فقط نمیخامش

البته دست خالیم نرفت تمام ثروت داداشمو البته فقط نقدی ها وطلاها روبالا کشید بچشم گذاشت برای ما رفت

طلاق گفته به درخواست زن بوده و اخطاریه هم رفته یک راهنمایی مجدد کنید الان از کجا بدونیم مرد راست گفت ...

مرد هیچ وقت بلاتکلیف نمیمونه طلاق به درخواست زوجه فقط ۶ ماه وقت برای ثبت داره اگر خانم نیومد و صیغه طلاقی جاری نشده رای باطل شده به آقا بگو بره دادخواست طلاق بده( گواهی عدم امکان سازش) به نظرت مردی هست که یه مدت طولانی از زنش خبر نداشته باشه در جا اظهارنامه میدن بعدم دادخواست الزام به تمکین بیشتر دقت کن شاید داره دروغ میگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به آقا بگو از اداره ثبت احوال برات گواهی تجرد بگیره اونجا نوشته که قبلا ازدواج کرده یا طلاق گرفته هم ...

منو ببخش سوال دیگه منم جواب بدی براتون ۱۰۰ تا صلوات هم میفرستم فقط میخوام بدونم روند طلاق رو رفته همین که روند طلاق رو رفته و به امضا رسیده حالا تهش این آقا کوتاهی کرده فقط این روند رو از کجا مطمئن بشم جایی ثبت هست؟ چون طلاق نهایی رو  که نگرفته که با گواهی تجرد بفهمم. 

طلاق گفته به درخواست زن بوده و اخطاریه هم رفته یک راهنمایی مجدد کنید الان از کجا بدونیم مرد راست گفت ...

خودت میگی اخطاریه فرستادن اگر برای زن اخطاریه بره و نیاد به درخواست مرد صیغه طلاق غیابی خونده میشه 

منو ببخش سوال دیگه منم جواب بدی براتون ۱۰۰ تا صلوات هم میفرستم فقط میخوام بدونم روند طلاق رو رفته هم ...

میخوای بفهمی واقعا این مسیر رو رفته؟ رای دادگاه رو بهت نشون بده . بهش بگو کدوم دفتر خونه برای طلاق رفته برو از اونا بپرس. حتما اسم خانم و آقا اونجا ثبت شده چون از دادگاه به دفترخونه معرفی میشن و دفترخونه هم باید به دادگاه روند کار رو اطلاع بده

زن داداش منم بی دلیل طلاق گرفت طوری که مشاور گفت این مرد هیچ ایرادی نداره وقت قاضی دادگاه هم دلیل خو ...

پس چطوری تونست طلاق بگیره و مهریه هم بگیره؟

عاقبت همه‌ی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم
خوب دختره بدش اومده که چرا گفتی و رفته همه رو خبر کرده  

بخاطر اینکه ادامه نده وبیشتر به گند کاریاش ادامه نده

رفته بود به دختر عمه شم اون رمانو داده بود

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
پس چطوری تونست طلاق بگیره و مهریه هم بگیره؟

ازبس جیغو فریاد میزد برادرم راضی شد هرچی هست ببره تمام وسایل وطلاها وپولای نقدوتوافقی جدا شدن

همسایه هااز دستش امان نداشتن 

الهی خیر نبینه خداخودش میدید برادرم هیچ تقصیری نداشت حتا به بچشم رحم نکرد

اون تعهد زندگی متعهلی نداشت فقط اومده بود خودشو ببنده بره وخوبم به خواستش رسید

ازبس جیغو فریاد میزد برادرم راضی شد هرچی هست ببره تمام وسایل وطلاها وپولای نقدوتوافقی جدا شدن همسای ...

خدا لعنتش کنه

عاقبت همه‌ی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم
ازبس جیغو فریاد میزد برادرم راضی شد هرچی هست ببره تمام وسایل وطلاها وپولای نقدوتوافقی جدا شدن همسای ...

خدا لعنتش کنه ایشالا خدا جوابشو بده بیچاره برادرت چه ضربه ای خورد از زن جماعت😥

خدایا شکرت❤🥺
چی ؟ متوجه نشدم ؟ رمان چی ؟

بالاترش توصیح دادم

پی دی اف یه رمان س ک سی بود که فاجعه ترین حالت ممکن بود همه ش ریز به ریز رابطه دختر پسرا رو توصیح داده بود

به دختر منم یواشکی داده بود

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
خدا لعنتش کنه ایشالا خدا جوابشو بده بیچاره برادرت چه ضربه ای خورد از زن جماعت😥

مرسی عزیزم از همدردیت

ماخانوادگی ههمون خیلی اذیت شدیم برادرمم که جای خود داره

اون بچه هم که الان 8 سالشه داره بی مادر کنار مادرم بزرگ میشه وهنوزم رفتارای مادرش یادشه 

فقط خدا خودش کاری کنه اثرات رفتار بد اون زن روآینده این بچه تاثیر بد نزاره